torstai 23. huhtikuuta 2020

Vappuvirkistyksenä kaikki tuotteet -20%


Elämme nyt suurten muutosten aikaa ja tein muutoksen myös hoitolan normaaliin työsuunnitelmaan. Haluan tänä keväänä virkistää asiakkaita hyvillä ja edullisilla kosmetiikkaostoksilla. Meille on nyt myös elinehto verkkokaupan toimivuus ja asiakkaiden halu tukea pienyritystä. 

KAIKKI DERMALOGICAN, ISCLINICALIN JA YOUNGBLOODIN TUOTTEET -20% 30.4-3.5 välisenä aikana. Yli 50€ ostoksesta saat kaupan päälle käsidesin ja käsilaukkukoon käsivoiteesta ja yli 100€ ostoksesta tuotepaketin jossa on matkakoot Dermalogican SPECIAL CLEANSING GELISTÄ JA DAILY MICROFOLIANTISTA SEKÄ ISCLINICALIN HYDRA COOL SERUMISTA. Arvo n.30€. Aivan kaikista meikkituotteistakin on tuo -20% alennus myös JOAN COLLINS ja XTREMEN meikeistä. Nyt myös BT-SONIC kuuluu tuohon tarjoukseen ja tämä on ensimmäinen kerta, kun pystyn antamaan siitäkin alehinnan. 
Systeemi tässä Vappuvirkistyksessä on aivan sama kuin Pimeän Kaupan illoissakin. Alennus on voimassa hoitolassa ja verkkokaupassa eikä kenenkään ole pakko poiketa hoitolaan ellei itse halua. Voitte jättää tilauksen myös puhelimessa ja sähköpostilla ellette halua verkkokauppaa käyttää. Voimme lähettää postin kautta nuo tilatut tuotteet tai voitte kertoa päivän, kun tulette niitä hakemaan. 

Suojaa ihosi terveys aurinkovoiteella

Yksi tärkeä syy tähän Vappuvirkistykseen on nämä uv-suojalliset voiteet. Haluan edistää asiakkaiden aurinkovoiteiden käyttöä ja nyt ne eivät ole hinnasta kiinni. Seuraava Pimeän Kaupan ilta on syyskuun lopussa, jos on ja sinne on monta kuukautta. Tämä kaupungin yhteiset Pimeän Kaupan illat ovat sellaisena ajankohtana ettei juuri kukaan silloin ajattele aurinkotuotteita. Juuri nyt on paras ja tärkein hetki hankkia kunnolliset aurinkotuotteet koko perheelle ja koko kesäksi. 
Dermalogicalle on tullut muutama aurinkovoideuutuus joita kannattaa kokeilla. Huhtikuun alussa esiteltiin INTENSIVE PHYSICAL DEFENCE sk 30 57€-20% joka on hyvin ohut voide fysikaalisella aurinkosuojalla. Hyvin herkkäihoiset sietävät paremmin tämän fysikaalisen suojan ja nyt se on saatu hyvin kevyeksi ja nopeasti imeytyväksi voiteeksi. 
Toinen uutuus PRISMA PROTECT sk 30 65€-20% on hoitava päivävoide kolmenkympin suojalla ja tämä sopii kaikille ihotyypeille. Se on hyvin levittyvä ohut voide joka käy myös meikinalusvoiteena. Nuorten Clear Start linjassa on myös oma aurinkosuojallinen päivävoide CLEARING DEFENCE sk 30 23€-20%. Tämä voide pitää rasvaisenkin ihon täysin mattapintaisena koko päivän ja se myös rauhoittaa tulehduksia ja pikkufinnejä. Se on myös täysin puhdistusaineeseen liukeneva eikä jää tukkimaan huokosia pesun jälkeen. Tämä nuorten linjan aurinkosuojallinen päivävoide on ihan erityisen tärkeä, koska aurinko on vaarallisinta alle parikymppisille. Tämä on myös hyvä tapa opettaa kotona aurinkosuojavoiteiden käyttöä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti