keskiviikko 23. lokakuuta 2019

Yllätä ystävättäresi

Tänä kesänä olen oppinut ihan uuden ja kivan tavan palvella asiakkaita. Meillä on ollut useampi asiakas joiden ystävät tuovat heidät yllätykseksi kasvohoitoon esimerkiksi syntymäpäivänä. Tämä on ollut niin kiva juttu, että haluan jalostaa sitä pidemmälle.

Ikimuistoinen ylläri

Olen tosi kiitollinen niille asiakkaille jotka keksivät tämän kasvohoitoyllätyksen ja näin opettivat sen minullekin. Valitettavasti olin suhtautunut näihin ylläreihin aika negatiivisesti, koska 2000-luvun alkupuolella oli pitkään tapana järjestää polttareita ja nimenomaan sulhanen raahata kosmetologille. Meille tätä ei käynyt kuin muutaman kerran ja niissä tapauksissa minäkään en etukäteen tiennyt mistä oli kysymys. Yleensä äijäporukka tuli parin promillen humalassa örveltämään ja hösäämään eikä mistään tullut mitään. Tiedän erään helsinkiläisen kosmetologin joka joutui soittamaan poliisit saadakseen porukan ulos liikkeestään. Lisäksi he olivat sen verran juntteja, että he pitivät miehen käyntiä kasvohoidossa jotenkin hauskana tai outona. Sehän on aivan normaalia arkipäivää meille. Nämä naisten yllätykset ovat aivan erilaisia ja siinä järjestäjäporukka haluaa tuottaa iloa ja mielihyvää päivän sankarille. Yleensä hoitoon tulija ei yhtään tiedä, että hänelle on varattu meiltä aika. Eläkeelle lähtö on usein tehty niin, että henkilö kaapataan kesken työpäivän ja tuodaan meille. Kasvohoidon jälkeen on yleensä järjestetty muuta mukavaa ja ainakin ruokailu.



Hyvää mieltä ja iloa ystävälle!

Minun pitää suunnitella tätä ystävä-ylläriä hiukan pidemmälle ja laittaa siitä juttua verkkosivuillemme. Olen myös harkinnut, että pitäisi ehkä ostaa shampanjalasit hoitolaan ja ehkä jotain tarjoiluastioitakin sen kanssa. Kuohuviinin ihmiset tuovat mukanaan, mutta kivempi se on juoda kauniista lasista kuin pahvimukista. Yleensä ystäväporukka tulee hakemaan sankarin täältä meiltä ja siinä vaiheessa he voivat juoda lasillisen, mutta kaikkihan ei näin tee. Eräs kolmikymppisylläri oli hauska, kun juhlija haettiin aamulla kotoa ja hänelle oli sanottu, että pitää olla aamulla kello 9 valmiina lähtöön ja varautua koko päivän reissuun. Hoitoaika oli meille varattu kello kymmenen. Ystävättäret ajeluttivat synttärisankaria pitkin Hämeenlinnan ympäristöä ja olivat välillä hiekkatielläkin joten juhlija luuli menevänsä jonnekin kauemmas ja vasta sitten hänet tuotiin meille. Tosin hän sanoi heti alaovella hoksanneensa missä oli. Hän on käynyt meillä useita vuosia ja ymmärsi heti ovisummerin äänestä missä oli. Itse en oikein yllätyksistä välitä ja läheiseni sen tietävät, mutta ihmiselle joka osaa heittäytyä mukaan tällainen on ihan mukava idea. Hyväähän ystävät tällä tarkoittavat ja haluavat luoda ikimuistoisen merkkipäivän. Silloin, kun on tarkoitus jatkaa meiltä muualle laitan aina kevyen meikin joten on mukavampi olla liikkeellä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti