perjantai 13. joulukuuta 2019

Vuodenvaihteen aikataulu

Alkuun joulukalenterimme 13. luukku sekä tiedot arvonnasta ja tarjoustuotteestamme:


Arvomme joka sunnuntai ja keskiviikko 50 € lahjakortin. Voittajat ilmoitetaan torstaisin ja maanantaisin. Kortin voi käyttää hoitolassa hoitoihin tai tuoteostoihin ja ulkopaikkakuntalaiset voivat käyttää sen verkkokaupan ostoksiin (verkko-ostoksen arvon oltava vähintään 50 euroa). Arvontaan voi osallistua Purkkiarmeijan komentaja blogissa, kauneushoitolamme Facebookissa tai Instagramissa kommentoimalla ja tykkäämällä. Löydät linkit websivultamme.

Jokaiselle viikolle on myös tarjous. Tämän viikon huippulaadukas tarjoustuote on iS Clinicalin LUXURIOUS GLOW COLLECTION nyt 239€ (norm.291€). Tarjous on voimassa lauantaihin 14.12. klo 24.00 asti.
_____________________________________


Tämä joulun ja uuden vuoden ajankohta on aina vähän sekava, kun arkipyhiä on niin paljon. Tänä vuonna arkipyhiä on suurin määrä mitä yleensä voi olla ja se vähentää työpäivien määrää. Meille se tuottaa hiukan haasteita, koska viidessätoista päivässä pitää tehdä sama määrä hoitoja kuin normaalissa kuukaudessa.

Vuodenvaihde on monelle lomailun aikaa ja nyt myös minulle


Tämä joulun ja uuden vuoden ympäristö on monella loma-aikaa ja moni lähtee Lappiin tai etelään. Meillä on myös paljon pitkäaikaisia asiakkaita jotka asuvat eri puolella maailmaa ja tulevat vain jouluna ja kesälomalla sukuloimaan Hämeenlinnaan ja samalla myös meille hoitoon. Toivotaan, että lentoliikenne toimii normaalisti. Muista joulun muutama vuosi sitten, kun moni näistä asiakkaista soitteli lentokentiltä ja siirteli ajanvarauksiaan. Silloin muistaakseni lumipyryn vuoksi oli moni Euroopan lentokenttä kiinni. Se tuottaa aina vähän kinkkisen tilanteen, kun muutenkin kiireiseen ajankohtaan tulee useampi muutos ajanvaraukseen. Tämä joulu on siitä erityinen, että pidän kahden viikon loman joulun jälkeen. En yleensä koskaan lomaile tähän aikaan, mutta miehelläni on syntymäpäivä ja karkaamme sitä juhlimaan kauemmaksi. Olen lomalla 28.12- 15.1, mutta liike ei ole yhtään kiinni sen takia. Olen itse työssä pitkät päivät 23.12 ja 27.12 ja Mari on lomalla 24.12- 2.1. Mielelläni päästäisin Marin jo vapaalle maanantaina 23.12, mutta me kumpikin tiedämme sen olevan mahdottomuus. Yleensä aatonaattona lahjakorttien myynti on kiireimmillään. 


Joulu on lahjakorttien aikaa

Jouluna myydään varmaankin yhdeksänkymmentäprosenttia meidän koko vuoden lahjakorteista ja on hyvin vaikea ennustaa mikä päivä asiakkaat tulee ostoksille. Yleensä suurin osa lahjakorteista myydään parin päivän aikana ja on mahdotonta tietää milloin kaikki ovat päättäneet tulla lahjakorttiostoksille. Siksi olemmekin varautuneet tästä jouluaattoon saakka niin, että toinen on vapaana myyntitouhussa, kun toinen tekee hoitoja. Kuitenkin on Murphyn laki, että jossain kohtaa tulee kymmenen ihmistä yhtä aikaa ostoksille ja kaikkien on hiukan odotettava. Pahoittelen tätä jo etukäteen. Hiukan helpotusta on tuonut verkkokauppa, koska sieltä voi tulostaa kivan jouluisen A4 kokoisen kortin ja sen voi maksaa meidän tilille. Tosin lahjakortteja menee verkkokaupan kautta korkeintaan parikymmentäprosenttia, mutta se nousee joka vuosi. Hoitola on auki kello 10.00-17.00, mutta käytännössä tiedätte varmaan, että yleensä teen hoitoja pitkään iltaan. Olen vielä aatonaattona työssä kello 20.30 asti joten meille voi tulla illalla myöhemminkin ostoksille. Aamu on aina meidän kiireisin aika ja jos tulee juuri kello 10.00 voi joutua melko varmasti odottamaan. Se on läpi vuoden meidän hektisin tunti kello 10-11, koska silloin soi puhelin, asiakkaita tulee ostoksille ja aamun ensimmäiset hoitoasiakkaat ovat tulossa. Mari tulee työhön hyvissä ajoin ja on yleensä paikalla jo yhdeksän jälkeen. Siinä kohtaa hän ehtii vastaamaan sähköposteihin ja tekstiviesteihin ja kirjaamaan verkkokauppaostokset. Minä taas tulen yleensä varttia ennen kymmentä ja kovalla kiireellä, koska olen kierrellyt kaikki juoksevat  asiat ennen työhön tuloa. Meillä on myös aamulla paljon etukäteisjärjestelyä päivän hoitoja varten joten pahoittelen, jos siinä kohtaa ostoksilla kävijät joutuu odottamaan. 

7 kommenttia:

 1. Mukana arvonnassa :) Hektistä on!

  hippohiiri@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Mukaan sunnuntain arvontaan!
  Pirjo S
  pirjo.seppala52 at gmail.com

  VastaaPoista
 3. Mukana :)
  minna1995(at)gmail.com

  VastaaPoista
 4. Mukana arvonnassa.
  Katja

  VastaaPoista
 5. Mukana :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 6. Mukana!
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista