keskiviikko 16. lokakuuta 2019

Karvan kääntöpiiri

Nyt hoitolaamme voi ihan oikeasti nimittää karvan kääntöpiiriksi ja me Marin kanssa olemme karvankääntäjiä. Ennen uhkailtiin piirille viemisellä, kun tarkoitettiin Piirimielisairaalaa tai Poliisipiiriä. Karvan kääntöpiiriin kuitenkin kaikki tulee mielellään.


Ripsien kestotaivutushoito on kiva tehdä

Olemme nyt muutaman kuukauden tehneet lähes joka päivä ripsien kestotaivutushoitoa (88€) ja se on mukavaa rauhoittavaa näpertämistä minullekin. Olen tottunut aina tekemään jotain käsilläni, kun istun paikallani. Piirrän aina luennolla ja telkkaa katsellessa askartelen tai piirrän koko ajan. Tuo kestotaivutus vastaa ehkä askartelua, mutta on vaan hitaampaa ja pikkutarkempaa. Kuitenkaan se ei vaadi rasittavaa voiman käyttöä niin kuin kasvohoito. Tietysti työasennot voi olla hankalia taivutushoitoa tehdessä, mutta me Marin kanssa vasta rakennamme hyvää työtilaa ja valaistusta uutta työtämme varten. Hankimme sen mukaan työtuoleja yms.kun työtä tehdessämme huomaamme tarpeet. Ripsien taivutushoitoon menee aikaa 1-1,5 t ja se on asiakkaalle kiva lepotauko. Siinä ei tarvitse ottaa puseroita pois niin kuin kasvohoidossa, mutta laitamme kyllä peitot päälle ettei tule kylmä paikallaan ollessa. Me varaamme aina tuon puolitoistatuntia asiakkaalle, koska näemme vasta työtä tehdessä miten pitkän vaikutusajan eri aineet tarvitsevat. Aineiden vaikutusta ei voi nopeuttaa ja toivomme, että asiakaskin varaa tämän saman ajan, koska kiireessä ei voi näin tarkkaa työtä tehdä.
Tässä yli seitsemänkymppinen ystävättäreni Anita kestotaivuksen jälkeen.
Ripset nousevat selvästi ylöspäin kaarelle mikä avartaa ja nostaa koko silmää.


Tyytyväisiä asiakkaita

Asiakkaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä ja ilahtuneita kestotaivutuksen tuloksista. Olen ihan kiitellyt itseäni, kun lähdimme tätä menetelmää tarjoamaan. Olisi ollut menetys ellei asiakkaamme saisi kokea tätä kaunistusmenetelmää. Ajattelen nyt nimenomaan yli nelikymppisiä ja paljon vanhempia asiakkaitamme. Heille tämä on monella tavalla ulkonäköä parantava keino ja kuitenkin helppo ja huoleton. Kestotaivutuksia ei tarvitse mitenkään varoa eikä tarvitse käydä missään korjauksissa niin kuin ripsipidennyksissä. Aluksi epäilin hiukan miten omat todella herkät silmäni kestotaivuksiin suhtautuu ja sama huoli tietysti oli asiakkaista. Nyt vasta tehdessäni ymmärrän ettei kestotaivutus koske silmiä millään tavalla. Siinä käsitellään ripsiä eikä silmiä ja mikään aine ei pääse silmään, koska silikonimuotti on edessä. Ainoastaan lopuksi, kun ripset kestovärjätään voi olla lievä kirvelyn tunne minuutin verran, kun kestoväri poistetaan. Se on kuitenkin aika harvinaista, että nykyaineilla niin käy. Ne kenellä on joskus vuosia sitten kestovärjätty ripsiä ja kirvely on ollut kova voisivat sen jo unohtaa sillä menetelmät ja aineet ovat muuttuneet. Tässä voi hiukan kehaista meitä, että kannattaa  kokeilla tätä ripsien kestotaivutushoitoa meillä niin huomaa mitä pitkä kokemus ja tarkkuus työssä tekee kokemuksista mukavia asiakkaallekin:)

1 kommentti:

  1. Tein tänään toiselle ystävättärelleni tuon kestotaivutuksen ja taas ihailin kätteni työtä niin hienot niistä tuli:)
    Hänellä aika lyhyet ripset, luomet hiukan turvonneet ja hänellä on helposti herkistyvä iho.. Hän oli siis mitä parhain koekaniini. Me Marin kanssa koimme ennakolta työn hyvin haasteellisena, kovin turvonneelle luomelle on vaikea saada silikonimuottia. Se oli ihan turha huoli ja ripset riitti ihan tarpeeksi pitkälle muotin päälle.
    Asiakkaat ovat olleet tosi ilahtuneita ja tyytyväisiä työn tuloksista. Nyt on yli neljä viikkoa siitä, kun minulle tehtiin kestotaivutus ja niiden malli on edelleen ihan hyvä.

    Inkeri

    VastaaPoista