maanantai 21. lokakuuta 2019

Edullisia Castelbel ja Pielor ihanuuksia

Pimeän Kaupan illaksi otin myyntiin Castelbelin vartalotuotteita ja Pielorin käsivoiteita ja ne olivatkin tosi suosittuja. Pidän niitä myynnissä vielä jouluun asti, koska ne ovat kivoja ja edullisia pikkujoululahjoja ja ihania myös itselle.

Castelbelin hoitavat tuoksut

Castelbel on portugalilainen vartalotuote ja tuoksu sarja. Se tulee meille samalta maahantuojalta kuin iS Clinical ja Dermatudekin. Castelbel tuotteet ovat ihania kuin karkit ja niiden tuoksut ovat lempeän miellyttäviä. Kaikki tuotteet ovat lähes puoleen hintaan joten niitä kannattaa hankkia jo joulu-ja isänpäivälahjoiksi.  Castelbel tuotteista löytyy:

TUOKSUSAIPPUAT  9€ (norm. 19€)
- tuoksuina hurmaava perinteinen ruusu, rentouttava ja rauhoittava lavendeli ja naisellinen valkojasmiini sekä miehille suunnattu gentleman-tuoksu.
TUOKSUPUSSIT 9€ (norm.18€) 
- tuoksupusseja voi laittaa vaatekaappiin, liinavaatteiden joukkoon tai kylpyhuoneeseen. Tuoksut ovat samat kuin saippuoissakin.
VARTALOVOITEET 19€ (norm. 31€)
- kosteuttavat ja hoitavat vartalovoiteet ovat ohuita ja hyvin imeytyviä. Tuoksuina on rauhoittava lavendeli, raikas sitruunainen verbena ja naisellinen ruusu.
TUOKSUSAIPPUA SIENET 15€ (norm.25€)
- nämä eivät kuulu Castelbel sarjaan vaan ne ovat oma ranskalainen brändi. Nämä 
tuoksusaippuasienet olivat suosikkeja Pimeän Kaupan iltana ja ne myytiin heti loppuun. Hankin niitä 
nyt lisää myyntiin ja pidän ne esillä ainakin jouluun saakka. Tuoksusaippuasieni on vartalon pesuun tarkoitettu pesusieni joka on samalla saippua. Et tarvitse erillistä pesusientä vaan voit pestä suoraan tällä saippuasienellä. Olen itse käyttänyt näitä jo pari vuotta ja nyt haluan esitellä ne myös meidän asiakkaille. Tuoksuina on hedelmäinen mansikka, lime, persikka ja omena sekä miehille oma tuoksu. -Tuoksu haihtuu iholta pian, mutta pesun aikana ne tuovat ihanan tuoksun kylpyhuoneeseen. Hyvä tuoksu on tuottaa mielihyvää ja virkistää marraskuun pimeinä päivinä. 
PIELOR KÄSIVOITEET 9€ (norm.17€)
- persikan tuoksuinen minikäsivoide joka mahtuu myös käsilaukussa mukana pidettäväksi. 
PIELOR KÄSIVOIDE JA HUULIHOIDE 14€ (norm. 25€) 
-vaniljan tuoksuinen minikäsivoide ja kevyt geelimäinen huulirasva torjumaan talven kuivattavaa vaikutusta.

Poikkea ostoksille ja muista, että isänpäivä on 10.11 eli kuukauden kuluttua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti