tiistai 28. huhtikuuta 2020

Dermalogican uutuudet nyt verkkokaupassa!

Nyt laitoin verkkokauppaan myös Dermalogican uusimmat hoitotuotteet. Esimerkiksi huhtikuun alussa esitelty INVISIBLE PHYSICAL DEFENCE sk 30 (57€) päivävoide fysikaalisella aurinkosuojalla. Samoin lisäsin verkkokauppaan nuorten hoitolinjan CLEAR START, joka on hoitolassa erityisen suosittu.


CLEAR START - nuorten linja nyt verkkokaupassa!


Aurinkosuojavoiteiden uutuudet


Kaikkia näitä uutuuksia en ole ottanut meille hoitolan hyllyyn, mutta tilaan ne heti, jos asiakas niitä haluaa. Tässä tilauksessa menee normaalioloissa noin kolme päivää, mutta nythän posti ja matkahuolto on ruuhkautunut ja tilaukset voivat viipyä viisikin päivää.
Dermalogicalle on tullut vuoden aikana kolme uutta aurinkosuojallista päivävoidetta ja ne ovat tuo jo mainittu Invisible Physical Defence sk 30 fysikaalinen aurinkosuojavoide, PRISMA PROTECT sk 30 (65€) aurinkosuojallinen kosteusvoide ja nuorten Clear Start linjan CLEARING DEFENCE sk 30 (23€). Tuo Invisible Physical Defence sk 30 fysikaalisella aurinkosuojalla on hyvin ohut voide ja hiukankin kuivalle iholle kannattaa ensin laittaa alle kosteusvoide tai jokin kosteuttava seerumi. Prisma Protect sk 30 päivävoide on myös kolmenkympin suojalla ja siinä on kemiallinen suojaus, joka on hyvin miellyttävä ja hoitava. Prisma Protect sk 30 sopii yksinäänkin päivävoiteeksi, koska siinä on hiukan kosteuttava vaikutus. Nuorten Clear Start linjan Clearing Defence sk 30 on erittäin tarpeellinen päivävoide, koska nimenomaan nuorten pitää suojata ihonsa kunnolla. Tämä Clearing Defence sk 30 on hyvin ohut ja nopeasti imeytyvä päivävoide, joka sopii rasvaiselle acneihollekin. 
Tähän vuodenaikaan erityisen tärkeä on BIOLUMIN-C SERUM (78€), joka on runsaasti antioxidanttista c-vitamiinia sisältävä seerumi kaikille ihotyypeille yö-ja päiväkäyttöön. Antioxidantithan korjaavat uv-säteilyn aiheuttamaa soluvauriota ja siksi tämä seerumi on tärkeä kevään voimakkaan auringon aikana. Sen rinnakkaistuotteena on muutama viikko sitten esitelty BIOLUMIN-C EYE SERUM (75€) c-vitamiinipitoinen silmänympärysvoide, joka on auringon vaikutuksia korjaava, mutta myös kosteuttava ja silottava.

Clear Start hoitolinja ja uudet tehotuotteet

Dermalogican nuorten hoitolinja on ollut jo vuosia erittäin suosittu ja moni on tilannutkin niitä lapsilleen oman verkkokauppatilauksensa yhteydessä. Nyt ne ovat meidänkin verkkokaupassa tilattavissa niin kuin aikuistenkin tuotteet. Clear Start hoitolinja on tarkoitettu 10-25-vuotiaille lapsille ja nuorille. Sen tuotteet eivät kuivata, vaan ne normalisoivat ihon toimintaa ja estävät tulehdusten syntymistä. Kirjoitan niistä ensi viikolla lisää. 
PHYTO-NATURE FIRMING SERUM (145€) on geelimäinen seerumi, jonka vaikutukset kohdistuvat ihon kimmosäikeisiin ja kollageenisynteesiin. Sekin sopii kaikille ihotyypeille ja on tarkoitettu yli kolmekymppisille hidastamaan ihon veltostumista. 
RAPID REVEAL PEEL 10 x 3ml -pakkaus 79€ on ammattitasoinen kuorinta kotikäyttöön. Hiukan emmin otanko tämän verkkokauppaan, mutta näin kriisiaikoina kaikki eivät pääse kasvohoitoon, vaikka haluaisivatkin, niin he voivat tehdä kotikasvohoidon tämän kuorinnan avulla.
Sokerina pohjalla voin ilokseni ilmoittaa, että suomalaisten suosima ULTRA CALMING MIST 34€ hoitosuihke on otettu myyntiin uudestaan. Tuo reipas vuosi sitten esitelty REDNESS RELIEF ESSENCE (45€) hoitovesi jää myyntiin edelleen, koska se on myös todella suosittu ja kehuttu. Tuo Redness Relief Essence ei ole spraymäinen, vaan se taputellaan iholle, koska neste on sen verran täyteläistä. Nyt tämä vanha kunnon Ultra Calming Mist on spraypullossa ja sitä voi sumutella vaikka auringon polttamalle iholle pitkin päivää meikinkin päälle.


Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta 
vaikutatte suoraan pienen yrityksen 
selviämiseen koronan aiheuttamasta kriisistä.
Siirry tästä verkkokauppaamme!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti