maanantai 23. joulukuuta 2019

Silmälasit ovat tärkeä osa ulkonäköä


Alkuun joulukalenterimme 23. luukku sekä tiedot arvonnasta ja tarjoustuotteesta: Arvomme joka sunnuntai ja keskiviikko 50 € lahjakortin. Voittajat ilmoitetaan torstaisin ja maanantaisin. Kortin voi käyttää hoitolassa hoitoihin tai tuoteostoihin ja ulkopaikkakuntalaiset voivat käyttää sen verkkokaupan ostoksiin (verkko-ostoksen arvon oltava vähintään 50 euroa). Arvontaan voi osallistua Purkkiarmeijan komentaja blogissa, kauneushoitolamme Facebookissa tai Instagramissa kommentoimalla ja tykkäämällä. Löydät linkit websivultamme.

Joulun kunniaksi meillä on varsinainen lahjatarjous iS Clinicalin YOUTH SERUM nyt 140€ (norm.185€). Youth Serum on meidän tehokkain kiinteyttävä ja kosteuttava seerumi, joka vähentää kaikkia ihon vanhenemisen merkkejä. Tarjous on voimassa 28.12. asti.
___________________________________


Uskoisin, että hyvin moni lukija käyttää silmälaseja ja toiset ovat käyttäneet niitä lapsesta asti. Yleensä viimeistään viisikymppisenä lukunäkö heikkenee niin paljon, että ainakin sitä varten on hankittava silmälasit.

Silmälaseja löytyy jokaiselle 

Iltasanomissa oli juttu, että Japanissa jotkut yritykset ovat kieltäneet naistyöntekijöiltään silmälasien käytön. Otsikko jo oli niin outo, että oli pakko lukea koko juttu. Japanissa tosiaan on jotkut kauneus-ja muotialan yritykset kieltäneet silmälasien käytön nimenomaan naispuolisilta työntekijöiltään. He perustelevat sitä sillä, että silmälaseja käyttävä myyjä näyttää torjuvalta ja tylyltä. Kauneusalalla taas vedotaan siihen, että silmälasit eivät ole naiselliset ja silmämeikki ei kunnolla näy niiden takaa. Tästä vedän sen johtopäätöksen, että minä en olisi voinut tehdä Japanissa kosmetologin työtä. Ärsyttävintä tässä jutussa oli se, että vain naisten silmälaseihin puututtiin ei miesten. Suomessa tuollainen kielto saisi aikaan sellaisen älämölön, että firman asiakkaat häipyisivät heti. Tämä kertoo siitäkin miten kaukana tasa-arvosta Japani on ja tuskin muuallakaan Aasiassa kovin hyvin naisia arvostetaan. Minä olen käyttänyt silmälaseja kaksitoistavuotiaasta ja muistan miten kova paikka se minulle oli. Itkin monta päivää, kun koin sen niin kurjaksi jutuksi. Sen jälkeen en ole asialla itseäni vaivannut ja minusta on kiva käyttää näyttäviä ja persoonallisia laseja. Koskaan en ole tosissani harkinnut leikkausta joka auttaa näkemiseen ja silmälasit voisi jättää pois. Moni asiakas on leikkaukseen ollut tosi tyytyväinen, mutta niitäkin on joilla se ei ole tuottanut toivottua tulosta. Koska en mitenkään kärsi silmälaseista asia ei ole ollut tärkeä.


Silmälasit kertoo tyylistä

Silmälaseilla on suuri vaikutus ihmisen ulkonäköön ja ne kertovat kantajastaan paljon. Tiedän, että monella on suuri vaikeus valita silmälaseja. Jotkut haluavat, että vanhoihin pokiin laitetaan vaan uudet linssit ja se yleensä optikkoliikkeessä tyrmätään. Tämä valinnan vaikeus johtuu mielestäni siitä, että ihmisen on vaikea hyväksyä ulkonäkönsä muutoksia. Uudet lasit näyttävät tietysti erilaisilta kuin vanhat ja siksi heidän mielestään mikään uusi ei sovi heille. Ihmettelen tätä usein, kun kuuntelen ihmisten vaikeuksista silmälasien valinnassa. Itse en halua missään tapauksessa fakkiutua johonkin vanhaan vaan on kivaa muuttaa ulkonäköään uusien trendien mukaan. Silloin, kun silmälasit ovat yli viisi vuotta vanhat ne alkavat näyttää jo vanhanaikaisilta. Silmälasimuotihan muuttuu vauhdikkaasti ja vanha malli kertoo käyttäjänsä välinpitämättömyydestä ulkonäköään kohtaan. Tosin silmälasit ovat kallis hankinta ja senkin takia niitä ei pysty joka muodin mukaan ostamaan. Silmälasien puhtauskin kertoo ihmisestä paljon. Joillakin linssit ovat aina niin likaiset ja sormenjälkiä täynnä ettei luulisi niiden läpi näkyvän enää mitään. 

6 kommenttia:

 1. Mukana arvonnassa.
  Katja

  VastaaPoista
 2. Mukana :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 3. Mukaan
  Pirjo S
  pirjo.seppala52 at gmail.com

  VastaaPoista
 4. Mukaan arvontaan.
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 5. Itselle tärkeä asia omalle tyylille on silmälasit. Onneksi optikolle pitääkin varata aina parin vuoden välein aikaa, niin tulee sitten samalla uusittua lasitkin. Eikä myöskään turhan usein sillä itse tulee aina napattua vähintään kahdet lasit kerralla.

  VastaaPoista