perjantai 25. lokakuuta 2019

Kotihoito-ohjeet epäpuhtaalle nelikymppiselle iholle

Aika moni asiakas jolla on rasvainen ihotyyppi kärsii mustapäistä, finneistä ja suurista ihohuokosista vielä keski-iässäkin. Joillakin on myös arpia tulehdusten ja kovakouraisen käsittelyn takia. Ihon alkaessa veltostumaan arvet ja suuret ihohuokoset alkaa näkyä entistä enemmän.

Ihoa ei saa kuivattaa

Pahinta mitä voi tehdä on käyttää voimakkaita rasvaisen ihon tuotteita jotka kuivattavat ihon karrelle. Yleensä asiakkaat joilla on ollut nuorena acne ongelmia on vanhempanakin hyvin epäluuloinen hoitotuotteita kohtaan ja suorastaan pelkää niiden rasvoittavan. Olen vuosien varrella saanut tehdä paljon työtä, että asiakkaat ovat vakuuttuneet ihon kosteuden tarpeesta. Markettien kosmetiikka myös helposti tukkii rasvoittuvaa ihoa, koska niissä on usein paljon vaseliinia tai parafiinia. Suosittelen iS Clinicalin CLEANSING COMPLEX (52€) puhdistusgeeliä aamulla ja illalla. Myös aamuisin pitää rasvainen iho pestä kunnolla, koska talia ja hikeä erittyy myös nukkuessa. Viidenkympin tienoilla voi myös yöhikoilut vaivata ja iholla on paljon pois pestävää aamuisin. Silloin, kun käytetään mekkivoidetta suosittelen käyttämään ensin Dermalogican PRECLEANSEA (48€) joka sulattaa vahvankin meikkikerroksen. DAILY MICROFOLIANT (51€) kuorinta on erittäin tärkeä hoituote rasvoittuvalle iholle, koska se irroittaa huokosia tukkivan kuolleen solukon. Kesällä Daily Microfoliantia voi käyttää, vaikka joka päivä, mutta talvisin noin kolme kertaa viikossa.  Ehdottomasti tehokas lisäys puhdistukseen ja kuorintaan on Bt-Sonic ultraäänilaite (126€). Se nostaa likaa, talia ja kuollutta ihoa pois huokosista ja sillä tavoin tehostaa huomattavasti puhdistusvaihetta.
Dermalogican uutuustuotteet sopivat aikuisen ihmisen 
finniongelmiin.


Talineritystä voi rauhoittaa oikeilla hoitotuotteilla

Yleensä nelikymppisellä ihon oma talin tuotanto alkaa vähentyä, mutta väärillä hoitomenetelmillä se alkaa vaan lisääntyä. Ihon talin eritys lisääntyy, jos ihon pinta on ihan karrelle kuivunut. Paksu kuollut solu kerros tukkii huokoset ja syntyy finnejä ja tukkeutumia. Väärällä hoidolla saa aikaan kierteen jolloin iho on hilseilevän tukossa, mutta rasvaisen kiiltävä. iS Clinicalin ACTIVE SERUM 89€) on ehdottomasti tehokkain tuote aikuisen ihon finneihin. Sen parina voi aamuisin käyttää Dermalogican uutta AGE BRIGHT CLEARING SERUMIA (65€) joka myös tukee ihon omia bakteereita taistelemaan tulehduksia vastaan. Jos pitää valita vain jompi kumpi näistä seerumeista niin se on ilman muuta iS Clinicalin Active Serum. Seerumien päälle kosteusvoiteena voi käyttää Dermalogican ACTIVE MOISTia (58€) tai CALM WATER GELiä (48€). Rasvoittuva iho voi olla myös ärtyneen punakka ja silloin hyvä apu tulee tästä Calm Water Gelistä. Kummassakaan kosteusvoiteessa ei ole aurinkosuojaa ja siihen suosittelen iS Clinicalin Eclipse sk 50 (54€). Tämän Eclipsen voi laittaa suoraan seerumien päälle ja käyttää sitä päivävoiteen tapaan. Auringolta suojautuminen on epäpuhtaalla iholla äärettömän tärkeää, koska tulehtuneet ihon kohdat jää pitkäksikin aikaa näkyviin pigmenttiläiskien takia. Paikallishoitona yksittäisille näpyille suosittelen toista Dermalogican uutuutta eli AGE BRIGHT SPOT FADER (42€) tehotuotetta. Se on osoittautunut ihan erinomaiseksi koko perheen hoitokeinoksi yksittäisiin finneihin. Myös teini-ikäisten syherömäisiä näppyalueita voi hoitaa tällä spotilla. 


2 kommenttia:

  1. Anonyymi17:22

    Tää active serum on kyl ihan ihme aine. Olen ikäni kärsinyt finneistä ja öljyisen ravaisesta ihosta ja ekan kerran löytyi aine mikä ihan oikeesti auttaa. Tähän asti kaikki jotka vähäkin auttaa on kuivattaneet niin, että naama on kuin rusina. Tää ei kuivata yhtään, mutta aikoihin ei ole noussut yhtään finniä. Jopa epäluuloinen ukkoni innostui siitä ja parin viikon käytöstä alkaa selvästi mustapäät väheneen. Sika hyvä aine!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että olette saaneet apua Active Serumista. Se on ollut todella hyvä puhdistamaan ihoa ja sulattamaan mustapäitä. Acnearpiin ja finnien parantumisjälkiin Active Serum auttaa myös.

      Inkeri

      Poista