torstai 9. huhtikuuta 2020

Pikakosteutus hoitosuihkeilla

Ilmeisesti minuakin vaivaa jokin stressi, koska ihoni tuntuu kuivalta ja kireältä, jota ei ole ollut pariin vuoteen. Tietysti nyt lomaillessani ja elämän rytmin muuttuessa ihonikin hätkähtää ja reagoi muutoksiin.


Kaikki ihotyypit tarvitsevat kosteutta

Meillä on myynnissä kolme hoitosuihketta: iS Clinicalin COPPER FIRMING MIST (39€) ja Dermalogican ANTIOXIDANT HYDRAMIST (46€) sekä MULTI-ACTIVE TONER (35€). Dermalogicalla on vielä kolmaskin hoitosuihkeen tyyppinen hoitovesi, mutta se ei ole suihkepullossa. Tämä REDNESS RELIEF ESSENCE (45€) taputellaan iholle pesun jälkeen ja se rauhoittaa punoistusta ja kuumotusta. Couperosaihon ongelmista kärsivät ovat kiitelleet todella paljon tätä Redness Relief Essence hoitovettä. En muista milloin uutuustuote on saanut näin paljon myönteistä palautetta lyhyessä ajassa kuin tämä Redness Relief Essence.
Marin ehdoton suosikki on Multi-Active Toner ja se sopiikin erinomaisesti nuoremmille 25-45-vuotiaille tasapainottamaan ihoa. Siinä on myös runsaasti kosteutta ja ihoa virkistäviä vaikutuksia. Kaikkia näitä kolmea hoitosuihketta voi suihkuttaa pitkin päivää meikin päällekin. Etätyötä tekevät jämähtävät tietokoneelle moneksi tunniksi ja iho kuivuu tietokoneen sähköisestä pölystä ja niin sanotusta sinisestä valosta. Multi-Active Toner toimii myös sekaiholla sekä rasvoittuvalla iholla ja niillä ihotyypeillä kosteutus onkin erityisen tärkeää, jotta ihon pinta ei kiristy ja huokoset tukkeudu. 


Hoitosuihkeet hidastavat ihon vanhenemista

Oma suosikkini on iS Clinicalin Copper Firming Mist, joka vaikuttaa tehokkaasti ihon kollageenisynteesiin ja ylläpitää kimmoisuutta. Tämän helpompaa kiinteytystuotetta ei olekaan, koska jokainen jaksaa suihkauttaa sitä muutaman kerran päivän mittaan. Copper Firming Mist on hiukan täyteläisempi hoitovesi kuin Dermalogican suihkeet ja sitä ei kannata suihkauttaa meikin päälle paria kertaa enempää. Itse en käytä kotioloissa juuri koskaan meikkiä ja suihkauttelen tätä Mistiä useita kertoja päivässä.
Antioxidant Hydramist on erinomainen niille, jotka ulkoilevat paljon. Tämä hoitosuihke sisältää runsaasti antioxidantteja, jotka korjaavat uv-säteilyn haittavaikutuksia. Sen kosteuttava vaikutus on myös suuri ja tätä ohutta nestettä voi käyttää meikin päälle useita kertoja päivän mittaan meikin siitä kärsimättä. 
Erittäin virkistävä vaikutus hoitosuihkeista tulee, jos ne ovat jääkaapissa ja kylmiä. Varsinkin kesähelteellä kylmä suihke tuntuu ihanalta. Kaikki meidän tuotteet on tehty säilytettäväksi huoneen lämmössä, joten säilyvyyden takia niitä ei tarvitse jääkaapissa pitää. 
Nämä hoitosuihkeet tulevat erittäin edulliseksi, koska ne eivät ole kalliita muutenkaan ja niitä kuluu minimaalisen vähän kerrallaan. Huomioikaa, että myös miehet tykkäävät näistä suihkeista, kunhan heidät saa ensimmäisen kerran niitä kokeilemaan. 

Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta 
vaikutatte suoraan pienen yrityksen 
selviämiseen koronan aiheuttamasta kriisistä.

Siirry tästä verkkokauppaamme!




1 kommentti:

  1. Minulla on tuo herkän ihon essence ja paras atooppiselle iholle. Rauhoittaa kiristävän ja kutisevaa ihoa heti. Kesäksi aion ostaa antioxsidant suihkeen. Oon sitä matkakokoja käyttäny ja tykkään kovasti.

    VastaaPoista