perjantai 10. huhtikuuta 2020

Power Rich elvyttää herkkääkin ihoa

Dermalogican Power Rich NYT 150€ (175€) on monen vakioasiakkaan tuttu ja turvallinen elvytysvoide. Se on ainoa hoitovoide, joka käy myös silmien ympärille, koska sen voidepohjan molekyylikoko on hyvin pieni.




Power Rich on helppo käyttää

Ihon vanhenemiseen liittyy aina ohentuminen ja jo valmiiksi herkkä ja ohut iho ei sitä kestä. Dermalogican Power Rich hoitovoide on raaka-aineiltaan täysin erilainen kuin muut vanhenevan ihon tuotteet. Mikään sen vaikutusaine ei aiheuttaa hilseilyä ja ihon kuoriutumista, vaan voiteen vaikutus perustuu ihon vahvistamiseen. 
Power Rich on pakattu viiteen pieneen tuubiin ja tuo yksi pikkutuubi kestää noin viikon verran. Voidetta käytetään aamulla ja illalla sekä myös silmien ympärille, joten tämän helpompaa elvytyshoitoa kotikäyttöön ei ole olemassa. Tarkoitus on, että tuo viiden tuubin paketti riittää viiden viikon käyttöön. 
Monen asiakkaan mielestä tuo yksi Power Rich tuubi riittää huomattavasti pidemmälle kuin viikon verran ja moni sanookin käyttäneensä pakkausta 6-8 viikkoa. Tietysti riippuu hyvin paljon ihotyypistä miten suuren määrän iho imee voidetta, mutta mitään säästelyä ei kannata harrastaa. Hoidon teho heikkenee ellei iho saa riittävää määrää voidetta. 
Matkustavaisille Power Rich on loistava tuote, koska mukaan ei tarvitse ottaa kuin tuo pikku tuubi ja puhdistusaine. Power Rich sopii hyvin meikin alle ja silmien ympärille sitä taputellaan samalla tapaa kuin silmänympärysvoiteita yleensäkin.


Power Rich sopii myös couperosaiholle

Yleensä herkkäihoiset ja couperosasta kärsivät eivät voi käyttää kovin tehokkaita elvytysvoiteita. Niissä on sen verran tehoa, että muutenkin ärsyyntynyt iho ei kestä niitä. Power Rich on tässä poikkeus ja siksi se onkin meidän vakioasiakkaiden, joilla on ruusufinni tai paljon couperosaa, suosikki voide. 
Moni 40-50-vuotias, jonka iho on ohentunut, rypistynyt ja punoitteleva ei saa hyötyä pelkistä ”ryppyvoiteista”, vaan iho punoittaa entistä enemmän. 
Power Rich vahvistaa ihoa ja sitä kautta silottaa ihoa sekä palauttaa joustavuutta, mutta myös rauhoittaa punaisuutta. Myös meikin alla Power Rich toimii hyvin, koska se imeytyy täysin ja iho pysyy siistinä koko päivän. 
Parhaan tehon voiteesta saa, jos iho hoidetaan ensin kasvohoidolla hyvään kuntoon. Monella on talven jälkeen sen verran kuollutta, kuivaa solukkoa ettei mikään hoitovoide imeydy kunnolla. Siksi meillä onkin yhteistarjous Fresh-Up Kasvohoito (49€) ja Power Rich NYT yht. 189€ (266€). Hintaetu on 77€, joten nyt kannattaa hyödyntää tämä yhdistelmä!

Huomio, että tämä Power Rich -tarjous on voimassa vain 16.4 asti.



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta 
vaikutatte suoraan pienen yrityksen 
selviämiseen koronan aiheuttamasta kriisistä.

Siirry tästä verkkokauppaamme!



2 kommenttia:

  1. Tämä elvytysvoide oli uus itselle, kiitti postauksesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Power Rich on voide joilla kaikki yli 35-vuotiaat saavat vahvuutta iholle ja vanheneminen hidastuu. Suosittelen!

      Inkeri

      Poista