torstai 5. joulukuuta 2019

Kokeile iS Clinicalin seerumeita!

Alkuun joulukalenterimme 5. luukku sekä tiedot arvonnasta ja tämän viikon tarjoustuotteestamme:

Arvomme joka sunnuntai ja keskiviikko 50 € lahjakortin. Voittajat ilmoitetaan torstaisin ja maanantaisin. Kortin voi käyttää hoitolassa hoitoihin tai tuoteostoihin ja ulkopaikkakuntalaiset voivat käyttää sen verkkokaupan ostoksiin (verkko-ostoksen arvon oltava vähintään 50 euroa).
Arvontaan voi osallistua Purkkiarmeijan komentaja blogissa, kauneushoitolamme Facebookissa tai Instagramissa kommentoimalla ja tykkäämällä. Löydät linkit websivultamme.

Jokaiselle viikolle on myös tarjoustuote. Tämän viikon tarjoustuote iS Clinicalin Illuminating Eyes Collection vain 115 € (norm.148 €) on voimassa lauantaihin 7.12 klo 24.00 asti.

_____________________________________

Tehokkaimmat tuotteet mitä meillä on kotikäyttöön myytävänä ovat tietenkin iS Clinicalin seerumit. Niiden raaka-aine koostumus on huikea, koska mikään muu kosmetiikkasarja ei käytä farmaseuttisen tason raaka-aineita.

Miksi seerumeita käytetään?

Olen vähän epätietoinen kumpaa sanaa pitäisi käyttää seerumi vai tehotippa? Olen vasta pari vuotta sitten siirtynyt tähän seerumi sanaan, koska olen huomannut asiakkaiden ymmärtävän sen paremmin. Nyt vielä iS Clinicalin tuotteiden nimissä on tuo serum niin sen käyttö on ehkä loogisempaa asiakkaille. Minua ärsyttää suunnattomasti, jos joku kosmetologi tai maskeeraja käyttää outoja nimityksiä mitkä on puoliksi keksittyjä lainasanoja englannista. No, tämä tästä kielenkäytöstä:)
Seerumit ovat todella tarpeellisia yli kolmekymppisille ja erityisesti nyt, kun ilmasto suuresti rasittaa. Seerumit helposti mielletään ”ryppytipoiksi”, mutta niillä voi olla paljon muitakin ominaisuuksia. Seerumi on raaka-aine koostumukseltaan täysin erilainen kuin voiteet. Se imeytyy ihon pintakerroksen ohitse alempiin solukerroksiin ja vaikuttaa juuri syntyneisiin soluihin. Useinhan seerumit imeytyy nopeasti ja täysin ettei niistä jää ihon pintaan juuri mitään. Se on tarkoituskin, koska seerumin päälle laitetaan hoitovoide. Seerumeja ei kannata käyttää ilman sen päälle laitettavaa voidetta. Seerumi voi olla, vaikka miten korkea tasoista, mutta yksinään käytettynä iholta jää puuttumaan tärkeä suojakerros. Meikki ei myöskään levity kunnolla pelkän seerumin päälle. Voiteita voi käyttää ilman seerumeja ja jos haluaa vain yhden tuotteen se on aina voide. 


Kokeile iS Clinicalin seerumeita

Nykyisin asiakkaiden kotihoitotottumukset ovat menneet siihen, että lähes jokaisella on jo käytössä sekä seerumi, että voide. Uskoisin, että lähes kaikki lukijat ovat kokeilleet jotain iS Clinicalin seerumia. Olemme antaneet näytekokoja useampaan kertaan erilaisissa ilmaislahjapusseissa. Niitä on myös usein iS Clinicalin omissa tarjouspakkauksissa. Nyt tämän viikon tarjouspakkaus on ILLUMINATING EYES COLLECTION 115€ (141€) ja siinä on näytekoko Genexc (126€) seerumista, YOUTH EYE COMPLEXin ja CLEANSING COMPLEXin lisäksi. Genexc on nyt juuri tämän pakkaskauden paras seerumi ja se sopii kaikille ihotyypeille. Sen ihoa vahvistavat ominaisuudet vähentävät ihon herkkyyttä ja punoitusta ja sitovat hyvin kosteutta. Genexcin ominaisuudet hidastavat ihon ohentumista ja sitä kautta vanhenemista ja ryppyjä, mutta se sopii kolmekymppisenkin ensimmäiseksi seerumiksi. Näin joulun aikaan äidit voisivat hankkia tyttärilleen tämän Genexc seerumin tai sitten kosteuttavan Hydra Cool Serumin (69€), koska niitä voi käyttää kaikille ihotyypeille. Tuo Hydra Cool Serum on myös erinomainen miehille paranajon jälkeen ja sitä voi käyttää ihan kosteusvoiteenakin. Ihan erityinen seerumi on PRO-HEAL SERUM (109€), koska se  rauhoittaa punoitusta, couperosaa ja hiukan ennalta ehkäisee ruusufinnin syntymistä. Nämähän on tyypillisimmät suomalaisten ongelmat ja nyt niihin saa tehokasta hoitoa. 

7 kommenttia:

 1. Mukaan arvontaan!
  Pirjo S
  pirjo.seppala52 at gmail.com

  VastaaPoista
 2. Osallistun arvontaan!
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 3. Anonyymi21:14

  Mukana arvonnassa :) kissankarva85(at)gmail.com

  VastaaPoista
 4. Mukana :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 5. Mukana arvonnassa,
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 6. Mukana :) Hyvää itsenäisyyspäivää!
  minna1995(at)gmail.com

  VastaaPoista