keskiviikko 18. joulukuuta 2019

Kutisevan ja kuivan ihon kuntoutusohjelmaAlkuun joulukalenterimme 18. luukku sekä tiedot arvonnasta ja tarjoustuotteesta: Arvomme joka sunnuntai ja keskiviikko 50 € lahjakortin. Voittajat ilmoitetaan torstaisin ja maanantaisin. Kortin voi käyttää hoitolassa hoitoihin tai tuoteostoihin ja ulkopaikkakuntalaiset voivat käyttää sen verkkokaupan ostoksiin (verkko-ostoksen arvon oltava vähintään 50 euroa). Arvontaan voi osallistua Purkkiarmeijan komentaja blogissa, kauneushoitolamme Facebookissa tai Instagramissa kommentoimalla ja tykkäämällä. Löydät linkit websivultamme.

Tämän viikon tarjoustuote on Dermalogican tuplapakkaus: MULTIVITAMIN POWER RECOVERY MASQUE (norm. 58 €) ja matkakoko DAILY MICROFOLIANT (norm. 22 €) jauhekuorintaa NYT yht. 65 €!
_________________________________________


Sisälämmityskautta on takana parisen kuukautta ja vielä monta kuukautta edessä päin. Monella on jo ehtinyt iho kuivahtamaan sen verran, että siinä alkaa olemaan tuntemuksia eli kiristystä ja kutinaa. Myös ihon pinta hilseilee joka myös kertoo kuivuudesta.

Säännöllinen ihonhoito on tehokkainta

Meidän vakioasiakkailla ei näitä kuivumisongelmia näy, koska heillä on niin hyvät kotihoitotuotteet ja säännöllinen kasvohoito. Tähän ihonhoidolla pitääkin pyrkiä ettei mikään vuoden aika aiheuttaisi erityis tuntemuksia. Kotihoitotuotteita ei tarvita kuin muutama eikä tuo hoitaminen vie aikaa kuin pari minuuttia. Aika usein käy niin ettei ihminen edes osaa ajatella mitä ihossa on tapahtunut ja syntipukkia haetaan allergioista tai väitetään jotain voidetta kuivattavaksi. Ne joiden iho on ollut aina kuiva ovat tottuneet siihen ettei heidän mielestä kotihoitoa juurikaan tarvita. Kuiva iho näyttääkin aina kuulaan raikkaalta, mutta estrogeenin väheneminen muuttaa ihon ohuemmaksi ja kiristävän kuivaksi. Asiakkaiden on vaikea uskoa, että tämä kuivuus on normaali iän myötä tuleva muutos. Joillekin kokemus on lähes traumaattinen ja menee pitkään ennen kuin he ymmärtävät muuttaa kotihoitotuotteet kosteuttaviksi ja täyteläisemmiksi. Erittäin suosittu talviajan hoitovoide on Dermalogican Super Rich Repair (93€) jota voi käyttää aamulla ja illalla. Se on Dermalogican täyteläisin voide joka kuitenkin imeytyy hyvin ja sopii myös meikin alle. 


Älä unohda ihon talvitakkia !


Vuosikausia meidän talven suosikkituote on ollut Dermalogican BARRIER REPAIR (49€) jonka lempinimi on talvitakki tai sadetakki iholle. Barrier Repair suojaa ihoa kaikilta talven haitoilta ja nehän suomalaisten ihoa eniten rasittavat. Barrier Repair sisältää piimaasta saatua luonnon silikaattia joka jättää siloisen ja suojaavan pinnan iholle. Missään tapauksessa se ei rasvoita ihoa ja siksi se sopii kaikille ihotyypeille. Tuo silikaatti vähentää tuulen, sateen ja pakkasen rasittavaa vaikutusta ja onneksi ainakin meidän asiakkaat ovat oppineet sitä käyttämään joka talvi.  Lämmönvaihtelut aiheuttaa couperosaa ja ihon punakkuutta ja siihen auttaa Dermalogican uutuustuote REDNESS RELIEF ESSENCE (46€) kasvovesi. Tästä kasvovedestä on tullut paljon kehuja ja kiitoksia, koska se parin viikon käytön jälkeen vähentää kasvojen hehkutusta ja punakkuutta. Redness Relief Essence taputellaan iholle aina pesun jälkeen ja sen päälle vasta voiteet. Kannattaa myös muistaa, että meikki on erinomainen suoja ulkoisia haittoja vastaan ja hiihtoretkelle lähtiessä kannattaa tehdä kunnon meikki.

6 kommenttia: