lauantai 14. joulukuuta 2019

Naisilla on nyt näytön paikka


Alkuun joulukalenterimme 14. luukku sekä tiedot arvonnasta ja tarjoustuotteesta: Arvomme joka sunnuntai ja keskiviikko 50 € lahjakortin. Voittajat ilmoitetaan torstaisin ja maanantaisin. Kortin voi käyttää hoitolassa hoitoihin tai tuoteostoihin ja ulkopaikkakuntalaiset voivat käyttää sen verkkokaupan ostoksiin (verkko-ostoksen arvon oltava vähintään 50 euroa). Arvontaan voi osallistua Purkkiarmeijan komentaja blogissa, kauneushoitolamme Facebookissa tai Instagramissa kommentoimalla ja tykkäämällä. Löydät linkit websivultamme.

Jokaiselle viikolle on myös tarjous. Tämän viikon huippulaadukas tarjoustuote on iS Clinicalin LUXURIOUS GLOW COLLECTION nyt 239€ (norm.291€). Tarjous on voimassa lauantaihin 14.12. klo 24.00 asti.
_____________________________________


Nyt Suomessa on upea naisnelikko puolueiden puheenjohtajina ja heitä on ilo katsoa. Luotan myös, että heillä on kykyä muuttaa maan tilannetta parempaan suuntaan. Nämä naiset joutuvat kovan arvostelun kohteeksi ja moni odottaa kiihkeästi heidän virheitään ja ministeripestin loppumista.


Nainen vetää maton toisen naisen alta

Näillä nuorilla naisilla olisi nyt loistava tilaisuus osoittaa, että naisetkin osaavat tehdä yhteistyötä keskenään. Olen välillä kirjoittanutkin siitä, että itse olen omassa elämässäni nähnyt miten helposti nainen kampittaa toista naista eikä solidaarisuutta ole olemassakaan. Toivon todella ettei nyt kukaan pääse sanomaan, että taas ne akat sössii kaiken. Olen toiveikas, että tämä uusi nuori hyvin koulutettu sukupolvi ei enää mollaa toinen toistaan. Nämä naiset ovat myös suuren kateuden kohde, koska he ovat joka tavalla edustavia. Varsinkin Sanna Marin ja Maria Ohisalo ovat myös hyvin kauniita naisia. Kyllä Katri Kulmunilla ja Li Andersonillakin kauneutta ja näyttävyyttä löytyy, mutta he eivät ole ilmeisesti saaneet ohjeita stailaajalta ja maskeerajalta. Ehkei Li Anderson välitä ulkonäöstään tai ainakin haluaa luoda käsityksen, että se on sivuseikka mikä taas sopii heidän puolueensa kuvaan. Tulen kirjoittamaan vielä moneen kertaan heidän ulkonäöstään, koska minusta on erittäin mielenkiintoista seurata miten he osaavat tehdä ulkonäöstään osan vakuuttavaa ja jämäkkää imagoa. Naisjohtajuutta vastustetaan edelleen

Järkytyksekseni huomaan, että edelleen löytyy ihmisiä joiden mielestä naisen paikka on kotona hellan ja nyrkin välissä. Erityisen järkyttävää se on, kun asian kuulee naisen suusta.  Olin tosi vaikeassa tilanteessa, kun ihan satunnainen asiakas kertoi tuohtuneena miten naisten ei pitäisi olla ministereitä. Hänen mielestään vaan miehinen mies voi tehdä päätöksiä niin vaikeista asioista, kun politiikassa tehdään. Pitkään hän perusteli näkemystään siitä, että vain mies voi olla johtaja ja naiset ovat kamalia tunkiessaan itsensä miesten tielle ja haitaksi. Voitte uskoa, että kiehuin ja vieläkin mietin olisiko minun pitänyt sanoa ääneen oma täysin vastakainen mielipide. Minua rajoitti tilanne, että olin asiakaspalvelussa enkä ota kantaa asiakkaiden mielipiteisiin. En ollut aikoihin kuullut tätä lööperiä ja se suorastaan järkytti minua. Hoidon loppupuolella ymmärsin, että hänen uskontonsa rajoitti näkemystä naisten tasa-arvosta. Muistan kyllä, kun olin Naisjärjestöjen keskusliiton hallituksessa 2000-luvun alkupuolella ja meidän piti eräässä liittokokouksessa ottaa kantaa naispappeuteen ja puoltaa sitä. Asiasta nousi täysi rähäkkä, koska paikalla oli muutama nainen joiden uskonto kielsi naispappeuden. Mielestäni tämä uskonnon vaikutus ei lopu pelkkään naispappeuteen vaan siinä sivussa myös poljetaan muitakin tasa-arvokysymyksiä. Me emme päässeet sovintoon tuosta naispappeuskysymyksestä ja se oli pakko jättää käsittelemättä. Muutama nainen oli niin kovasti julkilausumaa vastaan, että siitä olisi noussut sota. Heille se oli selvästi kuoleman vakava asia ja he eivät antaneet tuumaakaan periksi. En olisi ikinä voinut uskoa kokevani tällaista keskustelua naisten tasa-arvon ylläpitäjä järjestön kokouksessa. Silloin opin ymmärtämään, että me naiset edelleen puukotamme toista naista selkään. 

5 kommenttia:

 1. Mukana :)

  Hyvä naiset!

  VastaaPoista
 2. Mukana arvonnassa.
  Katja

  VastaaPoista
 3. Naisenergiaa kehiin vaan!
  Mukana arvonnassa.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Airikki00:48

  Olen käynyt teillä dermatide ihonpuhdistuksessa ja olen siihen tosi tyytyväinen. Iho muuttui ihan toisenlaiseksi eikä enää tarvitse meikillä peittää maksaläiskiäkään. Ostaisin hoidon lahjaksi äidilleni 68v.mutta voiko sen tehdä niin vanhalle? Äidilläni on myös vähän kouperosaa ja muutenkin ohut iho. Sopiiko se hänellekin?

  VastaaPoista
 5. Mukana :)
  minna1995(at)gmail.com

  VastaaPoista