sunnuntai 8. joulukuuta 2019

Joulukalenterin tarjous on Luxurious Glow Collection

Nyt ollaan päästy jo joulukuun toiseen sunnuntaihin 8.12 ja on uuden joulukalenteritarjouksen vuoro. Se on huippulaadukas iS Clinicalin LUXURIOUS GLOW COLLECTION nyt 239€ (291€).

Ennen tarjoustuotteemme esittelyä joulukalenterin 8. luukku sekä tiedot arvonnasta: Arvomme joka sunnuntai ja keskiviikko 50 € lahjakortin. Voittajat ilmoitetaan torstaisin ja maanantaisin. Kortin voi käyttää hoitolassa hoitoihin tai tuoteostoihin ja ulkopaikkakuntalaiset voivat käyttää sen verkkokaupan ostoksiin (verkko-ostoksen arvon oltava vähintään 50 euroa). Arvontaan voi osallistua Purkkiarmeijan komentaja blogissa, kauneushoitolamme Facebookissa tai Instagramissa kommentoimalla ja tykkäämällä. Löydät linkit websivultamme.


Heleyttä ja hehkeyttä iholle!

Tämä tarjouspakkaus sisältää lempituotteeni eli YOUTH INTENSIVE CRÈME 50ml hoitovoiteen, CLEANSING COMPLEX  180 ml puhdistusgeelin  ja GENEXC seerumin näytteen. Tämä voide ja puhdistusgeeli ovat ihan normaalikokoisia ja nyt tuolle puhdistusaineelle jää hintaa vain 15€.

iS Clinicalin puhdistusgeeli on paljon enemmän kuin pelkkä puhdistus, koska siinä on niin paljon muitakin vaikutuksia. Se sisältää  pienen määrän hedelmähappoentsyymiä joka sulattaa kuollutta solukkoa ja kosteuttaa. Cleansing Complex on siitäkin hämmästyttävä puhdistusgeeli, että sitä voi käyttää hyvinkin kuiva ihoiset. Minulle ja Marille oli täysin uusi kokemus, että geelipuhdistuksesta ei jääkään kireää ja kuivaa ihon pintaa. Cleansing Complex on tuote jonka toivoisin olevan käytössä ihan kaikilla.
Youth Intensive Crème on paras hoitovoide mitä olen koskaan käyttänyt. Se sopii yö-ja päivävoiteeksi ihan kaikille yli nelikymppisille. Hiukan nuoremmat 30-40-vuotiaat voivat käyttää Youth Intensive Crèmen vaan yövoiteena. Tämä voide on nopeasti imeytyvä ja tekee ihosta hetkessä sileän ja hehkeän.
Luxurious Glow Collection pakkaus sisältää vielä näytepullon Genexc seerumista ja se riittää noin viikon käyttöön. Tuon Youth Intensive Cremen kanssa hyvät vaihtoehdot seerumeiksi on YOUTH SERUM (185€) ja tämä Genexc (126€). Tuo Genexc sopii niille jotka ulkoilevat paljon ja iho helposti punoittaa ja on couperoottinen. Genexc seerumi vahvistaa ihon suojamekanismeja kiinteyttämisen lisäksi. Itse aloin syksyllä käyttämään aamuisin Genexciä ja iltaisin Youth Serumia ja niiden päälle tuo Youth Intensive Crème. Tämän tehokkaampaa kiinteyttävää kosmetiikkaa ei enää löydy.13 kommenttia:

 1. Mukana arvonnassa.
  Marjukka

  VastaaPoista
 2. Mukana :)
  minna1995(at)gmail.com

  VastaaPoista
 3. Mukana arvonnassa.
  Katja

  VastaaPoista
 4. Anonyymi13:47

  Osallistun arvontaan.
  Helinä

  VastaaPoista
 5. Mukana. lamerinquecit@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Mukana arvonnassa

  hippohiiri@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Anonyymi20:21

  Mukana arvonnassa
  Pia

  VastaaPoista
 8. mukana :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 9. Mukana arvonnassa.
  Tiina

  VastaaPoista
 10. mukana :)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 11. Anonyymi23:47

  Pitääkö teille soittaa etukäteen, jos tulee ostamaan lahjakorttia? Mikä olisi teille paras ajankohta pistäytyä ostoksille etten häiritse hoitojanne? Voihan teillä maksaa pankkikortilla ja saada kuitin, jos lahjat tulee yrityksen nimiin?

  VastaaPoista
 12. Meillä voi poiketa ilmoittamatta etukäteen, koska olemme Marin kanssa soveltaneet aikataulut siihen sopiviksi. Hoitola on auki kello 10.00-17.00, mutta käytännössä olen usein työssä paljon pidempäänkin. Se kannattaa kuitenkin tarkistaa soittamalla, tekstarilla tai sähköpostilla mihin asti olen paikalla. Voin myös iltaisin jäädä odottelemaan ostoksilla kävijää ellei hänellä ole muuta mahdollisuutta.
  Meitä ei asiakkaat koskaan häiritse, mutta paras ajankohta poiketa on kello 11.00-14.00. Yleensä kiireisin hetki on aamulla klo 10.00-11.00 ja silloin emme aina pysty vastaamaan puhelimeen. Kannattaa soittaa uudelleen klo 11.00 jälkeen.
  Meillä voi maksaa pankkikortilla ja nyt meillä on uusi maksupääte joka ottaa myös lähimaksuja. Me annamme aina asiakkaalle kuitin sekä kassakoneesta, että maksupäätteestä. Joissain liikkeissä kysytään aina kassalla tarvitseeko asiakas kuittia, mutta minusta on parempi, että jokainen saa nuo kaksi kuittia ilman kyselyitä ja asiakas voi heittää ne roskiin ellei niitä tarvitse. Meille kuitti on itsestään selvä ja minulle on kunnia asia ettei meillä mene mitään ohitse kassakoneen. Sen puolesta verotarkastajat voi tulla, vaikka heti meille.

  Inkeri

  VastaaPoista