perjantai 24. huhtikuuta 2020

Hyödynnä meidän hyvät tarjoustuotteet!

Nyt kannattaa hyödyntää meidän hyvät tarjoustuotteet, koska koronakriisin takia niitä on huomattavasti enemmän kuin aikaisemmin ja hinnoissa on reilut alennukset. Näissä tarjouksissa on molemminpuolinen hyöty, kun asiakkaat saavat hyvät tuotteet edulliseen hintaan ja minä pystyn tuotemyynnillä paikkaamaan menetettyjä kasvohoidon tuottoja.


Nyt laatutuotteet edullisesti päivittäiseen käyttöön!


Potkut pigmenttiläiskille

Nyt on ”kohtalonhetki” kurittaa pigmenttiläiskiä, koska ne syntyvät näin keväällä. Kuukauden kuluttua on vielä vaikeampi pitää pigmenttiläiskät poissa. Ensisijainen on tietysti hyvä viidenkympin suojalla oleva päivävoide, mutta sen lisäksi tarvitaan muutakin hoitoa. 
iS Clinicalin WHITE LIGHTENING tuotekaksikko on ehdottomasti markkinoiden paras pigmenttiläiskiä vaalentava ja ihoa kirkastava tehohoito. WHITE LIGHTENING SERUM NYT 72€ (89€) käytetään aamulla ja illalla ensimmäisenä hoitotuotteena puhtaalle iholle. Sen vaikutuksesta ihon melanosyyttisolut levittyvät tasaisesti ihoon eikä synny läikikkyyttä. Samalla se kirkastaa ihon väriä ja niilläkin, joilla ei ole varsinaisia pigmenttiläiskiä on hyötyä tästä seerumista, joka tasoittaa ihoa. Siksi suosittelenkin White Lightening Serumia aivan kaikille tässä vaiheessa kevättä. Hoitovoiteena seerumin päälle on tarkoitettu WHITE LIGHTENING COMPLEX NYT 139€ (169€) on laadultaan aivan upea. Sen hintakin jo kertoo ettei kyse ole mistään perusrasvasta, vaan tehokkaasti vaikuttavasta hoitovoiteesta. Ne ketkä ovat tykästyneet iS Clinicalin Youth Intensive Cremeen (229€) rakastuvat taatusti tähänkin voiteeseen. White Lightening Creme on kevyt lähes maitomainen emulsio, joka kesähelteelläkään ei tunnu raskaalta. White Lightening Complex on myös tarkoitettu kaikille ihotyypeille ja se lisää erityisesti pigmentin vaalenemista yhdessä White Lightening Serumin kanssa. Yksinään käytettynä tämä hoitovoide on vaikutukseltaan ihoa silottava ja tasoittava ja se myös näkyvästi tekee ihosta nuorekkaan heleän.
iS Clinicalilta on myös tarjouksessa EYE COMPLEX NYT 75€ (95€) silmänympärysvoide, joka korjaa kuivuudesta johtuvia harakanvarpaita silmäkulmissa ja ennaltaehkäisee ihon ohentumista ja rypistymistä. Tämä Eye Complex silmänympärysvoide sopii myös atoopikoille ja rauhoittaa kuivuudesta rikkoutunutta silmäluomea. Minulla on ollut useita esimerkkejä asiakkaissa, jotka ovat saaneet atooppisen ihottuman silmäluomista kuriin, joten voin kokemuksesta suositella tätä voidetta ärtyneille ja ihottumaisille silmäluomille.


Tehohoitoa Dermalogicalta

Tarjouksessa on myös vanhat tutut tuotteet Dermalogicalta ja nämä ovat myös tarkoitettu tähän kevätaikaan. MULTIVITAMIN POWER SERUM NYT 59€ (77€) on runsaasti antioksidantteja sisältävä voide ja se korjaa uv-säteilyn haittavaikutuksia ihosolukossa. Siksi tämä on erityisen suositeltava myös nuoremmillekin eli 25-vuotta juuri täyttäneetkin voivat käyttää Multivitamin Power Serumia, vaikkapa yövoiteena. Tämä seerumi kirkastaa ihon väriä, vahvistaa kimmosäikeitä ja silottaa kuivuuden aiheuttamia pikkuryppyjä ja nimenomaan hidastaa ihon vanhenemisprosessia. 
Sen päälle sopii hyvin SOUND SLEEP COCOON NYT 59€ (78€) yövoide, joka on monen suosikkituote. Mitään näin mielihyvää tuottavaa voidetta ei ole koskaan aikaisemmin ollut. Myös kaikkien iS Clinicalin seerumien päälle voi yöksi laittaa tämän Sound Sleep Cocoon voiteen.
DAILY SUPERFOLIANT NYT 49€ (63€) kuorintajauhe sopii aivan kaikille ja hyvin kuoritulle iholle kaikki muut tuotteet imeytyvät paljon paremmin. Tuo Daily Superfoliant riittää yli kuuteenkymmeneen kuorintakertaan, joten yksi kuorinta maksaa alle euron ja sen jälkeen laitettavien tuotteiden vaikutus moninkertaistuu. 
Huomioikaa myös, että PRONAILS KÄSIVOIDEPAKETTI NYT 49€ (69€) tarjous jatkuu. Koskaan ennen ei ole ollut käsienhoitotuotteille niin suuri tarve kuin nyt on. Liikaa kuivunut käsien iho helposti muuttuu ihottumaksi ja se onkin jo vaikeampi hoitaa. Otin nämä Pronails tuotteet myyntiin meille vasta kuukausi sitten, kun asiakkaat kyselivät tehokkaita käsienhoitotuotteita. Pronails hoitosarja on myös amerikkalainen ja se tulee meille samasta talosta kuin iS Clinicalkin. Heidän laatuun ja hyvään palveluun voi aina luottaa. Pakettiin kuuluu DEEP DEFENCE HAND SERUM (norm. 39€) ja ANTI AGE HAND CREAM RICH sk 15 (norm. 24€) sekä kaupanpäälle  VITAMINI CUTICLE OIL (norm. 13€) pikkukoko. Tämä Deep Defence seerumi on aivan ainutlaatuinen, koska se imeytyy syvälle ihoon eikä liukene heti ensimmäisillä pesukerroilla pois. Atooppiseen ihottumaan käsissä saa yleensä apua tästä seerumista ja samoin rohtuneen rikkinäinen iho rauhoittuu.
Pronails käsivoide on runsaan tehokas, mutta nopeasti imeytyvä ja helppo käyttää. Sen suuri etu on viidentoista aurinkosuoja mitä harvoin on käsivoiteissa ja sen takia voide on erinomainen puutarhamyyrille. Cuticle Vitamin Oil korjaa nopeasti, noin parissa päivässä, kipeän kuivat kynsinauhat ja säännöllisessä käytössä estää niiden rikkoutumisen.


Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta 
vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen 
selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. 
Siirry tästä verkkokauppaamme!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti