torstai 31. lokakuuta 2019

Tieto on valttia!

Muutama päivä sitten meitä kävi hoitolassa kouluttamassa iS Clinicalin Minttu Sahrman joka on parhaita meidän alan kouluttajia. Hänen todella osaa jakaa tietoa ja motivoida toisia. Hänen tietopohjansa on tosi laaja, koska hän seuraa kansainvälisiä alan julkaisuja tiiviisti.

Vanhan kertaus kannattaa aina

En voi ymmärtää kosmetologeja jotka eivät käy missään koulutuksissa. Valitettavasti heitä on paljon enemmän kuin meitä jotka pidämme huolta ammattitaidostamme. Olen taas ihan täpinöissäni mitä kaikkea pystyy käyttämään eri iho-ongelmiin. Mitään varsinaista uutta ei iS Clinicalille ole tullut, mutta vanhan tiedon aktivointi on myös tärkeää. Näin alkutalvesta on taas hyvä palauttaa mieleen mitkä tuotteet sopivat parhaiten tähän vuodenaikaan. Arvostan myös sitä, että saamme iS Clinicalin koulutuksen ilmaiseksi ja Minttu tulee meille hoitolaan. Olisi paljon hankalampaa lähteä aina Helsinkiin uutta oppia hakemaan. Viimeisin uutuus iS Clinicalilta on LIP DUO (99€) eli huulten kuorinta-aine ja hoitobalsami. Tätä LIP BALMia (79€) myydään myös yksinäänkin ja olen siihen tosi ihastunut. Kävimme myös läpi EYE COMPLEXin (95€) vaikutukset ja raaka-aineet. Oikeastaan me Marin kanssa löysimme nyt vasta tämän iS Clinicalin toisen silmänympärysvoiteen. YOUTH EYE COMPLEX (119€) on jo kaikille tuttu, koska siitä on jo vuoden verran kirjoitettu melkein jokaisessa naistenlehdessä ja kauneusblogissa. Youth Eye Complex on erityisen siloittava ja se hidastaa ihon ohentumista ja rypistymistä. Tämä Eye Complex on kosteuttavampi ja täyteläisempi ja se sopii ihan atooppisen kuiville silmänympäryksille. Samoin se vähentää turvotusta ja silmänympäryksen tummuutta. Itselläni tuo Eye Complex teki melkeinpä ihmeparannuksen, kun Hertan itkujen takia silmäluomet rohtuivat rikki ja olivat tosi kipeät ja punakat. Jo parin päivän käytön jälkeen Eye 
Complex korjasi tilanteen ja muutenkin miellyin siihen todella paljon.

Lip Duo 99€ on iS Clinicalin uusin tuote huulille ja suunympärysryppyihin. 
Lip Duo sisältää huulten kuorintatuotteen ja huulibalsamin, mutta tätä balsamia
eli Lip Balmia 79€ on saatavissa myös erikseen. Nyt pakkasten tullessa sillä saa 
rohtumat kuriin.


iS Clinical käyttää farmaseuttisen tason raaka-aineita

Meille oli uusi tieto, että iS Clinical on ainoa kosmetiikkasarja joka käyttää vain farmaseuttisen tason raaka-aineita. Tietysti tiesimme, että iS Clinicalin vaikutusainepitoisuus on ylivoimaisesti kosmetiikkamarkkinoiden paras. Se on tullut jo moneen kertaan näkyviin eri iho-ongelmia hoidettaessa. Laki määrää Euroopassa ja USA:ssa, että kosmetiikka pitää valmistaa farmaseuttisen tason ympäristössä. Tätä mainostaa moni kosmetiikkabrändi, että heillä on käytössä farmaseuttisen tason teknologia, vaikka se on itsestään selvyys. Nämä farmaseuttisen tason raaka-aineet ovat vaikuttavuudeltaan moninkertaisia verrattuna muihin raaka-aineisiin. Ne ovat myös paljon kalliimpia ja se on syy iS Clinicalin hintoihin. Hoitotuotteet ovatkin osoittauneet huomattavasti tehokkaimmiksi kuin mikään muu kosmetiikka. En ole koskaan aikaisemmin kokenut, että puhdistustuotekin voi vaikuttaa niin monella tapaa kuin Cleansing Complex. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti