perjantai 3. huhtikuuta 2020

Fresh-up kasvohoito 49€!

Päätimme tehdä nykytilanteeseen sopivan kasvohoidon josta on hyötyä meille ja asiakkaille. Korona on nyt laittanut maailman aivan sekaisin ja meidän ennen niin täydet ajanvarauskirjat näyttävät melkeinpä tyhjiltä.


Kasvohoito virkistää mielenkin

FRESH-UP KASVOHOITO NYT 49€, hoidon normaalihinta on 87€. Kasvohoitoon kuuluu kevyt kuorinta, tehotiivisteen imeytys mikrovirralla, kasvohieronta, kulmien muotoilu ja naamio. Hoitoaika on yksi tunti. Hoito on täsmähoito, joka tehdään ihotyypin mukaisilla hoitotuotteilla eli hoidon vaikutukset ohjataan jokaisen ihon tarpeen mukaan. Puhdistusta tarvitsevalle iholle tehdään puhdistava hoito, kosteutta tarvitsevalle kosteuttava hoito ja niin edelleen. 
FRESH-UP KASVOHIERONTA NYT 49€, normaalihinta on ollut 87€. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, puolentunnin kasvohieronta, kulmien muotoilu ja naamio. Tämä hoito on tarkoitettu asiakkaille, joiden suurin tarve on rentoutuminen ja rauhoittuminen. Fresh-up kasvohieronta sopii myös säännöllisten Nanolift (124€) tai Dermatude (170€) kasvohoitojen väliin. Esimerkiksi asiakas, joka on tottunut käymään kuuden viikon välein Nanolift -hoidossa, voi käydä 1-2 viikon välein Fresh-up kasvohieronnassa. 
Nämä kasvohoidot voi tehdä nyt tai myöhemmin. En halua houkutella ketään lähtemään liikkeelle, ellei muutenkin liiku kaupungin keskustassa, vaan voitte ostaa nyt lahjakortin itsellenne ja käyttää sen myöhemmin. Lahjakortti on voimassa 30.12.2020 asti. Lahjakortin voi käyttää osamaksuna johonkin muuhun  kasvohoitoon tai hoitotuotteeseen, jos käyttöhetkellä siltä tuntuu. Tämä lahjakortti on ihan yhtä joustava kuin meidän lahjakortit yleensäkin. 
Tämän Fresh-up kasvohoidon tai kasvohieronnan voitte ostaa verkkokaupasta, noutaa sen hoitolasta tai tilata sen sähköpostilla, puhelimella tai tekstarina. Jos tilaatte lahjakortin, vaikka puhelimitse, niin lähetämme sen teille kirjeenä ja samaan kirjeeseen laitamme myös laskun. 

Teemme vain hyvälaatuisia kasvohoitoja

Tämä suunnittelemani Fresh-up kasvohoito on yhtä tasokas hoito kuin olette meillä tottuneet saamaankin. Tarkoitus ei ole rahastaa asiakasta jostain lyhyestä lääppäisystä, vaan Fresh-up kasvohoidolla on tarkoitus saada tuloksia aikaan.
Viimeisten vuosien aikana olen nähnyt valitettavan paljon mainoksia kasvohoidoista, jotka ovat puoli-ilmaisia normaaliin kasvohoitoon verrattuna, mutta aivan liian kalliita hoidon sisältöön nähden. Yleensä niiden tarkoitus on saada asiakas sisään ja hoidon aikana myydään aina vaan lisää vaiheita kasvohoitoon ja lopputuloksena on moninkertainen hinta siihen verrattuna, mitä asiakas aluksi luuli.
Toinen tapa tehdä halpoja hoitoja on se, että tekijältä puuttuu koulutus ja kasvohoitoa ei yksinkertaisesti osata tehdä. 
Tämä Fresh-up kasvohoito ei kuulu kumpaankaan edellä mainittuun kategoriaan, vaan haluamme tässä poikkeustilanteessa mahdollistaa asiakkaille kasvohoidossa käynnin ja itsellemme työpaikan.


Kaikki huhtikuun uudet upeat tarjoukset löydät uutiskirjeestämme!
Tai siirry suoraan verkkokauppaamme!

Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen yrityksen selviämiseen koronan aiheuttamasta kriisistä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti