maanantai 30. joulukuuta 2019

Tähtitarjouksena Super Rich Repair!

Tähtitarjouksena on Dermalogican SUPER RICH REPAIR vain 73 € (norm. 93 €). Super Rich on hoitovoide joka on täyteläisen suojaava, mutta imeytyy kuitenkin nopeasti.

Palaamme taas joulun jälkeen entiseen aikatauluun näiden Tähtitarjousten kanssa eli ne ilmoitetaan joka toinen maanantai ja tarjous on voimassa seuraavan kaksi viikkoa. Päätin myös kokeilla ettei tarjouksen mukana ole mitään lahjatuotetta vaan annan suuremman alennuksen. Tuo lahjatuote on ollut aina vaikea valita, että se sopisi Tähtitarjouksen kanssa yhteen ja vielä kaikki hyötyisivät juuri siitä tuotteesta. Nyt tämä suurempi alennus hyödyttää kaikkia samalla tavoin. Kokeillaan nyt vähän aikaa näin ja kertokaa omat mielipiteenne.Vanha kunnon Super Rich Repair

Super Rich Repair eli tuttavallisesti SRR on Dermalogican vanhimpia tuotteita. Se sopii Suomen talveen erinomaisesti ja on kuin meille tehty. Kuitenkin se on miellyttävä Dermalogican kotikonnuilla Kalifornian helteessä ja täyteläinen voide hyvällä imeytyvyydellä on mieleinen kaikille. Super Rich Repair kuuluu Dermalogican Age Smart hoitolinjaan joka on tehty hidastamaan ihon vanhenemista, mutta sitä voi käyttää atooppinen nuorikin. Näin talvella Super Rich Repair sopii käytettäväksi yöllä ja päivällä, mutta nuorella iholla ja kesäisin se on hyvä yövoide. 
Syy siihen miksi halusin sen juuri nyt tarjoukseen on pelko kovemmista pakkasista. Yleensä nyt sentään tammi-helmikuussa on viimaa ja pakkasta eikä pelkkää vesisadetta. Liian kevyt kosteusvoide ei juurikaan suojaa ihoa pakkasen ja kuivattavan sisäilman vaikutuksilta. Super Rich Repairin vaikutukset vahvistaa ihon omia suojamekanismeja ulkoapäin tulevaa ärsykettä vastaan. Samalla se sitoo ihon omaa kosteutta ja vahvistaa ohutta ja kuivaa ihoa. 
Parin viime vuoden aikana olen huomannut, että Super Rich Repair rauhoittaa myös sytostaattihoitojen aiheuttamaa ihottumaa kasvoissa. Samoin atooppisen kuivalla iholla se poistaa kutinaa ja kirvelyä. SRR sopii myös hyvin meikin alle eikä se kiillä päivän mittaan ja meikki pysyy oikein hyvin. Vuosien varrella Super Rich Repairille on tullut käyttäjäryhmä joka aina haluaa pitää tätä voidetta ihonhoidossa mukana. Jotkut eivät edes halua käyttää muuta voidetta kuin juuri tätä. 
Tämä tarjous on voimassa 12.1.2020 asti.

Muistutan vielä, että hoitola on alkuviikon kiinni ja Mari tulee työhön vasta torstaina 2.1-20. 

2 kommenttia:

 1. Välillä tarjous voi olla ilman lahjatuotetta, mutta älä lopeta lahjoja kokonaan, on kiva kokeilla uusia tuotteita ja saa minikokoja reissuihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun kerrot mielipiteesi ja otan sen huomioon. En näitä kaupan päällisiä lopeta kokonaan, jos vain löydän järkevän yhteyden Tähtitarjous tuotteeseen. Näitä matkakokoja on saatavissa niin valikoiden, että välillä joudun todella miettimään mitä järkevää löytyisi. Haluaisin aina, että asiakkaille olisi mahdollisimman suuri hyöty myös lahjatuotteesta.


   Inkeri

   Poista