keskiviikko 30. lokakuuta 2019

Öljy, geeli vai voide?

Ihminen oppii uutta koko ikänsä ja se onkin ihan hyvä. Minäkin opin vasta kymmenien työvuosien jälkeen ettei asiakas voi tietää on joku aina koostumukseltaan öljymäinen, geelimäinen, nestemäinen vai voidemainen.

Dermalogican kolme öljymäistä seerumia

Moitin itseäni tyhmyydestäni ja ymmärtämättömyydestäni kovin sanoin. Hoksasin vasta tänä keväänä ettei asiakkaat voi tietää onko jokin seerumi öljymäinen vai jotain muuta. Ilmeisesti, kun asia on minulle täysin selvä en ymmärtänyt sen olevan asiakkaille vieras juttu. Ymmärsin tämän, kun eräs vakioasiakas sanoi ostavansa tehotipaksi samaa öljyä kuin viime talvenakin. Ihmettelin asiaa, koska tiesin ettei asiakas ole ostanut mitään öljymäistä seerumia meiltä. Hän sanoi sen olevan Dermalogican tuote pienessä pullossa ja öljy on ihan läpinäkyvää. Mietin, että olisiko asiakas ostanut sen jostain muualta kuin meiltä, koska en siitä tuotteesta tiennyt. Kasvohoidon jälkeen menimme tuotehyllyjen luokse ja asiakas osoitti SKIN HYDRATING BOOSTERIA (65 €) joka on geelimäinen kosteuttava neste. Meinasin jo sanoa ääneen ettei se mikään öljy ole, mutta onneksi tajusin olevani itse ihan tyhmä. Mistä ihmeestä asiakas voi tietää tuotteen rakenteesta mitä se on. Tämä oli minulle hyvä oppi ja tästä lähtien ajattelen asiakkaan kysymyksiä vähän laajemmin.
Dermalogicalla on kolme öljymäistä seerumia jotka imeytyvät ihan erilailla ja eri ihon osiin kuin geelimäiset, tai nestemäiset seerumit. Näitä öljyjä on PHYTO REPLENISH OIL NYT 59 € (73 €) OVERNIGHT REPAIR SERUM (69 €) ja herkälle iholle tarkoitettu BARRIER DEFENCE BOOSTER (72 €). Nämä kaikki ovat erinomaisia näin talvella ja ne vahvistavat ihon omaa suojabarriääriä ja estävät ihon ohentumisen. 


Geelimäiset tuotteet kosteuttavat

Yleensä geelimäisen koostumuksen omaavat tuotteet ovat todella kosteuttavia eikä niissä ole rasvaa ollenkaan. Tämän Dermalogican Skin Hydrating Boosterin lisäksi iS Clinicalin HYDRA COOL SERUM (69 €) ja HYDRA INTENSIVE COOLING MASQUE (95€) ja YOUTH SERUM (183 €) ovat geelejä ja kumpikin on erinomaisen kosteuttava. Harvoin seerumit ovat voidemaisia, koska sellainen koostumus ei imeydy kovin syvälle.
iS Clinicalin muut  seerumit ovatkin lähes nestemäisiä tai ehkä asiakkaan mielestä vesimäisiä. Ne imeytyvät paljon syvempiin iho kerroksiin kuin voiteet tai öljyt. PRO-HEAL SERUM (109 €), SUPER SERUM (107 €) ja ACTIVE SERUM (99 €) ovat näitä nestemäisiä seerumeja ja niistä tuo Pro-Heal Serum on kaikista suosituin.
Joissakin tehotuotteissa on syvälle imeytyvä osa ja voidemainen ihon pintaa suojaava osa. Näistä paras esimerkki on supertehokas iS Clinicalin YOUTH INTENSIVE CREME (50 ml 226 € ja 100 ml 399€) ja myös Dermalogican SUPER RICH REPAIR (93 €) on hiukan saman tyyppinen, mutta jää teholtaan huomattavasti vähäisemmäksi kuin Youth Intensive Creme. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti