keskiviikko 29. huhtikuuta 2020

Vappuvirkistystä antaa kaikkien tuotteidemme -20% tarjous!

Haluan tuoda asiakkaille iloa ja virkistystä kevään parhaaseen juhlaan. Hoitolassa on nyt monta syytä juhlia juuri tänä keväänä, enkä anna koronan sitä haitata. Tämä Vappuvirkistys tarjous on myös kiitos asiakkaille siitä, että mahdollistatte hoitolan auki pysymisen näinä aikoina!


Tarjous on voimassa koko vappuviikonlopun!



KAIKKI IHONHOITOTUOTTEET JA MEIKIT -20% koko vappuviikonlopun 30.4. - 3.5. Yli 50€ ostoksesta saat kaupan päälle käsidesin 100ml + matkakokoisen Pronails käsivoiteen (arvo 10€). Yli 100€ ostoksesta tulee lahjaksi pikkupakkaus, jossa on Dermalogican Special Cleansing Gel puhdistusgeeli sekä Calm Water Gel kosteusvoide (arvo 20€).

Kesäksi kevyet tuotteet

Täytyy sanoa, että vähän oudolta tuntuu kirjoitella kesän tuotteista, kun mitään matkasettejä ei tarvita eikä muitakaan matkoihin liittyviä tuotteita. Kuitenkin kesä tulee joka tapauksessa, ihana valo ja aurinko. Mikäli tilanne näin jatkuu moni voi siirtyä etätöihin pihaan tai parvekkeelle. Ennustan, että ulkoilua harrastetaan tavallista enemmän ja silloin tarvitaan paljon aurinkosuojavoiteita. Lähinnä näiden aurinkosuojavoiteiden takia halusinkin antaa tämän alennuksen juuri nyt, jotta kaikki voivat hankkia kunnolliset aurinkotuotteet.
Dermalogican PROTECTION 50 SPORT sk 50 (39€ -20%) sopii kasvoille ja vartalolle ja onkin varsinainen koko perheen suojavoide. Se on niin ohut ja hyvin imeytyvä, että lapset ja miehetkin suostuvat sitä käyttämään. Meidän suosikkivoide kesällä on pitkään ollut DYNAMIC SKIN RECOVERY sk 50 (69€ -20%), joka on sekä kiinteyttävä että elvyttävä vaikutukseltaan hyvän suojan lisäksi.
iS Clinicalin ECLIPSE sk 50 (54€ -20%) on ohut kaikille ihotyypeille tarkoitettu päivävoide hyvällä uv-suojalla ja sitä on olemassa myös kevyesti värillisenä. Huomioikaa myös, että Eclipse sk 50 on 100ml pumppupullo eli tuplakoko muihin voiteisiin verrattuna! 


Antioksidantteja tarvitaan

Antioksidanttipitoiset hoitotuotteet ovat erittäin tärkeitä korjaamaan uv-säteilyn haittavaikutuksia. Varsinkin seerumeissa on runsaat määrät antioxidantteja ja muita tarpeellisia tehoaineita. iS Clinicalin SUPER SERUM (107€ -20%) on kaikille ihotyypeille tarkoitettu vanhenemista hidastava seerumi ja se käy myös nuorelle iholle. Toinen vaihtoehto on GENEXC (128€ -20%), joka vahvistaa ohutta ihoa, elvyttää ihon toimintaa ja korjaa auringon vaurioita. Genexc on hyvä valinta yli viisikymppiselle paperimaiselle iholle. Aivan kaikille tarpeellinen on HYDRA COOL SERUM (69€ -20%), joka on superkosteuttava ja kaikille hyväksi rankan talven jälkeen. Tärkeä ja ajankohtainen on myös PRO-HEAL SERUM (109€ -20%), joka tasapainottaa stressaantunutta ja ärtynyttä ihoa. Tämä poikkeustilanne näkyy monella kasvojen iholla ja siihen Pro-Heal Serum on paras apu.
Dermalogican MULTIVITAMIN POWER SERUM NYT 59€ (77€) on jo muutenkin tarjouksessa, joten sitä ei pidä unohtaa. Monelle se on tuttu kesäajan seerumi, joka käy hellekesänä myös yövoiteesta. 
Yövoiteiksi suosittelen myös SOUND SLEEP COCOON NYT 59€ (78€) yövoidetta, joka on kevyen geelimäinen tai sitten niin sanottua vesivoidetta CALM WATER GELiä (46€ -20%), joka käy sekä yöksi että päiväksi ja myös nuorelle iholle. 
Huomioikaa, että nyt myös BT-SONIC  (126€ -20%) on tarjouksessa, joten nyt jos koskaan siihen kannattaa sijoittaa. Teini-ikäisten näpyt rauhoittuvat, kun puhdistus tehostuu ja ikääntyvä iho saa kirkkautta sekä elvytystä.



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta 
vaikutatte suoraan pienen yrityksen 
selviämiseen koronan aiheuttamasta kriisistä.
Siirry tästä verkkokauppaamme!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti