lauantai 21. joulukuuta 2019

Rypistyneelle iholle sopivat meikit


Alkuun joulukalenterimme 21. luukku sekä tiedot arvonnasta ja tarjoustuotteesta: Arvomme joka sunnuntai ja keskiviikko 50 € lahjakortin. Voittajat ilmoitetaan torstaisin ja maanantaisin. Kortin voi käyttää hoitolassa hoitoihin tai tuoteostoihin ja ulkopaikkakuntalaiset voivat käyttää sen verkkokaupan ostoksiin (verkko-ostoksen arvon oltava vähintään 50 euroa). Arvontaan voi osallistua Purkkiarmeijan komentaja blogissa, kauneushoitolamme Facebookissa tai Instagramissa kommentoimalla ja tykkäämällä. Löydät linkit websivultamme.

Tämän viikon tarjoustuote on Dermalogican tuplapakkaus: MULTIVITAMIN POWER RECOVERY MASQUE (norm. 58 €) ja matkakoko DAILY MICROFOLIANT (norm. 22 €) jauhekuorintaa NYT yht. 65 €! Tarjous on voimassa 21.12. klo 24.00 asti.
______________________________________

Tänään tuossa joulukalenterissa paljastui Joan Collinsin kuolematon viisaus jonka voi kaikki allekirjoittaa. Alle kolmekymppisenä ajatteli, että nuoruus on ikuista ja peilistä katsoo aina sama ihminen. Neljäkymmentä täytettyä ihminen on sama, mutta peilissä on vieraat kasvot.

Joan Collins meikit

Meillähän on ollut myynnissä jo parisen vuotta Joan Collinsin nimeä kantavat meikkituotteet. Nuorempi väki ei häntä varmaankaan muista, mutta me hiukan varttuneemmat katselimme häntä Dynastiassa vuosi kausia. Itse en ole koskaan pitänyt häntä puoleensavetävänä tai kauniina, koska hän on niin kovan oloinen. Muistaakseni tuossa Dynastiassa hän oli aika ilkiö ja sekin sotkee mielikuvaa hänestä. Kuitenkin myönnän, että on ollut hyvä idea tehdä hänen nimellään meikkisarja ikääntyneille naisille. Ehkä tuo Joan Collins on ainoita filmitähtiä joka varmasti tunnetaan Euroopassakin ja hän näyttää hyvältä vielä kahdeksankymppisenä. Tosin monen plastiikkakirurgin jäljiltä. Ihmettelen ettei mikään muu sarja ole tehnyt yli nelikymppisille kohdistettua meikkisarjaa. Itse olen ostanut hoitolaan myyntiin jo vuosikymmeniä meikkivärejä mitkä sopii vanhemmitenkin ja sitten niitä jotka kiinnostaa nuoria naisia. Teen aina sisäänostot niin, että mietin kenelle asiakkaistamme tuote sopisi. Yli nelikymppisenä meikille tulee uusia vaatimuksia ja se ei ainakaan saa kasautua ryppyihin. YOUNGBLOODIN meikkivoiteet ovat olleet erinomaisia kaiken ikäisille, koska ne ovat kevyitä ja luonnollisia, mutta kerrostaen myös peittäviä. Vanhemmiten meikkivoiteen pitää olla ohut ja läpikuultava muuten se näyttää päälle liimatulta maskilta. DERMALOGICAN SKIN PERFECT PRIMER sk 30 (49€) meikinpohjustusaine onkin meillä asiakkaiden suosikki keveytensä ja luonnollisen värin ansiosta. Moni käyttää sitä pelkästään meikkivoiteen asemesta ja se takuulla pysyy koko päivän valumatta juonteiden pohjalle. Tosin pelkkä meikkivoiteen laatu ei auta, jos iho on hilseilevän kuiva ja hoitamaton. SkinPerfect Primer sk 30 tasoittaa myös hilseilyä, mutta niin kaunista pintaa ei sillä saa kuin hyvin hoidetulla iholla.


Meikin pysyvyys on tärkeää

Tärkein ominaisuus ikääntyvien  meikkituotteissa on se, että ne pysyvät varmasti siistinä koko päivän. En usko, että kovinkaan moni ikäiseni ehtii, viitsii tai muistaa korjailla meikkiään päivän mittaan. Nuorempana minäkin tein sitä joka välissä ja silloin se kuului asiaan. Nykyisin ei vaan enää kiinnosta kiinnittää niin paljon huomiota ulkonäköönsä. Tietysti nythän sitä juuri pitäisi, mutta sen voi ohittaa käyttämällä niin hyvälaatuisia meikkejä ettei tarvitse korjailla niitä kesken päivän. Poskipuna on todella tärkeä yli nelikymppisen meikissä ja pidän sitä huomattavasti tärkeämpänä kuin silmämeikkiä. Poskipuna muotoilee kasvoja ja poistaa kalpeutta ja korostaa ihon heleyttä. Se on helppo käyttää kunhan ei laita liikaa. Muutama vuosi sitten eräs asiakas oli saanut lahjakortin  kasvohoitoon täyttäessään kahdeksankymmentä. Hän oli tosi mukava ja reipas nainen, mutta ensi silmäyksellä hänen tullessa ovesta sisään vähän säikähdin. Näin, että hänellä oli sinipunaista ihottumaa poskipäissä silmän alle saakka. Mietin heti mielessäni ettei noin helakan punaiselle ihottumalle uskalla tehdä paljon mitään. Vasta, kun olin puhdistamassa ihoa tajusin sen olevan poskipunaa ja iho olikin ihan terve. Ikäihmisellä näkökyky saattaa heiketä niin paljon ettei itse välttämättä huomaa miltä meikki todellisuudessa näyttää. Joan Collins sarjan poskipunat (35€) ovat puuterimaisia ja niin läpikuultavaa pigmenttiä ettei niitä pysty edes liikaa käyttämään. Värisävyjä on kolme Dusty Pink, Rose ja Coral ja tuo Rose sopii parhaiten tummahiuksiselle, mutta näitä kahta muuta voi käyttää kuka tahansa. Collinsin huulipunat (32€) ovat hoitavia, mutta hyvin pysyviä ja värisävyjä on kahdeksan. Silmämeikkiin paras on XTREMEN luomivärikynät (35€) ja rajauskynät (35€) jotka ei takuulla rapise ja muutu sotkuiseksi päivän mittaan. Ne ovat myös helppoja käyttää ja niillä saa nopeasti hyvän silmämeikin.

11 kommenttia:

  1. Mukana arvonnassa.
    Marjukka

    VastaaPoista
  2. Mukana arvonnassa.
    Katja

    VastaaPoista
  3. Mukaan arvontaan.
    Tiina
    miumiu83 at gmail.com

    VastaaPoista
  4. Anonyymi12:39

    Mukana arvonnassa! Vaikka iho ei varsinaisesti ole vielä hurjan rypistynyt, on esimerkiksi silmänaluspeitevoiteen valinta aika tarkkaa, ellei halua korostaa harakanvarpaitaan :) kissankarva85(at)gmail.com

    VastaaPoista
  5. Anonyymi13:41

    Mukana arvonnassa :)
    -Pia

    VastaaPoista
  6. Mukana arvonnassa.
    Tiina

    VastaaPoista
  7. Mukana arvonnassa. Rauhallista joulunaikaa!
    klaara49@luukku.com

    VastaaPoista
  8. Mukana :)
    anna_88@luukku.com

    VastaaPoista
  9. Mukana arvonnassa :)
    hilsan@luukku.com

    VastaaPoista
  10. Mukana :)
    minna1995(at)gmail.com

    VastaaPoista