sunnuntai 22. joulukuuta 2019

Joulukalenteritarjouksena on Youth Serum

Joulun kunniaksi meillä on varsinainen lahjatarjous iS Clinicalin YOUTH SERUM nyt 140€ (norm.185€). Youth Serum on meidän tehokkain kiinteyttävä ja kosteuttava seerumi, joka vähentää kaikkia ihon vanhenemisen merkkejä.


Ennen tarjoustuotteemme esittelyä joulukalenterin 22. luukku sekä tiedot arvonnasta: Arvomme joka sunnuntai ja keskiviikko 50 € lahjakortin. Voittajat ilmoitetaan torstaisin ja maanantaisin. Kortin voi käyttää hoitolassa hoitoihin tai tuoteostoihin ja ulkopaikkakuntalaiset voivat käyttää sen verkkokaupan ostoksiin (verkko-ostoksen arvon oltava vähintään 50 euroa). Arvontaan voi osallistua Purkkiarmeijan komentaja blogissa, kauneushoitolamme Facebookissa tai Instagramissa kommentoimalla ja tykkäämällä. Löydät linkit websivultamme.
______________________________________


Youth Serum on parasta ihollesi

Youth Serum on aivan ainutlaatuinen hoitotuote ihon vanhenemista hidastamaan. Yleensä ryppyjä tasoittavat tehotuotteet sisältävät retinolia joka lievästi kuorii kuollutta solukkoa pois ja madaltaa sitä kautta ryppyjä. Meidän ilmastossa näin talvella kovin vahvat retinolipitoisuudet voivat kuivattaa liikaa ja retinoli myös voi herkistää uv-säteilylle ja kevät hangille. Youth Serum ei sisällä retinolia vaan iS Clinicalin kehittämiä vaikutusaineita joita ovat esimerkiksi Extremozyytit, Asiaticoside ja Copper Tripeptidi 1. Tämä takia Youth Serum on hyvin kosteuttava ja ihoa vahvistava kiinteyttämisen lisäksi. Itselleni tämä seerumi on ollut hämmästyttävä kokemus, koska se oli ensimmäinen seerumi mitä iS Clinicalilta kokeilin. Jo yhden yön jälkeen näin muutoksen ihollani mikä oli erittäin hieno asia. Ihoni oli selvästi sileämpi ja kiinteämpi pintakerroksestaan. Jatkamalla seerumin käyttöä pari viikkoa niin ihon napakkuus on lisääntynyt ja iho näyttää raikkaan kuulaalta ja sileämmältä. 

Youth Serum kotikäytössä parantaa Dermatude-kasvohoidon tuloksia

Dermatude-kasvohoito on nyt noussut suureen suosioon ja noin puolet hoidoistamme on tätä Dermatudea. Sen myötä meille on tullut paljon uusia asiakkaita joiden iho ei vielä ole niin hyvässä kunnossa kuin meidän vakioasiakkailla. Heidän ihossaan Youth Serumin vaikutus on hyvin näkyvä, kun ihon kosteus saadaan tasapainoon ja ihon toiminnat elpyy. Kesällä suosittelin Super Serumia Dermatude-kasvohoidon kanssa, mutta näin kuivaan ajankohtaan Youth Serum on erinomainen kosteuttavan vaikutuksensa myötä. Huomioikaa taas, että tuon Youth Serumin pakkaus on 30 ml joten se ei ole yhtään kalliimpi kuin meidän muutkaan seerumit. Tuo pullo riittää noin kolme kuukautta, kun sitä käytetään aamulla ja illalla. Youth Serum on Hydra Cool Serumin (65€) lisäksi iS Clinicalin ainoa seerumi joka sopii myös silmien ympärille. Sillä on hyvin siloittava vaikutus ohuelle silmänympärysiholle ja samalla se elvyttää ihon toimintaa niin, että turvotus ja tummuus vähenee. Youth Serumia tarvitaan hyvin pieni määrä kerralla varsinkin aamuisin. Jos sitä laittaa liikaa meikki ei ehkä levity niin hyvin. Itse en ole tätä koskaan huomannut, mutta Mari on sen kokenutkin. Olen varmaan sen verran vanha ja kuiva, että kaikki imeytyy täysin mitä iholle laittaa. Tietysti Youth Serumin päälle laitetaan voide ja paras valinta on Youth Intensive Creme, mutta myös Dermalogican suosikki Intensive Moisture Balance käy hyvin. Näiden päälle voi vielä laittaa Barrier Repair (49€) suojavoiteen joka estää tuulen ja kylmyyden vaikutuksia. 
Tämä tarjous on voimassa 28.12 asti.


4 kommenttia: