maanantai 9. joulukuuta 2019

Kokeile Cleansing Complexia

Alkuun joulukalenterimme 9. luukku ja tiedot arvonnasta:
Arvomme joka sunnuntai ja keskiviikko 50 € lahjakortin. Voittajat ilmoitetaan torstaisin ja maanantaisin. Kortin voi käyttää hoitolassa hoitoihin tai tuoteostoihin ja ulkopaikkakuntalaiset voivat käyttää sen verkkokaupan ostoksiin (verkko-ostoksen arvon oltava vähintään 50 euroa). Arvontaan voi osallistua Purkkiarmeijan komentaja blogissa, kauneushoitolamme Facebookissa tai Instagramissa kommentoimalla ja tykkäämällä. Löydät linkit websivultamme.Tämän viikon joulukalenteritarjous on LUXURIOUS GLOW COLLECTION nyt 239 € (norm. 291 €). Pakkaus sisältää normaalikokoiset YOUTH INTENSIVE CRÈME 50g ja CLEANSING COMPLEX 180ml sekä näytekoon GENEXC seerumista. 

Cleansing Complex sopii kaikille

Luxurious Glow Collection pakkauksessa on mukana Cleansing Complex siksi, että se auttaa muita hoitoaineita imeytymään. Cleansing Complex puhdistaa ihon myös kuolleesta solukosta ja kaikki sen jälkeen käytettävät tuotteet imeytyvät paljon paremmin. Myös teineille Cleansing Complex on hellävarainen, mutta tehokas puhdistus joka estää huokosia tukkeutumasta. Tässä on kerrankin tuote joka sopii sekä äidille, että tyttärelle tai isälle ja pojalle. Teini-ikäisille erittäin hyvä yhdistelmä on Bt-Sonic ultraäänilaite (126€) ja Cleansing Complex puhdistusgeeli. Varsinkin pojat ovat innostuneet tuon harjan Bt-Sonicin käytöstä ja sehän lisää ihon puhdistustulosta näkyvästi. Teini-ikäisen helposti tukkeutuvalle ja rasvoittuvalle iholle tehokas, mutta kuivattamaton puhdistus on oleellinen apu. Yli nelikymppisellä ihon uudistuminen hidastuu ja kuollutta solukkoa alkaa kerääntymään ihon pintaan enemmän kuin aikaisemmin. Cleansing Complex vähentää tämän kuolleen solukon määrää ja esimerkiksi meikki levittyy paljon paremmin.Xtremen meikkitarjous

Meillä on vielä muutamia tarjouspakkauksia missä on pikkukoko Cleansing Complexia. Organza-pussukassa on XTREMEN luomivärikynä ja silmänrajauskynä sekä Cleansing Complex 60 ml ja sen hinta 69€ norm. 99€. Nuo meikkikynät saa valita mielensä mukaan ja tuo pikkukoko puhdistusgeeliä riittää noin kuukauden verran eli siinä ehtii hyvin nähdä ihossa muutoksia parempaan. Varma valinta luomivärikynistä on Bronze ja sen kanssa Golden Olive rajaus tai Mauve luomille ja Cognac rajaukseen. Kiva ja hyvin luonnollinen meikki on Rose luomivärikynä joka on vaalea ruusukulta ja sen kanssa Expresso ruskea rajaus tai Graphite harmaa rajaus.

Tätä pussukkaa ei löydy verkkokaupasta, mutta laittakaa meille sähköpostia (info(a)kauneushoitolainkeri.fi) mitkä värit haluatte ja me laitamme teille laskun ja postitamme tuotteet teille. Olen tosi iloinen, että tutustuin näihin Xtremen silmämeikkeihin. Nyt voin tarjota asiakkaille varmasti kestävän luomivärin ja rajauksen jotka  ovat helppoja käyttää. Tämä Xtreme pussukka on myös kiva joululahja tyttärelle tai sisarelle. Joululahja itsellekin ei ole huono idea.

6 kommenttia: