tiistai 3. joulukuuta 2019

Black Fridayn suosikkituotteet

Ennen kuin tutkitaan tarkemmin suosikki tuotteita, muistutan joulukalenterista ja arvonnasta:

Arvomme joka sunnuntai ja keskiviikko 50 € lahjakortin. Voittajat ilmoitetaan torstaisin ja maanantaisin. Kortin voi käyttää hoitolassa hoitoihin tai tuoteostoihin ja ulkopaikkakuntalaiset voivat käyttää sen verkkokaupan ostoksiin (verkko-ostoksen arvon oltava vähintään 50 euroa).

Arvontaan voi osallistua Purkkiarmeijan komentaja blogissa, kauneushoitolamme Facebookissa tai Instagramissa kommentoimalla ja tykkäämällä. Löydät linkit websivultamme. 

Jokaiselle viikolle on myös tarjoustuote. Tämän viikon tarjoustuote iS Clinicalin Illuminating Eyes Collection vain 115 € (norm.148 €) on voimassa lauantaihin 7.12 klo 24.00 asti.Ehdimme maanantaina käydä läpi verkkokauppatilauksetkin ja nyt voin kertoa vähän tilastoa mitä tuotteita tässä tapahtumassa ostettiin. Nyt näyttää siltä, että iS Clinicalia ostettiin ihan yhtä paljon kuin Dermalogicaakin.

iS Clinicalin suosikit

Varmaan arvaattekin, että iS Clinicalin eniten myyty tuote oli CLEANSING COMPLEX (52€) ja olisin kyllä ihmetellyt ellei sillä olisi ollut menekkiä. Siinä on hinta ja laatu kohdallaan ja se toimii aivan kaikilla. Tällä viikolla on joulukalenteritarjouksena ILLUMINATING EYES COLLECTION NYT 115€ (148€) ja pakkauksessa on pikkukoko Cleansing Complexia 60 ml joten siinä pääsee edullisesti kokeilemaan tätä puhdistusgeeliä ja tuo koko riittää noin kuukauden käyttöön. Seuraavat suosikit oli YOUTH SERUM (185€) kiinteyttävä seerumi ja NECK PERFECT COMPLEX (95€) kaulavoide. Hieno juttu, että asiakkaat ovat löytäneet tämän Youth Serumin joka sopii Suomen talveen erittäin hyvin. Se sisältää todella runsaasti hyaluronihappoa joka on tehokkain kosteuttava raaka-aine kosmetiikassa ja samalla se vahvistaa ikääntymisen ohentamaa ihoa. Tämä Youth Serum oli minun ensimmäisiä kokeilujani iS Clinicalilta ja olin ihan ihmeissäni, kun jo yhden yön jälkeen iho oli sileämpi. En ollut koskaan kokenut mitään vastaavaa. Neck Perfect Complex kaulavoide oli ihan ensimmäinen tuote mitä iS Clinicalilta käytin ja sen tehokkuus vakuutti minut tästä ihonhoitosarjasta. Tämä kaulavoide on pysynyt kolmen eniten myydyn tuotteen mukana koko tämän pari vuotta mitä iS Clinical on meillä ollut. Sen siloittavaa ja kiinteyttävää  vaikutusta tarvitsee kaikki. Ilahduttavan moni on löytänyt suosikikseen YOUTH INTENSIVE CREAMIN (50 ml 226€ ja 100ml 399€). Se olikin eniten myydyin voide tuon REPARATURE MOISTURE EMULSIONIN (109€) jälkeen.

Dermalogican suosikit

INTENSIVE MOISTURE BALANCE (100 ml 75€) hoitovoide yö-ja päiväkäyttöön  on ollut yleensä aina näissä tapahtumissa myydyin tuote. Se onkin todella monipuolinen hoitovoide ja sopii lähes kaikille näin kuivana vuodenaikana. Nyt tuo Intensive Moisture Balance hävisi hiukan SKIN PERFECT PRIMERILLE sk30 (49€) joka on monikäyttöinen meikinpohjustusaine. On todella hyvä asia, että asiakkaat ovat löytäneet tämän helpon meikin. Kaunistamisen lisäksi se suojaa uv-säteilyltä ja tuulen ja sateen kuivattavalta vaikutukselta. Nykyisin suositellaan uv-suojaa läpi talven, koska säteilyn määrää iholla pitää kaikin keinoin vähentää. Tässä marraskuun pimeydessä harva käyttää uv-suojallisia päivävoiteita joten tuo SkinPerfect Primer sk 30 pitää huolta ihon terveydestä. Suosittuja oli myös kumpikin Daily eli DAILY RESURFACER (75€) ja DAILY MICROFOLIANT (51€) kuorinta aineet. Ne ovatkin aivan ainutlaatuisia kuorinta tuotteita jotka hellävaraisesti sulattaa kuolleen solukon kuivattamatta ihoa. Daily Resurfacer hoitotassut on onneksi löydetty, koska se on hyvin erityinen tuote ja mitään vastaavaa ei kosmetiikka sarjoilta löydy. Tässä Daily Resurfacerissa on kolmoisvaikutus eli se hiukan kuorii ja kiinteyttää ja kosteuttaa todella tehokkaasti. Se on oikea SALAINEN ASE yli nelikymppisille. Daily Microfoliant on ollut vuosikausia meidän suosituin kuorintatuote ja se onkin koko maailmassa Dermalogican tunnetuin tuote jota nimitetään taikajauheeksi. Se on todella helppo ja nopea kuorinta joka sopii kaikille ihotyypeille. 

7 kommenttia:

 1. Mukana kivassa arvonnassa!

  VastaaPoista
 2. Mukana :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 3. Mukana :)
  minna1995(at)gmail.com

  VastaaPoista
 4. Mukana
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Anonyymi19:10

  Mukana arvonnassa exie66e@icloud.com

  VastaaPoista
 6. Mukana arvonnassa.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 7. Mukana :)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista