lauantai 7. joulukuuta 2019

Youth hoitolinja on iS Clinicalin kuningatar!

Alkuun joulukalenteri, arvontaohjeet sekä viikon tarjoustuote:


Arvomme joka sunnuntai ja keskiviikko 50 € lahjakortin. Voittajat ilmoitetaan torstaisin ja maanantaisin. Kortin voi käyttää hoitolassa hoitoihin tai tuoteostoihin ja ulkopaikkakuntalaiset voivat käyttää sen verkkokaupan ostoksiin (verkko-ostoksen arvon oltava vähintään 50 euroa).
Arvontaan voi osallistua Purkkiarmeijan komentaja blogissa, kauneushoitolamme Facebookissa tai Instagramissa kommentoimalla ja tykkäämällä. Löydät linkit websivultamme.

Jokaiselle viikolle on myös tarjoustuote. Tämän viikon tarjoustuote iS Clinicalin Illuminating Eyes Collection vain 115 € (norm.148 €) on voimassa lauantaihin 7.12 klo 24.00 asti.
__________________________________________

iS Clinicalin YOUTH tuotelinja on tehty hidastamaan vanhenemista ja omasta kokemuksestani tiedän ne kosmetiikan kuningattariksi. Nämä hoitotuotteet täydentävät Dermatude-kasvohoidon vaikutuksia ja ylläpitää hoidon tuloksia.

Tehokkaat tuotteet vanhenevalle iholle

Youth tuotelinjassa on nykyisin viisi eri tuotetta. YOUTH EYE COMPLEX (119€) silmänympärysvoide on lähes kaikille tuttu ja hyvin moni meidän asiakas käyttää sitä jatkuvasti. Se on myös tällä hetkellä tunnetuin iS Clinicalin tuote, koska juuri sitä poikkeaa hakemaan meille aikaisemmin tuntemattomat asiakkaat. Nyt siitä on olemassa tarjouspakkaus ILLUMINATING EYES COLLECTION 115€ (141€)  ja tarjous on voimassa 8.12 asti. Tuo Illuminating Eyes Collection sisältää normaalikokoisen Youth Eye Complexin ja Cleansing Complex 60 ml puhdistusgeelin matkakoon ja Genexc seerumin näytteen. Seuraavaksi tunnetuin Youth linjan tuote on YOUTH SERUM (185€) seerumi joka on todella kiinteyttävä ja ihoa korjaava hoitotuote. Se häivyttää nopeasti ja näkyvästi pikkuryppyjä ja siloittaa ihoa. Siinä on myös runsaasti eri vitamiineja ja kasviproteiineja jotka korjaavat veltostunutta ihoa ja vahvistavat kimmosäikeitä. Tämän tuotteen raaka-aineet ovat pitkän kehittelyn tuloksia ja siinä on ollut loistava lopputulos. Jokainen käyttäjä voi itse todistaa sen, että tämä seerumi on todella tehokas. Youth Serumin hinta ei ole mitenkään erityisen korkea verrattuna muihin seerumeihin. Tuo pakkaus on 30 ml, kun normaalisti muut iS Clinicalin seerumit ovat 15 ml. Tuo 15 ml Youth Serumia maksaa 82,50€ eli keskimäärin saman kuin muutkin. Youth Serumia riittää ihan pieni määrä kerralla ja pipetti pullosta otetaan vain 1-2 tippaa. Tätä seerumia voi laittaa myös silmien ympärille ja käyttö on aamulla ja illalla.


Uutuutena Youth Lip Elixir

Tunnetuin hoitovoide iS Clinicalilla on YOUTH INTENSIVE CREME (50 ml 226€ ja 100 ml 399€) ja senkin vaikutuksen tuntee jo ensimmäisellä sipaisulla. Tämä voide on erittäin uudistava ja se hajoittaa koko ajan ihon pinnalta pois kuollutta solukkoa ja muuta likaa. Youth Intensive Creme on myös erittäin kosteuttava ja kollageenisynteesiä elvyttävä. Senkin raaka-ainepohja on hykerryttävän upea, mutta kirjoitan niistä ihan oman blogijutun. Youth Intensive Creme käy myös yö-ja päivävoiteena ja erityisen kiinteyttävä yhdistelmä on Youth Serum alle ja tämä voide päälle. Silloin, kun haluaa antaa luxuslahjan läheiselleen suosittelen tätä Youth Intensive Creme tai sitähän voi toivoa joulupukilta ihan itselleenkin. YOUTH COMPLEX (30 ml 185€) on kevyempi kiinteyttävä hoitovoide yöksi ja päiväksi ja suosittelen sitä yli kolmekymppisille. Samoin hyvin öljyisen rasvainen iho ei rasvoitu lisää tämän ohuen voiteen elvyttävästä vaikutuksesta. Yli viisikymppisillä suosittelen sen alle YOUTH SERUMIA tai GENEXC seerumia jotka vahvistavat jo ohentunutta ja veltostunutta ihoa. Tämä Youth Complex on näistä youthtuotteista tuntemattomin meidän asiakkaille, mutta kesällä sen suosio aina nousee. YOUTH LIP ELIXIR (78€) on uusin tulokas tähän hoitolinjaan ja olen ihan menettänyt sydämeni tälle tuotteelle. Nämä huulihoiteet ovat minulle todella mieleisiä ja tärkeitä, koska koen aina pesun jälkeen huulet tosi kuiviksi ja jotain jää puuttumaan ilman huulihoidetta. Laitan tämä Youth Lip Elixirin aina puhdistuksen yhteydessä aamulla ja illalla. Iltaisin ennen nukkumaan menoa käytän Dermalogican huulihoidetta, mutta koen tämän Lip Elixirin tehokkaammaksi kiinteyttäjäksi. Youth Lip Elixirin yksi ominaisuus on, että se sitoo runsaasti kosteutta limakalvon solukkoon ja parin viikon käytön jälkeen huulet ovat muhkeammat ja huulten raja selkeämpi. Itselläni on tiukan kapea suu joka on vanhemmiten entistä tiukempi ja varmaan se näyttää parinkymmenen vuoden päästä vetoketjulta. Ehkäistääkseni tätä käytän jatkuvasti Youth Lip Elixiriä ja huomasin tuon lievän pullistavan vaikutuksen, kun oli kuukauden verran sitä käyttänyt. Eniten olen tyytyväinen siihen, että huultenraja selkeytyi ihan näkyvästi ja nyt näyttää huulipunakin paremmalta. Silloin, kun satsaatte Dermatude-kasvohoidon neljän kerran sarjahoitoon kannattaa ottaa kotikäyttöön ainakin yksi Youth linjan tuote.

12 kommenttia:

 1. Mukana arvonnassa :)

  hippohiiri@gmail.com

  VastaaPoista
 2. mukana :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 3. Anonyymi09:18

  Hymyilykin taitaa tuoda ryppyjä, mutta huomattavasti vähemmän kuin naaman nyrpistely :D Mukana arvonnassa! kissankarva85(at)gmail.com

  VastaaPoista
 4. Osallistuuko yhdellä kommentilla kaikkiin tuleviinkin joulukalenteriarvontoihin vai pitääkö jokaiseen osallistua erikseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokaiseen pitää osallistua erikseen. En valitettavasti pysty pitämään kirjaa kuka on jo aikaisemmin ilmoittautunut.
   Arpominen menee niin, että minulla on jo etukäteen 24 lukua 0-100 ja lasken kaikki osallistujat blogissa, instagramissa ja facebookissa ja kenen kohdalle tuo luku osuu hän on voittaja.
   On ollut aika vaikea keksiä millä systeemillä arvonta tehdään, mutta tämä toimi oikein hyvin viime joulunakin. Suunnittelin jossain vaiheessa, että käytän Jösseä onnettarena ja kaadoin lattialle kymmenkunta arpakuutiota joiden kanssa Jösse aikansa leikki. Sitten laskin yhteen mikä luku niistä tuli, kun Jösse lopetti leikkimisen. Arvaatte varmaan, että tämä kaatui siihen ettei Jössea kiinnostanut kuin pari kertaa leikkiä noppien kanssa ja sitten ne olikin jo vanha tylsä juttu. Joten meidän pojilta ei tuo työnteko oikein suju.

   Inkeri

   Poista
 5. Anonyymi11:22

  Mukana ��
  nmpnetti.com@jippii.fi

  VastaaPoista
 6. Mukana :)
  minna1995(at)gmail.com

  VastaaPoista
 7. Mukana arvonnassa.
  Katja

  VastaaPoista
 8. Anonyymi19:48

  Mukana myös.
  luna.riitta@gmail.com

  VastaaPoista
 9. mukana :)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 10. Siinä tapauksessa mukana arvonnassa!
  Pirjo S
  pirjo.seppala52 at gmail.com

  VastaaPoista