perjantai 17. huhtikuuta 2020

Uudet tuotetarjoukset tulevat voimaan tänään!

Kuljemme nyt niin sanotussa koronarytmissä ja yhden Tähtitarjouksen sijaan tarjouksia on nyt monta. Tarjoukset vaihtuvat noin kuun puolivälissä ja ovat voimassa pari viikkoa. Fresh-up kasvohoitotarjous NYT 49€ (87€) on ollut niin suosittu, että jatkamme sitä vielä 15.5. asti.


WHITE LIGHTENING SERUM NYT 72€ ja
WHITE LIGHTENING COMPLEX NYT 139€


Kirkkaalla iholla kevääseen

Kevätaurinko on erityisen hankala niille, joilla on taipumus pigmenttiläiskiin. Talven jälkeen suojaton iho tulee äkkiä kirjavaksi matalalta paistavan auringon myötä. Ensisijaisesti tarvitaan aurinkosuojaa, mutta samaan aikaan kannattaa käyttää hoitotuotteita, jotka tasoittavat ihon pigmenttisoluja. Nyt meillä on tarjouksessa maailman parhaat pigmenttituotteet eli iS Clinicalin WHITE LIGHTENING SERUM NYT 72€ (89€) tehoseerumi  ja WHITE LIGHTENING COMPLEX NYT 139€ (169€) hoitovoide. Nämä tehotuotteet yhdessä hyvän aurinkosuojan kanssa ovat paras kosmeettinen hoito vaalentamaan pigmenttiläiskiä ja tasoittamaan ihon väriä. Tuotteet sopivat aivan nuorillekin ja raskausaikanahan pigmenttiläiskien vaara on suurimmillaan. Suosittelen näitä tuotteita myös aivan kaikille yli viisikymppisille, koska vaihdevuosi-iän aikana ja jälkeen iho on helposti kirjava. 
Dermalogican MULTIVITAMIN POWER SERUM NYT 59€ (77€) on varsinainen vitamiinicocktail iholle ja sen runsas antioksidanttipitoisuus korjaa uv-säteilyn haittoja erittäin hyvin. Tämä vitamiiniseerumi on ensisijaisesti kiinteyttävä ja elvyttävä tuote, jota käytetään iltaisin hoitovoiteen alla. Kesällä, jos iho ei ole kovin kuiva, Multivitamin Power Serum käy myös yövoiteesta voidemaisen koostumuksensa vuoksi.


Rauhoita stressin vaikutuksia

Nyt jokainen on joutunut muuttamaan elämäntapojaan ja iho reagoi siihen aina. Kyse ei välttämättä ole henkisestä stressistä, vaan kaikki olosuhteiden muutokset vaikuttavat aina myös ihoon. Siksi valitsinkin tarjoustuotteeksi Dermalogican SOUND SLEEP COCOON NYT 59€ (78€) yövoiteen, joka tasapainottaa mieltä ja ihoa. Tämä Sound Sleep Cocoon voide on noussut viimeisen vuoden aikana yhdeksi asiakkaiden suursuosikiksi. Yhden purkin käytettyään jokainen hakee sitä lisää, koska sen tuoksukin on niin ihana. Juuri tuo voiteen raaka-aineista tuleva tuoksu vähentää stressihormonin eritystä ja tuottaa muutenkin mielihyvää. Sound Sleep Cocoon yövoide on hyvin kosteuttava ja sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille. 
Dermalogican DAILY SUPERFOLIANT NYT 49€ (63€) kuorintajauhe poistaa nopeasti ja hellävaraisesti kuolleen solukon ja parantaa muiden hoitotuotteiden imeytymistä. Tämä kuorintajauhe on Daily Microfoliantin isosisko, joka on nimenomaan suunniteltu vanhenevalle iholle. Sen sisältämä japaninhiili poistaa iholta ilmansaasteet ja muut epäpuhtaudet. 
Silmänympäryksien iloksi iS Clinicalin EYE COMPLEX NYT 75€ (95€) on myös tarjoushinnalla. iS Clinicalilta löytyy kaksi silmänympärysvoidetta ja tämä Eye Complex on tarkoitettu etenkin ohuelle ja herkälle iholle. Myös atoopikot voivat käyttää Eye Complexia ja sen lempeät vaikutusaineet rauhoittavat muutenkin herkistynyttä silmänympärysihoa. Tuote sopii kaiken ikäisille ja hidastaa kuivuuden ja ohentumisen aiheuttamaa rypistymistä. 
Edellisistä tarjouksista jäi vielä voimaan käsien tehohoitopaketti missä on PRONAILS ANTI AGE HAND CREME RICH sk 15 käsivoide ja DEEP DEFENCE HAND SERUM käsiseerumi NYT 49€ (63€) ja saat vielä kaupanpäälle pikkutuubin vitamiiniöljyä kynsinauhoille. 
FRESH-UP KASVOHOITO tai KASVOHIERONTA NYT 49€ (87€) on voimassa vielä 15.5. asti! Voit ostaa hoitoon lahjakortin, joka on voimassa vuoden loppuun asti tai tulla hoitoon heti. Tämän Fresh-up hoidon voi tehdä jatkoksi perusteelliselle Nanolift tai Dermatude -kasvohoidolle vaikka jo viikon kuluttua tai ottaa virkistävänä hoitona sopivassa välissä. Nyt kannattaa kysellä hoitoaikoja samalle päivällekin, koska asiakasmäärä on tuntuvasti vähentynyt. 
Monella jatkuva kotona olo alkaa varmaan ahdistamaan, niin hyvä tauko etätyölle on lähteä virkistävään kasvohoitoon. Kun pitkä kasvohieronta saa aineenvaihdunnan ja verenkierron kulkemaan, niin olotila paranee huomattavasti ja ihokin kiittää!


EYE COMPLEX NYT 75€

Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta 
vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen 
selviämiseen tästä poikkeustilanteesta.

Siirry tästä verkkokauppaamme!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti