maanantai 20. huhtikuuta 2020

Fresh-up kasvohoito nousi äkkiä suosioon

Olen todella tyytyväinen, että olen pystynyt muokkaamaan hoitolalle uusia toimintatapoja selviytyäkseni koronakriisistä. Nyt kuukausi sitten esittelemäni Fresh-up kasvohoito on pelastanut tilannetta paljon.


Fresh-up kasvohoito NYT 49€


Asiakkaat kaipaavat rentoutusta

Heti helmikuussa, kun korona alkoi levitä Suomeenkin, päätin taistella yritykseni toiminnasta ja pitää firmani hengissä koronakriisin yli. Hetkeäkään en ajatellut luovuttamista, vaan päätin kehittää toimintaa tilanteeseen sopivaksi. Kehityssuunnitelmia on vielä muutamia kysymässä ja vasta toteutumassa käytäntöön, mutta tämä Fresh-up kasvohoito NYT 49€ (87€) on muutamassa viikossa tuonut lisää asiakkaita. 
Fresh-up kasvohoidon tarkoitus on rentouttaa ja virkistää ihoa ja mieltä. Nyt on osoittautunut käytännössä, että asiakkaamme kaipaavat enemmän kuin koskaan taukoa muusta elämästä sekä rentoutumista. Tämä tunnin kasvohierontaan perustuva kasvohoito on juuri sopiva nykyiseen tilanteeseen, kun ei ole paljoakaan paikkoja mihin mennä. 
Moni vakioasiakas on erittäin fiksusti ymmärtänyt olevansa tärkeä osa Suomen talouselämää ostaessaan pienyrittäjän palveluja. Ei kaikki yritykset voi kaatua, koska siitä seuraa katastrofi ja se on ollut monelle yksi syy tulla kasvohoitoon tai ostaa siihen lahjakortti.

Fresh-up kasvohoito kirkastaa ihon

Tähän Fresh-up kasvohoitoon kuuluu nopea kuorinta, seerumin imeytys mikrovirralla, pitkä kasvohieronta ja naamio. Ihon tilanteen mukaan voi myös jättää pois tuon mikrovirtaimeytyksen ja pidentää kasvohieronnan osuutta. Kuitenkin hoito perustuu perusteelliseen kasvohierontaan, joka poistaa turvotusta, vilkastuttaa verenkiertoa ja imeyttää vaikutusaineet.
Talven jälkeen iho kaipaa kirkastumista ja puhdistautumista ja Fresh-up kasvohoito on tarkoitettu juuri tähän. Hoitoon käytetyt tuotteet valitaan tietysti aina ihotyypin mukaan, mutta pääsääntöisesti hoitotuotteet tasoittavat pigmenttisolujen toimintaa ja poistavat harmaata kuollutta solukkoa. 
Jatkoin vielä tätä tarjoushintaa 15.5. asti ihan äitienpäivääkin ajatellen, joka on 10.5. Lahjakortit Fresh-up kasvohoitoon ovat voimassa ainakin tämän vuoden loppuun asti, mutta ellei se riitä sitten pidennän voimassaoloaikaa. Nyt voitte ostaa edullisen kasvohoidon itsellenne ja käyttää sen vasta syksyllä, jos niin haluatte. Kumpikin tapa on ollut yhtä suosittu ja jotkut haluavat useamman hoidon sarjan heti, kun taas toiset ostavat sen lahjakortiksi ja käyttävät vasta myöhemmin. 
Fresh-up kasvohoito on myös erinomainen täydentäjä tehokkaille Dermatude ja Nanolift -hoidoille. Jo viikon kuluttua näistä hoidoista voi tehdä Fresh-upin ja näin lisätä tehohoitojen vaikutusta.


Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta 
vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen 
selviämiseen tästä poikkeustilanteesta.

Siirry tästä verkkokauppaamme!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti