keskiviikko 11. joulukuuta 2019

Joululahjaideoita!

Alkuun joulukalenterimme 11. luukku ja tiedot arvonnasta sekä tämän viikon tarjoustuotteestamme: Arvomme joka sunnuntai ja keskiviikko 50 € lahjakortin. Voittajat ilmoitetaan torstaisin ja maanantaisin. Kortin voi käyttää hoitolassa hoitoihin tai tuoteostoihin ja ulkopaikkakuntalaiset voivat käyttää sen verkkokaupan ostoksiin (verkko-ostoksen arvon oltava vähintään 50 euroa). Arvontaan voi osallistua Purkkiarmeijan komentaja blogissa, kauneushoitolamme Facebookissa tai Instagramissa kommentoimalla ja tykkäämällä. Löydät linkit websivultamme.
Tämän viikon joulukalenteritarjous on LUXURIOUS GLOW COLLECTION nyt 239 € (norm. 291 €). Pakkaus sisältää normaalikokoiset YOUTH INTENSIVE CRÈME 50g ja CLEANSING COMPLEX 180ml sekä näytekoon GENEXC seerumista.
__________________________________________________

Joululahjoja pitäisi nyt jo tosissaan suunnitella etteivät ne jää viime tippaan. Keskusteluista asiakkaiden kanssa tulee selvästi esiin ettei kukaan halua enää mitään tavaraa nurkkiin pölyyntymään ja ihmiset eivät ole halukkaita kiertelemään kauppojen tavarapaljoudessa.


Meiltä saa hyödyllisiä lahjoja!

- LAHJAKORTTI on kaikista suosituin lahjaidea meiltä. Kortin voi kirjoittaa rahasummalle tai hoidolle valmiiksi. Lahjakortti on voimassa puolivuotta, mutta olemme aika joustavia tämän ajan suhteen ettei se heti ole menetetty, kun aika tulee täyteen. Kasvohoito lahjakortin voi vaihtaa hoitotuotteisiin tai käyttää korttia osamaksuna johonkin muuhun hoitoon. Tämän joulun selvä hitti on RIPSIEN KESTOTAIVUTUS (88€) ja siihen voi yhdistää kulmien värjäyksen ja muotoilun (19€) sekä ripsien hoitoseerumin kotikäyttöön (38€) nyt näiden yhteinen TARJOUSHINTA on 125€ (155€).

- DERMATUDE-kasvohoidosta (170€) on tullut paljon kyselyjä ja aivan ihanaa on, että 80-90-vuotiaat äidit ovat käyneet ostamassa Dermatude lahjakortin tyttärilleen. Jos asiakas haluaakin tuon neljän kerran sarjahoidon jonka hinta on 600€ eli 150€ hoitokerta niin huomioimme tuon ensimmäisen hoidon hinnan seuraavissa hoidoissa.

- TEINIPUHDISTUS (67€)ja MINITEINIPUHDISTUS (45€) ovat joka joulu yhtä suosittuja kuin muutkin kasvohoidot. Kuitenkin nuorelta pitää kysyä onko hän itse halukas tulemaan hoitoon. Tällä hetkellä meillä käy enemmän poikia kuin tyttöjä säännöllisissä teinipuhdistuksissa joten se ei ole pelkästään tyttöjen juttu. Miniteinipuhdistus on noin 11-13-vuotiaille tarkoitettu joilla ei vielä suuria ongelmia ole tai puhdistettavaa on hyvin vähän.

Aika usein joululahjaksi ostetut hoitotuotteet ovat lahjan saajan toivomia tuotteita ja niitä on ihan laidasta laitaan. Monen joulun suosikki on  DERMALOGICAn SKIN PERFECT PRIMER sk 30 (49€) meikinpohjustusaine. Me saimme muutaman tarjouspakkaus jossa on tuon tuotteen lisäksi meidän suosituin puhdistusaine iS CLINICALIN CLEANSING COMPLEX (52€) pikkukokona (60 ml 29€) ja näytekoko PRO-HEAL SERUMISTA. NYT 59€(  norm. 93€). Pakkaus on itsellekin ihan mukava lahja:)
Toinen tosi edullinen yhdistelmä on INTENSIVE EYE REPAIR (53€)silmänympärysvoide ja STRESS POSITIVE EYE LIFT (58€) silmänympärysnaamio NYT 55€ norm. 111€ ja tuotteet ovat ihan normaalikokoisia. Käytännössä tämä paketti on puoleen hintaan. Suosittelen tätä kaikille joilla on ongelmia silmienympärillä ja niille joiden silmät vuotaa paljon kuiva silmäisyyden vuoksi.
Meillä on vielä jäljellä muutama pakkaus nuorisolle tarkoitettua CLEAR START yhdistelmää NYT 17€ (32€) ja siinä on kuukaudeksi riittävät FOAM WASH pesugeeli, HYDRATING CREAM kosteusvoide ja CLEARING BOOSTER paikallishoito näppyihin.
iS CLINICALILTA on kaksi omaa joulun tarjouspakettia jotka ovat myynnissä kaikissa iS Clinical hoitoloissa ympäri maailman. LUXARY GLOW COLLECTION on tämän viikon tarjouspakkaus ja siinä on YOUTH INTENSIVE CREME ja CLEANSING COMPLEX normaalikokoisina NYT 239€ (norm. 291€). Viime viikolta meille jäi muutama ILLUMINATING EYES COLLECTION NYT 115€ (norm. 148€) ja tässä pakkauksessa on tuon normaalikokoisen Youth silmänympärysvoiteen lisäksi pikkukoko Cleansing Complex puhdistusgeeliä (60ml)  ja näytekoko GENEXC seerumia.

Näiden hoitotuote kokonaisuuksien kanssa kannattaa olla nopea, koska niitä on saatu vain määrätty erä. Viime vuonna iS Clinicalin pakkaukset loppui parissa viikossa, mutta nyt niitä on tilattu Suomeen paljon enemmän ja myös minä otin niitä varastoon huomattavasti enemmän kuin viime jouluna. Tervetuloa ostoksille!

11 kommenttia:

 1. Mukana arvonnassa.
  Marjukka

  VastaaPoista
 2. Anonyymi06:41

  Tässäkö arvontaan voi osallistua?

  VastaaPoista
 3. Mukana :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 4. Anonyymi08:46

  Mukana arvonnassa :)

  VastaaPoista
 5. Mukana arvonnassa.
  Tiina

  VastaaPoista
 6. Mukana :)
  minna1995(at)gmail.com

  VastaaPoista
 7. Osallistun arvontaan.
  Katja

  VastaaPoista
 8. Anonyymi19:00

  Kommentini koskee tuota eilistä kirjoitustasi. Olen jo muutaman vuoden katsonut suurella hämmästyksellä miten hoitoalan yrityksellä voi olla jotain typeriä tonttuja parkeve täynnä. En ikinä menisi kosmetologille joka toimii noin epäasiallisesti. Ilmeisesti asiakkaasi yrittäjät sitä sinulle sanoa, mutta ei taida mennä perille.
  Senkin ajan mitä käytätte tonttujen asettelemiseen voisitte käyttää oikeaan työhön ja itsenne kouluttamiseen. Itse en ikinä tuhlaisi aikaa ja rahaa tonttujen kanssa leikkimiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt en ole ihan varma, että onko joku ihan tosissaan tämän kommentin kanssa. Vastaan tähän nyt kuitenkin, kun kerran sen julkaisinkin. Tämä on hyvä esimerkki siitä miten erilailla ihmiset voi ajatella.
   Ilmeisesti on ollut hyvä asia, että olet nähnyt heti kadulta minkä tyyppinen hoitola meillä on. Olisi ollut ikävää puolin ja toisin, jos sinulle olisi selvinnyt se vasta kesken hoidon. Kosmetologi pitää valita niin, että kemiat sopii yhteen ja voi luottavaisin mielin rentoutua kasvohoidossa.
   Olen täysin eri mieltä siitä, että tontut ei sovi hoitoalan yritykseen. Minusta tontut sopii jouluna ihan joka paikkaan. Aina välillä näen tontun jo peiliin katsoessa ja sinäkin voisit kokeilla samaa.

   Inkeri

   Poista
 9. Mukana arvonnassa :)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista