lauantai 19. lokakuuta 2019

Redness Relief Essence rauhoittaa punoitusta

Keväällä saimme myyntiin Dermalogican Redness Relief Essence (45€) hoitosuihkeen ja se on osoittautunut ihan huipputuotteeksi. Tuote tuli herkän ihon Ultra Calming linjaan ja entisen Ultra Calming Mistin tilalle.

Viilentää hehkuvat posket

Tuo aikaisempi herkän ihon hoitosuihke oli tosi pidetty tuote ja sen pois jäämistä harmiteltiin. Enää ei harmitella, koska Redness Relief Essence on huomattavasti parempi. Ilmeisesti tieto sen tehokkuudesta menee suusta suuhun, koska sitä niin moni uusi asiakas osaa kysellä. Redness Relief Essence on erilainen kuin Dermalogican hoitosuihkeet yleensä, koska se ei ole suihkepullossa. Tuote on huomattavasti täyteläisempi kuin aiemmat hoitosuihkeet ja siinä onkin seerumimainen vaikutus. Pulloa kannattaa ravistaa ennen käyttöä ja neste taputellaan iholle puhdistuksen jälkeen ja sen päälle hoitovoide. Redness Relief Essence vahvistaa ihoa ja ennalta ehkäisee couperosan syntymistä. Hoitotuote myös vähentää punoitusta ja ennalta ehkäisee sen syntymistä. Myös ruusufinni iholle Redness Relief Essence on hyvä apu ja auttaa rauhoittamaan ihottuman ärtyneisyyttä. Samoin atooppisen kuiva iho hyötyy tästä hoitonesteestä joka viilentää, kosteuttaa ja rauhoittaa punakkuutta. Olen jo monelta asiakkaalta kuullut miten ihanan viilentävältä Redness Relief Essence tuntuu silloin, kun posket ovat hehkuvan punaiset ja kuumottavat. Noin 3-4 viikon käytön jälkeen alkaa näkemään pysyvänä vaikutuksena ettei iho punoita enää voimakkaasti.

Ultra Calming tuotteet ovat tarkoitettu herkistyneelle iholle

Ultra Calming linjan puhdistusmaito Ultra Calming Cleanser (58€) on Dermalogican suosituin puhdistusaine. Se sopii kaikille ihotyypeille ja erityisesti ärtynyt iho ja atooppinen iho hyötyy sen vaikutuksista. Hoitovoiteena linjassa on Calm Water Gel (49€) jota sanon vesivoiteeksi, koska se muuttuu ihan nestemäiseksi levitettäessä. Se on erityisen kosteuttava, rauhoittava ja ohut hyvin imeytyvä voide. Kovinkaan paljoa ei Calm Water Gel pysty ihoa suojaamaan ja sen päälle kannattaakin laittaa meikkiä tai SkinPerfect Primer sk30 (49€) meikinpohjustusainetta. Oikein kuivalle herkistyneelle iholle tehoseerumina toimii Barrier Defence Booster (78€) joka on kevyt ja ravitseva öljymäinen tuote. Nämä kaikki Ultra Calming linjan tuotteet ovat tarkoitettu tukemaan toistensa vaikutusta ja parhaat tulokset saadaan, kun useampi tuote on joka päiväisessä käytössä. 

2 kommenttia:

  1. Anonyymi15:15

    Koko ultra calmingsarja on ihan ehdottomasti parasta mitä olen kokeillut atooppiselle iholleni. Olen nyt viikon käyttänyt tätä hoitovettä ja calm water gel voidetta ja iho on rauhoittunut huomattavasti. Seuraavaan tilaukseen otan tuon putsarin vielä, niin talvi on pelastettu... T. Mari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet aivan oikeassa nämä aika uudet Ultra Calming linjan tuotteet ovat ihan erinomaisia atooppiselle iholle ja couperosa/ruusufinni ongelmiin. Tuosta uudesta hoitonesteestä on tullut erinomaista palautetta koko kesän. Se edullinen ja tehokas kosteuslisä joka rauhoittaa punoitusta todella hyvin.

      Inkeri

      Poista