sunnuntai 15. joulukuuta 2019

Joulukalenteritarjous ajalle 15.-21.12


Alkuun joulukalenterimme 15. luukku sekä tiedot arvonnasta ja tarjoustuotteesta: Arvomme joka sunnuntai ja keskiviikko 50 € lahjakortin. Voittajat ilmoitetaan torstaisin ja maanantaisin. Kortin voi käyttää hoitolassa hoitoihin tai tuoteostoihin ja ulkopaikkakuntalaiset voivat käyttää sen verkkokaupan ostoksiin (verkko-ostoksen arvon oltava vähintään 50 euroa). Arvontaan voi osallistua Purkkiarmeijan komentaja blogissa, kauneushoitolamme Facebookissa tai Instagramissa kommentoimalla ja tykkäämällä. Löydät linkit websivultamme.


Nyt ollaan päästy jo joulukuun kolmanteen sunnuntaihin 15.12. ja on uuden joulukalenteritarjouksen vuoro. Tämän viikon tarjoustuote on Dermalogican tuplapakkaus: MULTIVITAMIN POWER RECOVERY MASQUE (norm. 58 €) ja matkakoko DAILY MICROFOLIANT (norm. 22 €) jauhekuorintaa NYT yht. 65 €.

Kaveriksi joulusaunaan

Multivitamin Power Recovery Masque saa lisätehoa, kun sen yhdistää saunomisen vaikutuksiin. Tämä synkkä kalsea talven alku ihan vaatii saunomista, että hiukan kokisi lämpöä ja mielihyvää. Saunaan mennessä pitää ehdottomasti pestä heti meikit pois, koska löylyssä ne imeytyvät avonaisiin huokosiin ja tietysti myös valuvat silmiin. Seuraavaa ihonhoitovaihe tehdään vasta saunomisen loppupuolella, kun iho on hyvin lämmenyt ja pehmennyt. Muun pesun yhteydessä tehdään kasvokuorinta Daily Microfoliantilla ja sehän on vain nopea pesu. Tuosta matkakoostakin saa vähintään kymmenkunta kuorinta kertaa ja suosittelen sitä käytettäväksi näin talvella 2-3 kertaa viikossa. Sitten, kun tullaan saunasta pois levitetään paksu kerros Multivitamiininaamiota kasvoille ja kaulalle. Se saa vaikuttaa lopun iltaa ja nukkumaan mennessä lopun voi hieroa ihoon vaikuttamaan yön ajaksi. Multivitamiininaamio sopii kaikille ihotyypeille ja tasapainottaa ihon toimintaa. Se rauhoittaa tulehtunutta näppyläihoa, mutta myös kuivan hilseilevä atooppinen iho saa avun tästä naamiosta.


Sopii myös joululahjaksi

Otin tämän tuoteyhdistelmän tarjoukseen siksikin, että se on tosi hyvä ja tarpeellinen joululahja kenelle tahansa. Multivitamiininaamio on todella monikäyttöinen ja se sopii ihan kenelle tahansa. Atooppiseen ihoon sillä on suorastaan parantava vaikutus ja lähes kaikki atoopikko-asiakkaamme käyttävät sitä jatkuvasti. Stressinäppylöihin se auttaa oikein hyvin ja rauhoittaa myös punoittavaa couperosa-ihoa. Multivitamiininaamio sopii myös käsihoidoksi hyvin kuiviin käsiin tai käsi-ihottumiin. Silloin käsiin hierotaan paksu kerros naamiota ja laitetaan puuvillakäsineet ja tämä pakkaus saa vaikuttaa yön ylitse. Monelle tämä hoito on talven pelastus, kun kädet muuten kuivuisivat rikki. Tuosta naamiotuubista saa noin 50-60 naamiota joten se on myös hyvin riittoisa. 

9 kommenttia:

 1. Mukana arvonnassa.
  Marjukka

  VastaaPoista
 2. Mukana arvonnassa.
  Katja

  VastaaPoista
 3. Anonyymi12:08

  Multivitamin Power Recovery Masque on todella hyvä tuote. Voin suositella.

  Mukana arvonnassa.

  Leena

  VastaaPoista
 4. Mukana arvonnassa.
  Marjukka

  VastaaPoista
 5. Anonyymi17:49

  Mukana arvonnassa
  -Pia

  VastaaPoista
 6. Mukana :)
  minna1995(at)gmail.com

  VastaaPoista
 7. Mukana :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 8. Mukana!
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista