sunnuntai 27. lokakuuta 2019

Talvi tekee tuloaan

Tämän vuoden syksy on näyttänyt sysilmaston parhaat puolet. Puut ja lehdet ovat ihmeellisessä väriloistossa jota aurinkoiset päivät oikein korostaa. Lämpötilakin on ollut poikkeuksellinen ei iho ole vielä suojaa juurikaan kaivannut.


Tähtitarjous on suunniteltu vuodenajan haasteisiin

Yritän aina saada Tähtitarjoukseen tuotteen jota asiakkaat eniten tarvitsee juuri sillä hetkellä. Nyt Tähtitarjouksena on PHYTO REPLENISH OIL NYT 59€ (78€). Tämä kevyesti öljymäinen tehoseerumi auttaa ihoa suojautumaan ulkoisilta haitoilta. Meillä ne ovat tuuli, pakkanen ja kuiva sisäilma ja USA:ssa ja muissa suurkaupungeissa se  on ilman saasteet ja pakokaasujen raskasmetallit. Maailman suurkaupungeissa on ihmisillä entistä enemmän ruusufinniä joka on peräisin ilman saasteiden ärsytyksestä. USA:ssa on oma potilasyhdistys niille ruusufinnistä kärsiville jotka ovat saaneet sen saasteisen ympäristön vuoksi. Meillä ei onneksi ole vielä kuin keväisin ilman laatu niin huonoa, että se yksinään ärsyttäisi ihoa. Keväällä katupölyjen aikaan ruusufinni taatusti ärtyy jo pelkästä kadulla kävelystä Helsingin keskustassa. Tämä Phyto Replenish Oil vahvistaa ihon omaa suojabarriääriä joka puolustaa ihoa ulkoisilta haitoilta. Phyto Replenish Oil hidastaa ja vähentää tuulen ja pakkasen aiheuttamaa ihon ohentumista joka taas on tarpeellista estämään couperosan syntyä ja ruusufinnin ärtymistä. Tätä seerumia suositellaan 2-4 tippaa aamuisin kosteusvoiteen alle, mutta sitä voi käyttää myös iltaisinkin.
Phyto Replenish Oil pelastaa ihon talven rasituksilta.



Talvella ihoon kohdistuu monia rasituksia

Ihon kuivuminen on ensimmäinen oire säätilan vaikutuksista ihoon. Näen sen jo kasvohoidon yhteydessä asiakkailla jotka eivät kovin hyvin hoida ihoaan. Tämä ajankohta on ihanteellinen kasvohoidolle, koska se lisää paljon ihon kykyä suojautua talven haitoilta. Heti, kun mittari menee pakkasen puolelle tuntee sen ihon kiristymisenä, huulten rohtumisena ja hiusten sähköisyytenä. Lämpötilan vaihtelukin on jo siinä vaiheessa yli parikymmentä astetta, kun mennään sisältä ulos. Ei siis tarvita mitään ihmeellistä pakkaskautta ihoa kuivattamaan vaan ihan meidän normaali talvikin sen tekee. Phyto Replenish Oil sopii aivan kaikille ja myös rasvoittuvalle iholle. Sen voi yhdistää ihan minkä muun sarjan hyvänsä kanssa. Vaikka meiltä ei ole ikinä ostanut muuta tuotetta niin tämä Phyto Replenish Oil kannattaa hankia. Sen mukana saa matkakokoisen Intensive Moisture Balance hoitovoiteen joka on meidän suosituin voide. Näin syyslomien aikaan tuo matkakoko on hyvä ottaa mukaan ja se riittää viikon verran yö-ja päivävoiteena. 

1 kommentti:

  1. Anonyymi21:45

    Olen todella tyytyväinen tähän seerumiin koska se pelasti atooppisen ihoni viime talvena. Kiitos myös siitä, että teillä neuvottiin ostamaan tämä tuote. Yleensä joulun jälkeen alkaa nassussa olemaan punaisia läiskiä, kirvelyä, kutinaa ja vaikka mitä kurjaakin kurjenpaa. Aloitin viime syksynä näin lokakuussa käyttämään tätä replenish oilia ja säästyin kokonaan pahimmalta ihottumalta. Takuulla teen saman tänäkin vuonna. Onko mahdollista ostaa useampi pullo tarjouksesta?

    VastaaPoista