maanantai 7. lokakuuta 2019

Tähtitarjouksena iS Clinicalin Sheald Recover Balm

TÄHTITARJOUKSENA on iS Clinicalin SHEALD RECOVER BALM NYT 69 € norm. 87 € hoitovoide ja saat kaupan päälle pikkukoon Pro-Heal Serum rauhoittavaa ja vahvistavaa seerumia. Tarjous on voimassa 20.10-19 asti.



Sheald Recover Balm sopii talveen

iS Clinicalin Sheald Recover Balm on kuin tehty Suomen talveen. Sen ihoa vahvistava ja suojaava vaikutus estää kuivan sisäilman ja tuulen, pakkasen ja sateen haittavaikutukset. Sheald Recover Balm sopii yö-ja päivävoiteeksi ja se käy myös meikin alle. Tämän voiteen ihoa korjaavat ominaisuudet auttavat leikkausarpia tai ihottuman jälkiä paranemaan. Vuosi sitten, kun äitini kasvoihin tehtiin leikkaus basaliooman poistoa varten tuo pitkä leikkaushaava parani melkein näkymättömiin Sheald voiteen ja Super Serumin avulla. Sheald Recover Balmia voi levittää haavaumaan heti, kun veren vuoto on loppunut. Joskus hyttysen pistosta tai risun raapaisusta jää jälki pitkäksi aikaa, mutta Sheald Recover Balm nopeuttaa sen paranemista. Atooppisen ihon hilseily ja tulehtunut punoittelu rauhoittuu Sheald Recover Balmin avulla nopeasti. Kuitenkin tämä voide sopii kenelle tahansa suojaavaksi kosteusvoiteeksi talvella. Se on balsamimaisen täyteläinen, mutta kuitenkin hyvin imeytyvä. 

Nopeuttaa arpien parantumista

Kaikki joilla on leikkaus tiedossa seuraavina kuukausina voivat varautua siihen Sheald Recover Balm  voiteella. Jos kyse on kasvojen alueen leikkauksesta tai solumuutosten jäädyttämisestä kannattaa aloittaa Sheald Recover Balmin käyttö heti. Se antaa vauhtia solutoimintaan jo etukäteen ja näin parantuminen saadaan alkuun mahdollisimman nopeasti. Myös vartalolla oleviin leikkausjälkiin kannattaa Sheald voidetta käyttää, koska arvesta tulee paljon siistimpi näin hoidettuna. Mitään ikärajaa voiteen käytössä ei ole vaan se sopii aivan nuorillekin joiden iho tarvitsee täyteläistä hoitoa.
Tilaa tästä tai nouda liikkeestä. 

3 kommenttia:

  1. Anonyymi05:37

    Tämä voide on ehdoton suosikkini talveksi! Milloinkahan voin odotella pimeän kaupan pakettiani saapuvaksi? T.mari pohjanmaalta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkistan heti huomenna missä vaiheessa pakettisi on. Voi olla, että se on jo lähtenytkin, koska Mari teki tänään suuret määrät lähetyksiä.
      Minä olin perjantain poissa työstä, koska olin Jyväskylässä Suomen Yrittäjänaisten liittokokouksessa ja Marille jäi kaikki työt. Tällä viikolla työt sujuu joutuisammin, kun olemme kumpikin työssä.

      Inkeri

      Poista
  2. Eipä hätää...kiitos paljon😊

    VastaaPoista