maanantai 2. joulukuuta 2019

Youth Eye Complex on myydyin silmänympärysvoide!

Eilen sunnuntaina oli joulukuun ensimmäinen päivä ja meidän eka luukku joulukalenterista avattiin. Sieltä löytyi tarjous ILLUMINATING EYES COLLECTIONista NYT 115 € norm. 148 € ja samalla oli 50 € lahjakortin arvonta ja onnellinen voittaja on ....  Onnittelut!
Otamme voittajaan yhteyttä ja laitamme sähköpostina lahjakortin.


Youth Eye Complex on kaikkien aikojen suosituin silmänympärysvoide

Tämä iS Clinicalin Youth Eye Complex silmänympärysvoide on noussut jonkinlaiseksi kulttituotteeksi kosmetiikan ammattilaisille. Niillekin jotka eivät iS Clinicalia tunne muuten tietävät tämän silmänympärysvoiteen. Minusta on myös aika hämmästyttävää miten monelle asiakkaallemme tuote on tuttu. Sitä tulee ostamaan ihan meille ennen tuntemattomat asiakkaat mikä on myös kiva juttu. Sitten, kun joku on ostanut Youth Eye Complexin ensimmäisen kerran se taatusti hankitaan uudestaan vanhan loppuessa. Hyvin pieni määrä tätä silmänympärysvoidetta riittää kerralla ja pumppupakkauksesta kannattaa ottaa vain puolipumppausta.

Nyt tässä tarjouspakkauksessa on mukana Cleansing Complex 60 ml pikkukoko, joka riittää noin kuukauden käyttöön. Tätä puhdistusgeeliä pidän itse niin mahtavana tuotteena, että siitä voi tulla yhtä suosittu kuin Youth Eye Complexista. Hämmästelen sitä, että minäkin superkuiva ihoisena voin sitä käyttää eikä mitään kuivaa kiristystä tule. Tämä on puhdistusaine jota toivon kaikkien pääsevän kokeilemaan. Paketissa on vielä näytekoko C Eye Serumista joka poistaa turvotusta ja tummuutta. Sitä voi käyttää yhdessä tämän silmänympärysvoiteen kanssa niin, että seerumi laitetaan ensin ja päälle tämä voide. Kesällä moni on käyttänyt tätä seerumia ihan yksinäänkin, mutta näin talvella suosittelen ainakin päivää varten vielä voidemaista tuotetta päällimmäiseksi.


Suomessa harva käyttää silmänympärysvoidetta 

Kaikkien tutkimusten mukaan suomalaiset käyttävät hyvin vähän ihonhoitotuotteita verrattuna muihin eurooppalaisiin naisiin. Meillä käytetään hygieniatuotteita ja hiusten hoitoaineita enemmän kuin monessa muussa maassa, mutta ihon hoitaminen on hyvin vähäistä. Silmänympärysalue on ensimmäiseksi rypistyvä ja veltostuva alue ja sitä kannattaisi hoitaa erityisen hyvin. Kuivaihoisilla tulee helposti atooppisen tyyppistä ihottumaa silmäluomille talvella ja siksikin ihon pitäisi pysyä hyvässä kunnossa. Tämä tarjouksessa oleva Illumiting Eyes Collection sopii lahjaksi kaikille yli kolmekymppisille. Mikä sen parempi lahja olisikaan äidiltä tyttärelle joka samalla saa muistutuksen siitä miten tärkeää on itsensä hoitaminen. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti