keskiviikko 4. joulukuuta 2019

Joululahjaksi ripsien kestotaivutus

Ennen lahjavinkkiä joulukalenterimme 4. luukku sekä tiedot arvonnasta ja tämän viikon tarjoustuotteestamme:


Arvomme joka sunnuntai ja keskiviikko 50 € lahjakortin. Voittajat ilmoitetaan torstaisin ja maanantaisin. Kortin voi käyttää hoitolassa hoitoihin tai tuoteostoihin ja ulkopaikkakuntalaiset voivat käyttää sen verkkokaupan ostoksiin (verkko-ostoksen arvon oltava vähintään 50 euroa).

Arvontaan voi osallistua Purkkiarmeijan komentaja blogissa, kauneushoitolamme Facebookissa tai Instagramissa kommentoimalla ja tykkäämällä. Löydät linkit websivultamme.

Jokaiselle viikolle on myös tarjoustuote. Tämän viikon tarjoustuote iS Clinicalin Illuminating Eyes Collection vain 115 € (norm.148 €) on voimassa lauantaihin 7.12 klo 24.00 asti.

________________________________________________________________________________


Olen varma siitä, että lahjakortti ripsien kestotaivutushoitoon (88€) on mieleinen joululahja ja olemmekin tehneet siitä tarjoushoidon. Ripsien kestotaivutushoito+ kulmakarvojen kestoväri+ripsien hoitoseerumi NYT 125€ (norm. 155€).


Ripsien kestotaivutus sopii kaikille

Olemme nyt tehneet Yumi Lash ripsien kestotaivutusta puolisen vuotta ja asiakkaat ovat siitä hyvin innostuneita. Tiedän, että moni nuori asiakkaani odottaa kovasti saavansa sen joululahjaksi. Ikäraja kestotaivutusten tekemisessä on 16v.mikä on sama kuin kampaamoissakin hiusten värjäyksissä. Meillähän käy paljon alle 25-vuotiaita jotka ovat hyvin tietoisia kaikista kaunistusmenetelmistä. Heidän pitkissä ripsissään kestotaivutus onkin todella hyvän näköinen. Silloin, kun aloitin tekemään tätä ripsien kestotaivutusta mielessäni oli yli nelikymppiset asiakkaat joiden silmänympärystät alkavat jo veltostua. Kauniisti kaartuvat ripset ovat kuin pieni kauneusleikkaus, koska se tuo niin paljon avaruutta katseelle ja nostaa silmäluomea. Eniten olenkin tehnyt kestotaivutuksia meidän vakioasiakkaille jotka eivät ole enää ihan parikymppisiä. Tärkein syy miksi innostuin tästä kestotaivutuksesta on juuri tuo nostava vaikutelma, mutta jos olisi ollut joku pakollinen kotihoito en olisi tätä alkanut tekemään. Ripsien kestotaivutus ei tarvitse mitään erityistoimenpiteitä eikä niitä tarvitse välillä korjailla. Ainoastaan ensimmäisen vuorokauden aikana kehoitetaan välttämään vettä. Moni tuleekin illansuussa kestotaivutukseen ja poistan heiltä meikit ja laitan hoitovoiteet, jos asiakas niin haluaa. sitten seuraavana iltana voi itsekin jo pestä kasvot kunnolla. 


Helppo meikki

Asiakkailla on monia eri syitä miksi he haluavat ripsien kestotaivutuksen. Jotkut ovat lähdössä Lappiin tai etelään lomareissulle eivätkä halua siellä meikata. Toiset haluavat kauniit ripset arkeensa jolloin aamuinen meikki olisi nopeampaan. Monet toimii niin kuin minäkin eli teen saman meikin kuin ennenkin, mutta silmät näyttävät paljon paremmilta. Ripsivärin laittaminen ja rajaus on helpompaa, kun ripset ovat selkeät ja oikeaan suuntaan. Tähän kestotaivutukseen kuuluu kestovärjäys ja sehän pysyy noin 3-4 viikkoa. Moni asiakas on ajoittanut käyntinsä siten, että noin kuukauden päästä taivutuksista tehdään heille kasvohoito ja uusitaan kestovärjäys. Kasvohoidon yhteydessä tehty ripsien ja kulmien kestovärjäys on 39€ ja jos tehdään pelkästään kestovärjäykset se on 45€ kestotaivutusasiakkaille, kun se normaalisti on 52€. Varoitan myös niistä tekijöistä joilla ei ole ammattitaitoa. Nämä erilaiset ripsi-ja kynsikäsittelyt ovat tyypillisiä harmaan talouden töitä. Yumi Lashes tuotteita ei myydä kuin kosmetologikoulutuksen saaneille yrittäjille. Yumi Lashes maahantuoja pitää tarkasti huolta siitä, että heille on tehty näyttötyö ja tekijä on kosmetologi mikä on todella hyvä asia. Joten, jos joku markkinoi Yumi Lashes menetelmää hyvin halvalla kyse ei todellakaan ole siitä. Nykyisin monet ns.valekosmetologit tilaavat aineet Kiinasta hyvin halvalla ja niiden laadusta ei kukaan tiedä. Miettikää siis tarkoin, jos menette tuntemattomalle tekijälle ja yrittäkää tarkistaa hänen ammattitaito. Itse en voi ymmärtää miten joku uskaltaa lähteä tekemään ripsikäsittelyjä ilman kosmetologikoulutusta. Ripsien kestotaivutuksissa vaaditaan niin suurta sorminäppäryyttä ja hienomotoriikkaa ettei sitä voi tehdä ilman kokomuksen tuomaa käsien taitoa. Vähänkin kömpelömpi tekijä käsittelemässä silmiä kuulostaa ihan kamalalta. Itselläni sorminäppäryys heikkenee jo kahden viikon lomalla ja menee pari päivää ennen kuin se palautuu. Uskoisin, että tarvitaan monen kuukauden jatkuva työ ennen kuin saavuttaa ne käden taidot mitä minulla ja Marilla on.

9 kommenttia:

 1. Anonyymi08:24

  Hieno Helen Kellerin aforismi. Mukana arvonnassa.

  Leena

  VastaaPoista
 2. Mukana arvonnassa.
  Marjukka

  VastaaPoista
 3. Tästä tekniikaata olen paljon kuullut kehuja! Hieno homma!

  VastaaPoista
 4. Anonyymi12:18

  Mukana arvonnassa.
  -Pia

  VastaaPoista
 5. Mukana :)
  minna1995(at)gmail.com

  VastaaPoista
 6. Mukana arvonnassa :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 7. Mukana
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 8. Mukana arvonnassa.
  Tiina

  VastaaPoista
 9. Anonyymi22:41

  Mukana arvonnassa :)
  Elina

  VastaaPoista