sunnuntai 12. huhtikuuta 2020

Kädet tarvitsevat muutakin kuin käsidesiä

Nyt on jokainen suomalainen oppinut käyttämään käsidesiä joka käänteessä ja toivottavasti se on hiukan hidastanut koronan leviämistä. Itse olen aina luottanut veteen ja nestesaippuaan ja luotan niihin vieläkin.


Vesi ja saippua on paras lääke

Olen vieläkin käärmeissäni meillä talvella käyneelle terveystarkastajalle, joka alkoi kinaamaan kanssani, että käsidesin käyttö tuhoaa pöpöt paremmin kuin lämmin vesi ja saippua. Toivottavasti hän on nyt kuunnellut THL:n ohjeita mikä on missäkin tilanteessa parasta. Meillä myös käytetään huomattavasti vahvempaa desinfiointiliuosta pintojen ja nyt ovenkahvojen pyyhkimiseen kuin tuo käsidesi on. Siihen taas terveystarkastajan mielestä olisi käsidesi riittänyt. Minä olen ikäni desinfioinut paikat ammattikäyttöön tarkoitetulla instrumenttien desinfiointiainella ja pessyt käteni vedellä ja saippualla ja niin teen varmaan loputkin työvuosistani, ellei joku pysty todistettavasti neuvomaan jotain parempaa konstia. Tässä oli tämä urputusosa yrittäjyyden autuudesta ja pakollisesta byrokratiasta eli terveystarkastajasta.
Sitten varsinaiseen asiaan. Käytitpä kumpaa menetelmää tahansa, kätesi kuivuvat, koska nyt niitä on pestävä tai desinfioitava jatkuvasti. Viimeistään muutaman viikon pesukuurin jälkeen kannattaa hankkia hyvät tuotteet käsivoiteeksi ja kynsinauhojen hoitoon. 



Pronails auttaa

Meillä ei ole ollut aikaisemmin myynnissä varsinaisia käsienhoitotuotteita paitsi iki-ihana CCS käsivoide (15€). Nyt niin moni asiakas on kertonut käsiongelmistaan, että päätin etsiä niihin parhaan mahdollisen avun. Eikä sitä tarvinnut kaukaa etsiäkään, vaan samasta talosta iS Clinicalin kanssa tulee tämä Pronails -hoitosarja. Pronails on suosittu amerikkalainen rakennekynsisarja, jolla on myös ensiluokkaiset hoitotuotteet ja kauniit kynsilakat. Nuo kynsilakatkin minua hiukan kutkuttavat, mutta nämä hoitotuotteet ovat nyt ensimmäisellä sijalla. 
PRONAILS ANTI AGE HAND CREAM RICH sk15 (24€) on täyteläinen, mutta hyvin imeytyvä käsivoide, joka korjaa rohtuneen kuivaa ihoa. Siinä on myös uv-suojakerroin 15, joka estää pigmenttiläiskien syntymistä. Käsivoide kannattaa aina hieroa kunnolla myös kynsinauhoihin ja laittaa yöksi erityisen paksu kerros ja puuvillahanskat käsiin. 
PRONAILS CUTICLE VITAMINE OIL (13€) on vitamiiniöljy kynsinauhoille, joka pehmentää ja estää niiden repeytymistä. Repeytynyt kynsinauha on erittäin kipeä ja siitä voi tulla pahakin tulehdus. Kynsinauhoja ei koskaan pidä repiä, vaan siististi leikata pikkupihdeillä. Hyvin hoidetut kynsinauhat ovat joustavat eivätkä repeydy niin helposti.
PRONAILS DEEP DEFENCE HAND SERUM (39€) on käsien hoitoseerumi, joka hidastaa käsien ihon vanhenemista, ohentumista ja kuivumista. Tämä syvähoitava ohut seerumi imeytyy hetkessä.

NYT nämä kaikki kolme huipputuotetta yhdessä tarjouspaketissa: PRONAILS TEHOPAKETTI 49€ (norm.63€).



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta 
vaikutatte suoraan pienen yrityksen 
selviämiseen koronan aiheuttamasta kriisistä.

Siirry tästä verkkokauppaamme!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti