torstai 16. huhtikuuta 2020

Monta keinoa tasoittaa ihon väriä

Kevätaurinko on varsin paljastava ja peiliin vilkaistessa näkyy kaikki ihon kurtut ja näppylät. Epätasainen ihon väri vanhentaa helposti ja voi näyttää epäsiistiltäkin. Meiltä löytyy monia keinoja saada tasainen ja raikas ihonväri.



Hyvin hoidettu iho on tasaisen värinen

Yleisin syy ihon värin epätasaisuuteen on pigmenttisolujen kasautuminen ja siihen taas on useita vaikuttavia tekijöitä. Tärkein apu ihon värin tasoittamiseen on aurinkosuojallinen päivävoide. Kasvoille kohdistuva uv-säteily pitäisi saada mahdollisimman minimiin ja siksi suojakertoimellista päivävoidetta kannattaa käyttää talvellakin.
Ihon väriä voi tasoittaa myös säännöllisellä kuorinnalla, joka irrottaa kuolleen solukerroksen. Erittäin helppo ja tehokas hoitotuote on Dermalogican DAILY RESURFACER (75€) hoitotassut, joita voi käyttää 2-3 päivän välein. iS Clinicalin TRI-ACTIVE EXFOLIANT MASQUE (119€) on myös hellävarainen kuorinta, joka sopii herkällekin iholle ja poistaa epätasaista ihonväriä.


Dermalogican Sheer Tint sk 20 on
päivävoide, meikkivoide ja aurinkosuojavoide.


Mineraalipigmentti antaa luonnollisen sävyn 

Mineraalipigmenttiä sisältävät meikkituotteet antavat aina luonnollisemman vaikutelman kuin synteettistä pigmenttiä sisältävät meikit. Kaikki meidän värilliset tuotteet sisältävät vain mineraalipigmenttiä ja niillä saa huomaamattomasti tasoitettua ihon väriä. 
Dermalogican SKINPERFECT PRIMER sk 30 (49€) meikinpohjustusaine on meidän suosituin värillinen voide ja sillä saa hyvin luonnollisen ja tasaisen pinnan iholle. SkinPerfect Primer sk 30 oli koko alkuvuoden Euroopassa loppu, mutta nyt sitä on taas saatavilla. Tämä meikinpohjustusvoide levittyy hyvin tasaisesti eikä jätä mitään rajoja.
Toinen hyvin kevyt värillinen voide on iS Clinicalin ECLIPSE sk 50 (54€), jota on saatavilla värittömänä ja värillisenä. Tuo värillinen voide tasoittaa ihon väriä ja jättää ihon meikkaamattoman näköiseksi. Tätä voidetta voisi sanoa meikittömäksi meikiksi, koska sen olemassa oloa ei yhtään huomaa. Sen vuoksi Eclipse sk 50 sopii hyvin myös miehille tasoittamaan ihon väriä. 
Dermalogican SHEER TINT sk 20 (49€) on kolme tuotetta yhdessä tuubissa. Sheer Tint sk 20 on päivävoide, meikkivoide ja aurinkosuojavoide. Se on hyvin kosteuttava ja sitä voi levittää suoraan puhtaalle iholle ilman muuta kosteusvoidetta. Tämä Sheer Tint on kaikista peittävin näistä kolmesta tässä esitellystä tuotteesta, vaikka sekin on hyvin ohut. Saatavilla on kolme eri sävyä, mutta mielestäni medium sävy on niistä ehdottomasti paras. 
Poiketkaapa hoitolaan niin katsotaan juuri sinun ihollesi parhaiten sopiva meikkituote!


Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta 
vaikutatte suoraan pienen yrityksen 
selviämiseen koronan aiheuttamasta kriisistä.

Siirry tästä verkkokauppaamme!



1 kommentti:

  1. Tuota mineraalipigmenttiä voisikin kokeilla. Minulla on hyvin epätasainen ihon tekstuuri sekä väri. Olen myös mikroneulausta miettinyt. Ei se ikä yksin tule. Kiitos vinkeistä.

    VastaaPoista