torstai 23. huhtikuuta 2020

Tehovoiteet herkällekin iholle

Usein kuluttajilla on sellainen käsitys, ettei herkälle couperosa iholle voi käyttää vanhenevan ihon tehovoiteita. Tämä on väärä käsitys ja ainoastaan voimakkaita retinoli- ja hedelmähappotuotteita ei ole hyväksi käyttää ohuelle herkistyneelle iholle.




Herkkäkin iho tarvitsee elvytystä

Herkällä ohuella iholla tai couperosiholla on yhtä suuri tarve kiinteytystuotteisiin kuin kaikilla muillakin. Dermalogican ja iS Clinicalin tuotteista lähes kaikki sopivat hyvinkin helposti ärsyyntyvälle iholle. Koskaan ei kukaan ole kertonut, että olisi kokenut ärsytystä meidän tehotuotteista. Ainoastaan tuon Dermalogican Overnight Retinol Repair -voideyhdistelmää en suosittele herkistyneelle iholle.
Dermalogican POWER RICH (175€) on erittäin suositeltava ärtyneelle iholle. Se vahvistaa ihoa ja siksi se myös hoitaa ohentunutta ja helposti punoittavaa ihoa. Power Rich on myös mitä parhain voide couperosaiholle, koska sen vahvistava vaikutus auttaa myös hiusverisuonten seinämiin. Suosittelen Power Richiä myös niille, joilla on ruusufinni, mutta ainoastaan silloin, kun tulehduksellinen ihottuma on rauhoittunut. Power Rich on varmaan markkinoiden ainoa tehovoide joka sopii ruusufinni-ihollekin, koska siinä ei ole yhtään hedelmähappoja. 


Helposti punoittava iho ärsyyntyy liian elvyttävistä tuotteista

Hyvin moni vanhenevan ihon tehovoide perustuu aineenvaihdunnan ja verenkierron vilkastuttamiseen ja niistä vaikutuksista ei herkistynyt iho tykkää. Tuo jo mainitsemani Power Rich ei  vaikuta verenkiertoon, joten se ei lisää ihon punoitusta. Samoin iS Clinicalin YOUTH SERUM (183€) on seerumeista ehdottomasti tehokkain vähentämään ihon vanhenemisen merkkejä. Sen ohut geelimäinen koostumus tekee siitä ihanan viileän ja rauhoittavan heti ensi sipaisulla eikä se takuulla lisää punoituksia. 
Virkistävä, mutta punoitusta rauhoittava on iS Clinicalin HYDRA INTENSIVE COOLING MASQUE (95€) naamio, joka on superkosteuttava ja hyvin tuntuva naamio. Yleensä tämän tyyppiset naamiot eivät sovi punoittavalle ärsyyntyneelle iholle, mutta Hydra Intensive Cooling Masque on oikein suositeltava herkällekin iholle. Sen viilentävä vaikutus antaa raikkaan tunteen ja samalla se vähentää sekä rauhoittaa punoituksia. 
Jokainen yli 35-vuotias tarvitsee ihon vanhenemista hidastavia hoitotuotteita ja aivan varmasti niitä löytyy hyvinkin herkälle iholle. Autamme mielellämme asiakkaita valitsemaan omalle iholleen sopivia tuotteita.

Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta 
vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen 
selviämiseen tästä poikkeustilanteesta.

Siirry tästä verkkokauppaamme!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti