perjantai 20. joulukuuta 2019

Tehdäänkö kasvohoito ennen vai jälkeen etelän matkan?

Tämä on meillä joka talvinen kysymys ja tietysti mieluiten vastaisin, että hyvä olisi tehdä kasvohoito sekä ennen, että jälkeen etelän matkan. Ellei tähän ole mahdollisuutta riippuu aika paljon ihotyypistä kumpi ajankohta on tärkeämpi.


Alkuun joulukalenterimme 20. luukku sekä tiedot arvonnasta ja tarjoustuotteesta: Arvomme joka sunnuntai ja keskiviikko 50 € lahjakortin. Voittajat ilmoitetaan torstaisin ja maanantaisin. Kortin voi käyttää hoitolassa hoitoihin tai tuoteostoihin ja ulkopaikkakuntalaiset voivat käyttää sen verkkokaupan ostoksiin (verkko-ostoksen arvon oltava vähintään 50 euroa). Arvontaan voi osallistua Purkkiarmeijan komentaja blogissa, kauneushoitolamme Facebookissa tai Instagramissa kommentoimalla ja tykkäämällä. Löydät linkit websivultamme.

Tämän viikon tarjoustuote on Dermalogican tuplapakkaus: MULTIVITAMIN POWER RECOVERY MASQUE (norm. 58 €) ja matkakoko DAILY MICROFOLIANT (norm. 22 €) jauhekuorintaa NYT yht. 65 €!
_______________________________________


Etelän matkan jälkeen iho kuivuu

Yleensä etelän matkan jälkeen tulee iholle hankalin tilanne, kun pakkanen ja kuiva sisäilma kuivattaa ihon hetkessä. Kaikki varmaan ovat huomanneet, että ainakin Aasiassa ja Thaimaan ilmastossa kasvot eivät juuri kosteusvoidetta kaipaa. Siellä ilmasto on niin kostea ettei iho kiristy ja kuivu niin kuin meillä. Kuitenkin sielläkin kannattaa käyttää syvälle imeytyviä seerumeita jotka korjaavat uv-säteilyn haittoja ja vahvistavat kimmosäikeitä. Parissa viikossa iho tottuu tähän lempeään ilmastoon ja siksi on suorastaan shokkihoitoa iholle tulla meidän talvi olosuhteisiin. Tämän takia kannattaisi varata jo etukäteen kasvohoitoaika noin 2-7 päivää kotiin palaamisen jälkeen. Ilman kasvohoitoa iholle voi tulla muitakin ongelmia kuin kuivuus. Helposti rasvoittuva ja epäpuhdas iho kärsiin kuivumisesta ehkä eniten, koska ensin aurinko on tehnyt paksun kuolleen solukon kerroksen tukkimaan huokosia. Sen jälkeen Suomessa huokosten suut kiristyy kuivuessa ja kuolleita kuivia soluja tulee jo monta kerrosta. Iho on aivan varmasti tukossa ja finnit ja näpyt pukkaan esiin hilseilyn keskeltä. Kuiva yli nelikymppinen iho kurtistuu pikkurypyille heti kotiin tullessa ja samoin auringon kuivattama iho paksuna kuollut solukko kerroksineen saa Suomeen tullessa aina vaan lisää kerroksia. Tässä tapauksessa pitäisi tehokkaalla kotihoidolla ehkäistä suurimmat ongelmat. Lomalla ja kotona pitäisi olla seerumi joka korjaa auringon aiheuttamaa solukuolemaa ja paras siihen olisi iS Clinicalin GENEXC (126€) joka myös vahvistaa ihoa kestämään talven rasituksen. Paras kotihoitoyhdistelmä olisi DAILY RESURFACER (75€) hoitotassut joka toinen päivä ja ne irroittavat hilseilyä, kosteuttavat ja kiinteyttävät. Aamuisin suosittelen tuon Genexc seerumin ja iltaisin superkosteuttavan HYDRA COOL SERUMIN (65€) ja voiteeksi voi käyttää samoja mitä kotimaassa yleensäkin käyttää. 


Rasvoittuva iho pitää hoitaa ennen etelän matkaa

Hyvin rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle suosittelisin kasvohoitoa ennen matkalle lähtöä. Auringolla on lievästi desinfioiva ja hoitava vaikutus tulehduksiin, mutta se vaikutus jää vähemmälle, jos iholla on paksu hilsekerros. Iho kannattaakin kuoria hyvin ja tehdä talineritystä tasapainottava kasvohoito. Muuten viimeistään kotiin tullessa finnit innostuu täysin, kun iho on täysin tukossa. Tässäkin tilanteessa kuorinta on paras apu ja DAILY MICROFOLIANT (51€) tai iS Clinicalin uusi kuorinta TRI-ACTIVE SCRUB (98€). Kuorintaa kannattaa tehdä lomallakin hyvin ahkerasti, koska uv-säteily monin kertaistaa kuolleen solukon määrän. Myös kosteuttavat naamiot kuuluu aurinkolomiin ja parhaat ovat Dermalogican MULTIVITAMIN POWER RECOWERY MASQUE (58€) ja iS Clinicalin HYDRA INTENSIVE COOLING MASQUE (95€). Lämpimissä maissa tämä Hydra Intensive Cooling Masque tuntuu todella ihanalta, koska se viilentää ja raikastaa ihon samalla.

MUISTUTUS: muistakaa myös tämän viikon JOULUKALENTERITARJOUS joka on Multivitamin Power Recovery Masque ja pikkukoko Daily Microfoliantia yht.65€ (80€). Tarjous on voimassa 21.12 asti, että aikaa ei ole enää paljoakaan. 

4 kommenttia:

 1. Anonyymi08:00

  Yritin eilen kommentoida edellisistä postausta mutta kommenttia ei näy. Toimiikohan kommentointi osuus blogissa?

  VastaaPoista
 2. Mukaan
  Pirjo S
  pirjo.seppala52 at gmail.com

  VastaaPoista
 3. Osallistun arvontaan.
  Katja

  VastaaPoista