lauantai 11. huhtikuuta 2020

Tämän hetken tarjoukset ovat voimassa 15.4. asti

Tämä hiukan erikoinen elämän tilanne on pakottanut meidät muuttamaan tätä pitkään hyväksi todettua Tähtitarjoussysteemiä. Selviytyäksemme tästä talouskriisistä meillä on useampia tarjouksia kerralla, jotka ovat voimassa parisen viikkoa.


Suojaa ja kosteuta ihoa

Tämän koronakriisin vuoksi hoitolamme tärkeä elinkeino on ihonhoitotuotteiden myynti ja lahjakortit, koska kasvohoidot ovat vähentyneet selvästi. Olen yrittänyt hankkia meille parhaat mahdolliset hoitotuotteet alennettuun hintaan ja ne kannattaa ilman muuta hyödyntää. Alennukset ovat sen verran tuntuvia, että joitakin tuotteita kannattaa ostaa jopa varastoon. Vinkatkaa myös kavereillenne näistä hyvistä alennuksista. Samalla, kun itse säästät kotihoitotuotteissasi pidät yllä pienyritystä tämän vaikean tilanteen aikana. 
iS Clinicalin ECLIPSE sk 50 NYT 42€ (54€) uv-suojallinen päivävoide pitäisi kuulua jokaisen ihonhoitoon. Eclipse sk 50 on hyvin ohut ja hyvin imeytyvä päivävoide missä on samalla tehokas aurinkosuoja. Tämä voide on myös miesten mieleen, koska se on niin hyvin imeytyvä. Kuivaihoinen voi Eclipsen alle laittaa kevyen hoitovoiteen tai tehotipan, jos kokee sen liian kevyeksi. 
iS Clinicalin PRO-HEAL SERUM NYT 83€ (109€) on seerumi, joka vähentää ihon punoituksia, herkkyyttä ja couperosaa. Se sopii myös ruusufinniin hidastamaan ihottuman lehahtelua. Kaikki ihotyypit hyötyvät Pro-Heal Serumin tasapainottavasta vaikutuksesta. Varsinkin nyt, kun monen iho reagoi poikkeustilanteeseen ja stressiin kannattaa ottaa Pro-Heal Serum käyttöön ainakin iltaisin. Tehokkain tapa hoitaa ihoa on käyttää seerumia aamulla ja illalla ja monipuolisin vaikutus saadaan, jos iltaisin käytetään eri seerumia kuin aamuisin.
FIRMING COMPLEX NYT 125€ (155€) on supertehokas seerumi vahvistamaan ihon kimmosäikeitä. Jo parin ensimmäisen käyttökerran jälkeen vakuutuin, että tässä on tuote, joka vähentää ihon löysyyttä. Itseäni ärsyttää valahtaneet leukaperät ja tämä Firming Complex selvästi vaikuttaa niihin. Firming Complex on myös hyvin tehokkaan tuntuinenkin ja aluksi se voi hiukan kihelmöidä, mutta heti kun sen päälle levittää hoitovoiteen kihelmöinti loppuu. 


Elvytä ja vahvista ihoasi

Monen suosikkivoide Dermalogican POWER RICH NYT 150€ (175€) hidastaa ihon vanhenemista sekä veltostumista ja sopii myös herkälle ja ohuelle iholle. Power Rich on varsinainen laiskurin tehovoide, koska se käy yöksi ja päiväksi. Sen voi laittaa myös silmien ympärille ja meikinalusvoiteenakin se toimii. Tuossa yhdessä laatikossa on viisi pikkutuubia ja yksi riittää noin viikon verran. Käytännössä voide on paljon  riittoisampi ja tuo viiden tuubin paketti riittää 5-7 viikkoa.
Dermalogican PURE NIGHT NYT 69€ (85€) yövoide on juuri tähän vuoden aikaan sopiva lähes kaikille. Näin keväällä iho on erityisen altis saamaan pigmenttiläiskiä eli maksaläiskiä ja niitä kannattaa varoa kaikin keinoin. Tämä Dermalogican Pure Night sopii kaikille ihotyypeille ja myös kaiken ikäisille. Se on hyvin kosteuttava vaikutukseltaan ja myös ohut sekä hyvin imeytyvä. Osa asiakkaista käyttää sitä sekä yöllä että päivällä ja niinkin voi ihan hyvin tehdä.
YOUNGBLOODIN NATURAL MINERAL FOUNDATION NYT 49€ (65€) on meidän suosituin meikkituote. Tätä jauhemaista meikkiä kun on kerran kokeillut, siitä ei halua enää luopua. Itse olen käyttänyt sävyä Warm Beige, joka antaa myös hiukan väriä, mutta ei ole yhtään liian tumma.
PRONAILS KÄSIENHOITOPAKETTI NYT 49€ (69€) tulee nyt tosi tarpeeseen. Kädethän rohtuu korpuiksi ellei niitä hoida kunnolla. Tähän Pronails pakettiin kuuluu ANTI AGE HAND CREAM RICH sk 15 (24€) käsivoide,  DEEP DEFENCE SERUM (39€) syväkosteuttava seerumi ja saat vielä kaupan päälle CUTICLE VITAMIN OIL 5ml kynsinauhaöljyn. Nämä ammattilaislaatua olevat käsien hoitotuotteet pelastavat kädet ja kynsinauhat pahemmilta ongelmilta.

Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta 
vaikutatte suoraan pienen yrityksen 
selviämiseen koronan aiheuttamasta kriisistä.

Siirry tästä verkkokauppaamme!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti