torstai 26. joulukuuta 2019

Tärkeää tietoa!

Perjantaina 27.12 alkaa taas normaali arkityö ja hoitola avataan kello kymmenen. Nyt on vaan tosi harmillinen ongelma, kun hoitolan sähköposti toimii epämääräisesti. Huomasimme Marin kanssa jo viime viikolla, että sähköpostiviestejä tulee harvinaisen vähän. Korkeintaan kymmenen prosenttia normaaliin verrattuna. Soitin viime perjantaina ensimmäisen kerran Telialle ja sitten maanantaina 23.12 uudestaan. Vastaukset oli ihan yhtä tyhjän kanssa. Kukaan ei tiedä missä on vika eikä sitä milloin vika saadaan korjattua. Huomenna menen jo lankoja pitkin heti aamusta.
Olen tänään iltapäivällä vastannut kaikkiin asiakkaiden sähköpostiviesteihin ja ellette ole saaneet vastauksia viestiinne ne eivät ole tavoittaneet meitä. Kiireellisessä asiassa soittakaa tai laittakaa tekstari hoitolan numeroon 050-5860310! Tilanne on tosi kiusallinen ja toivon, että jaksatte olla pitkämielisiä.
Jään huomisen jälkeen talvilomalle ja hoitola on kiinni ensi viikon alun ma ja ti 30-31.12. Mari tulee työhön torstaina 2.1-20. Ikävintä on, että ellen saa sähköpostiongelmaa hoidettua perjantaina se jää Marin kiusaksi heti hänen lomansa jälkeen. Tietysti Mari osaa hoitaa asiat ihan yhtä hyvin kuin minäkin, mutta ei ole kiva tulla töihin ongelmien keskelle. Pyrin itse vastaamaan viesteihin loman alussa siihen saakka, kun Mari palaa työhön.
Minun ensimmäinen työpäivä on 14.1.-20.

Olen tosi kyllästynyt Telian palveluun ja taidan vaihtaa firmaa kunhan ehdin. Meillähän oli jo marraskuussa yli viikon maksupääte pois käytöstä, kun Telia piuhoissa oli vikaa. Silloin soitin asiakaspalveluun melkein joka päivä ja Telia vaan syytti maksupäätteen toimittajaa eikä edes tutkinut missä oli vika. Tämä tulee aika kalliiksi ja työlääksi pienelle yritykselle, kun tulee näin pitkiä tietoliikenne katkoja. Kaikkihan tietää, että aikaa kuluu aina melkein tunti ennen kuin pääsee edes selittämään asiaansa oikealle ihmiselle. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti