keskiviikko 2. lokakuuta 2019

Yhteenveto Pimeän Kaupan tapahtumasta

Alamme hiljakseen Marin kanssa selviämään tuosta Pimeän Kaupan illan järjestelyistä. Verkkokaupassa tarjoukset oli voimassa vielä sunnuntai iltaan asti ja oikeastaan vasta alkuviikosta tuo kokonaisuus alkoi hahmottua, kun kaikki tilauslistat käytiin läpi.


Top Ten Pimeän Kaupan ilta 2019

Aika vähän tulee yllätyksiä näihin suosikkituotteisiin ja samat tuotteet pitävät pintansa vuodesta toiseen. 

1.iS Clinical Cleansing Complex (52€)
2. Dermalogica Intensive Moisture Balance (75€)
3. iS Clinical Youth Eye Complex (119€)
4.Dermalogica  Daily Resurfacer NYT 57€ (75€) 
5. Dermalogica Ultra Calming Cleanser (56€)
6. iS Clinical Pro-Heal Serum (109€)
7. iS Clinical Hydra Cool Serum (65€)
8.Dermalogica SkinPerfect Primer sk 30 (49€)
9. Phyto Replenish Oil (73€)
10. Dermalogica Multivitamin Power Recovery Masque (58€)

Nyt loppukesästä on muutenkin näyttänyt siltä, että tuo iS Clinicalin  Cleansing Complex on tämän 
hetken suosikkituote. Puhdistustuotteista se on ylivoimaisesti suosituin ja kaikki sitä kerran ostaneet 
hakevat toisenkin pullon. Sitä on saatavana myös pikkukokona (60 ml 29€) joka riittää noin 3-4 viikkoa. Tuo pikkukoko siitä mainio, että siinä on kierrekorkki ja sitä voi täyttää isommasta pullosta uudelleen.
Voiteita tarvitaan aamulla ja illalla.

Tähtitarjouksena Daily Resurfacer

Tähtitarjous Daily Resurfacer NYT 57€ (75€) on voimassa vielä loppuviikon sunnuntaihin 6.10 asti. Kaupan päälle saa vielä Multi-Active Toner hoitosuihkeen matkakoon. Tuo Multi-Active Toner on Marin suosikkituote ja hänen mielestään se pelastaa ihon talven kuivattavalta vaikutukselta. Itse olen samaa mieltä, mutta käytän yhtä mielelläni Antioxidant Hydramist (42€) hoitosuihketta. Tuo Daily Resurfacer on sopiva kuorintatuote ihan äärimmäisen herkällekin iholle. Kuorivassa tarkoituksessa sitä voi käyttää 2-3 kertaa viikossa. Käyttömahdollisuudet sillä on tosi monipuoliset ja jokainen saa hehkeän ihon sen avulla. Yhdessä Daily Resurfacer purkissa on 35 kpl hoitotassuja ja yhdessä hoitotassussa on hoitonestettä todella paljon minusta ihan liiankin paljon. Se kannattaa käyttää kaikki, koska tassu kuivuu puolessa tunnissa ja sitten se on käyttökelvoton. Tassulla kannattaa pyyhkiä kaula ja decoltee, olkapäät ja rinnat, jos nestettä vielä riittää.  Suosittelen lämpimästi kokeilemaan näitä hoitotassuja, koska kaikki niistä tykkää ja kokevat ne tehokkaaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti