sunnuntai 1. joulukuuta 2019

Joulukalenteri aloitetaan nyt!

Tänään on joulukuun ensimmäinen päivä ja meillä on joulukalenteri asiakkaiden iloksi ja heidän ihonsa hyödyksi. Tietysti meillä on myös arpajaiset, mutta hiukan erilaisella systeemillä kuin viime vuonna.


Joulukuun ensimmäinen päivä

Joulukuussa meillä ei ole perinteistä Tähtitarjousta vaan julkaisemme joka sunnuntai hyvän tarjoustuotteen joka on voimassa seuraavaan sunnuntaihin saakka. Arvomme myös joka sunnuntai ja keskiviikko 50 € lahjakortin, ja voittajat ilmoitetaan torstaisin ja maanantaisin. Kortin voi käyttää hoitolassa hoitoihin tai tuoteostoihin ja ulkopaikkakuntalaiset voivat käyttää sen verkkokaupan ostoksiin (verkko-ostoksen arvon oltava vähintään 50 euroa).
Arvontaan voi osallistua tässä blogissa, Facebookissa tai Instagramissa.

Tässä blogissa osallistutaan laittamalla kommenttikenttään, että osallistun arvontaan tms. ja Facebookissa ja Instagramissa tykkäämällä joulukalenteripostituksista. Viime vuoden arvonta onnistui ihan hyvin niin. Nyt tarjoustuote ja arvonta on hiukan harvemmin, koska viime vuonna tuo joka päiväinen vaihtuvuus oli niin työllistävää muutenkin kiireisenä joulukuuna. Kuitenkin haluamme Marin ja nettipäällikkö Annukan kanssa muistaa asiakkaita enemmän näin jouluna. Nuo joka sunnuntaiset tarjoustuotteet ovat suunniteltu siten, että ne sopivat myös joululahjoiksi.

Ensimmäinen joulukalenteritarjous

Tänään julkaisemme ensimmäisen tarjouksemme joulukuussa ja se on aina viikon voimassa eli nyt lauantaihin 7.12 klo 24.00 asti. Tarjoustuote on iS Clinicalin Illuminating Eyes Collection NYT 115 € norm.148 €. Pakkauksessa on supersuosittu Youth Eye Complex silmänympärysvoide normaalikokoisena, Cleansing Complex 60 ml puhdistusgeeli ja C Eye Serum näytekoko silmänympäryksen hoitoseerumista. Tuotteet on pakattu tyylikkääseen laatikkoon jonka voi antaa lahjaksikin.Black Fridayn -20% alennus on vielä voimassa

Vielä tänään sunnuntaina kello 24.00 asti on voimassa verkkokaupassamme (koodilla MustaPerjantai) Black Friday-20% alennus ja myös vuoden viimeinen Tähtitarjous.

Tuo Tähtitarjoushan on iS Clinicalin Neck Perfect Complex NYT 74 € norm. 95 € ja saat kaupan päälle Genexc seerumin matkakoon. Tätä tarjousta ja tuotetta ei kannata ohittaa, koska kaula tarvitsee aivan erityisesti hoitoa.
Näin talvella ohut kaulan iho joutuu lähes jatkuvalle hankaukselle kaulahuivien ja korkeiden kaulusten takia. Nuo kankaat imevät ihosta kaiken kosteuden ja ohentavat jo muutenkin ohuempaa kaulan ihoa. Neck Perfect Primer on todella tehokas kiinteyttäjä ja siloittaja ja se hiukan voi kuumotella ja kihelmöidä levitettäessä, mutta se kuuluu asiaan. Tuo kihelmöinti yleensä jää pois noin viikon käytön jälkeen.Myös Black Friday -20% tarjous kannattaa hyödyntää nyt. Seuraava tapahtumapäivä eli Pimeän Kaupan ilta on vasta helmi-maaliskuulla joten tuotteiden pitäisi riittää sinne saakka, jos haluaa olla hyvin taloudellinen. Jos haluatte hakea tuotteet hoitolasta voitte laittaa listaa sähköpostilla ja kertokaa milloin tulette tuotteet hakemaan. Perjantaina meiltä ei loppunut yksikään tuote joten kerrankin osasin arvioida ostokset oikein. Postiongelma meillä kyllä oli niin kuin aina ennenkin ja se varmaan seuraa meitä jokaisessa tapahtumapäivässä. Nyt tuo postin lakko ruuhkautti toimituksia ja iS Clinicalin iso paketti tuli vasta perjantaina puolelta päivin, kun normaalisti se olisi tullut jo torstai aamuna. Onneksi ei kovin moni asiakas ehtinyt kärsiä tilauksen myöhästymisestä ja hekin saavat tuotteensa myöhemmin.

Oikein hyvää joulukuun alkua kaikille! Eilen 30.11 tuli 80 vuotta talvisodan alkamisesta ja tulen kyllä kirjoittamaan siitä enemmänkin tuon vuosijuhlan kunniaksi.

13 kommenttia:

 1. Mukana arvonnassa :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 2. Ihana arvonta, osallistun :)
  lumikukka80@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Osallistun arvontaan. Marjukka.

  VastaaPoista
 4. Mukana kivassa arvonnassa!

  Hyvää joulunodotusta teille!

  VastaaPoista
 5. Osallistun arvontaan.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Osallistun arvontaan.
  pirjo.seppala52 at gmail.com

  VastaaPoista
 7. Osallistun arvontaan :)

  hippohiiri@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Mukaan arvontaan!
  Tiina
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 9. Osallistun arvontaan!
  eeva22@hotmail.com

  VastaaPoista
 10. Mukana arvonnassa.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 11. Osallistun arvontaan :)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 12. Anonyymi23:32

  Mukana minäkin.
  Leena

  VastaaPoista
 13. Anonyymi23:42

  Mukana! :) saraana.makela(at)gmail.com

  VastaaPoista