maanantai 14. lokakuuta 2019

iS Clinicalilta tuotteita talvi-ihon hoitoon

iS Clinicalilla on muutama upea tuote joista olen kirjoittanut ihan liian vähän. Viimeistään nyt talven kuivattavaa vaikutusta vastaan kannattaa kokeilla näitä tuotteita. Huomioikaa, että iS Clinicalin tuotteissa vaikutusaineiden määrä on korkeampi kuin esimerkiksi Dermalogicassa.

Eye Complex herkälle ja kuivalle silmänympärykselle

iS Clinicalilla on kaksi silmänympärysvoidetta eli YOUTH EYE COMPLEX (119€) ja EYE COMPLEX (95€). Tuo Youth Eye Complex on iS Clinicalin kaikista myydyin tuote ja se on voittanut useita kosmetiikkapalkintoja. Se on jättänyt varjoonsa sisarustuotteen Eye Complexin, mutta nyt kannattaa kokeilla tämäkin tehotuote. Eye Complex on erittäin kosteuttava ja herkistyneitä silmäluomia rauhoittava. Nyt, kun olen itkenyt Hertan menetyksen takia moneen kertaan silmäluomeni kuivuivat hilseilevän punoittaviksi muutamassa päivässä. Sitten otin käyttöön tämän Eye Complexin ja sen rauhoittava vaikutus tuntui heti. Eye Complexia suositellaan myös ihan atooppisen kuivalle silmänympäryställe ja sitä voi käyttää kaiken ikäiset. Siinä ei ole kiinteyttäviä vaikutuksia niin paljoa kuin Youth Eye Complexissa, mutta jo kosteuttaminen vahvistaa ohutta silmänympärysihoa ja vähentää sen rypistymistä. Hyvä vaihtoehto on käyttää Youth Eye Complexia päivällä ja Eye Complexia yöllä, jos haluaa panostaa myös kiinteyttävään vaikutukseen. Kotihoito ei kahden silmänympärysvoiteen kanssa tule yhtään sen kalliimmaksi, koska nehän kestävät sitten paljon pidemmäksi aikaa. Itse käytän ainakin nyt hetken aikaa pelkästään Eye Complexia, koska se tuntuu niin hyvältä ja rasittuneet ohuet silmäluomet tarvitsevat nyt rauhoittuakseen paljon kosteutta. Meikin alle Eye Complex sopii hyvin ja silmämeikki pysyy ihan hyvin.

Moisturizing Cream on superkosteuttava

Kaikista kosteuttavin iS Clinicalin voiteista on Moisturizing Cream (50 ml 105€ ja 120 ml 139€). Olen nyt tosi ihastunut tähänkin tuotteeseen, kun en ole sitä juurikaan käyttänyt aiemmin. En myöskään paljoa suosittele asiakkaille tuotteita joiden vaikutusta en ole itse kokeillut. Nyt Moisturizing Cream on kokeiltu ja hyväksi havaittu. Se on kaiken ikäisille tarkoitettu ohut, hyvin imeytyvä kosteusvoide jota voi käyttää yöksi ja päiväksi. Myös parikymppiset nuoret voivat tätä tuotetta käyttää. Siitä on saatavilla myös iso koko purkissa ja tuo 120 ml purkki riittää noin kolme kuukautta aamulla ja illalla käytettynä. Niille jotka ulkoilevat paljon talvisäässä suosittelen päiväksi suojaavan SHEALD REPARATIVE CREAMIN NYT 69€ (norm. 87€) ja yöksi tämän kosteuttavan Moisturizing Creamin. Tietysti tuo Sheald Reparature Cream sopii myös yöksi ja päiväksi, mutta jos haluaa vaihtelua niin silloin voi kokeilla Moisturizing Creamia. Tähän aikaan vuodesta kannattaa taas muistaa, että ilman hyvää kotihoitoa iho kuivuu ja ohenee ja siitä taas seuraa rypistyminen tai 
couperosa. Tähtitarjous Sheald Reparature Cream on voimassa 20.10 saakka joten älä missaa tätä tarjousta.

1 kommentti:

  1. Sain eilen käsiini viimeisen tilaukseni teiltä...ja voi miten ihana on dermalocigan redness relief essence. Ihanan viilentävä ja rauhoittava hoitovesi. Päälle vielä iS Clinicalin naamiota ja kaikenlainen kihinä ja kiristely loppuu. Kuulostaa hyvältä myös nuo silmänympärys ja kasvovoiteet.

    VastaaPoista