lauantai 28. joulukuuta 2019

SkinPerfect Primer sk 30 muutoksen tuulissa

Dermalogican supersuosittu SKIN PERFECT PRIMER sk 30 (49€) on muutoksessa. Saimme ikäväksemme tietää juuri joulun alla, että erästä SkinPerfect Primerin aineosaa ei saada ja siksi tuote on hetken aikaa poissa myynnistä.

Toimitusvaikeuksia raaka-aineissa

Olen ihan äimistynyt tästä tiedosta mitä Dermalogicalta saimme. Tämä on ensimmäinen kerta, että jokin tuote loppuu sen takia ettei raaka-aineita ole. Koko vuoden on uutisissa kerrottu, että lääkeaineissa on toimitusvaikeuksia ja asiakkaat ovat pulassa ilman lääkkeitään. En tiedä onko tämä kosmetiikan raaka-aine pula johtuisin samasta syystä, mutta oudolta tämä tuntuu. Toinen tuote mitä ei saada Dermalogicalta on SOOTHING EYE MAKE-UP REMOVER (29€) silmämeikin poistoaine. Heti, kun saimme tämän tiedotteen tein ison tilauksen kummastakin tuotteesta, mutta enää en niitä saanut vaan kaikki oli jo loppuneet. Tällä hetkellä meillä on hyllyssä pari tuubia SkinPerfect Primeriä joten se ei riitä pitkälle. Annankin nyt ohjeita miten voitte korvata nämä puuttuvat tuotteet.


Hydrablur Primer siloittaa ihon

Dermalogican toinen meikinpohjustusaine on HYDRABLUR PRIMER (51€) joka myös tekee ihosta pehmeän ja sileän. Se sopii kaikille ihotyypeille ja kosteuttavan koostumuksensa vuoksi se toimii hyvin näin talvella. Hydrablur Primer sisältää aivan aavistuksen väriä joka korjaa ihon värivirheitä ja tekee ihon pinnasta tasaisen ja sileän. Hydrablur Primeriä käytetään aivan samaan tapaan kuin SkinPerfect Primeriä eli se laitetaan kaikkien hoitotuotteiden päälle ennen meikkivoidetta. Moni asiakas käyttää Hydrablur Primeriä ihan pelkästäänkin meikkinä, vaikka siinä ei ole niin paljon väriä kuin SkinPerfect Primerissä on. Rasvoittuvalle ja suuri huokoiselle iholle Hydrablur Primer on aivan ehdoton, koska se supistaa huokosia ja pitää ihon mattapintaisena. Hyvä ja kevyt meikkituote Hydrablur Primerin päälle on värillinen päivävoide SHEER TINT sk 20 (49€). Se on värillinen päivävoide joka kosteuttaa ja samalla suojaa kevyesti uv-säteilyltä. Värisävyjä on kolme eli Light, Medium ja Dark. Tuo Medium om ehdottomasti näistä sävyistä paras. Nopean meikin voi tehdä niin, että ottaa kämmenelle pienen määrän Hydrablur Primeriä ja pari tippaa Sheer Tintiä ja sekoittaa nämä yhteen ja levittää näin yhtäaikaa kasvoille. Tulos on lähes samanlainen kuin SkinPerfect Primerillä. Nyt ei voi kuin toivoa, että tämä tuotantokatkos ei ole kovin pitkä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti