lauantai 18. huhtikuuta 2020

White Lightening tuotteet kirkastavat ihon

Keväisin monella on suurena huolena pigmenttiläiskät tai muuten epätasainen ihon väri. Talven jäljiltä iho näyttää yleensäkin tunkkaisen harmaalta ja siihen halutaan muutosta. Kokeilin itse nuo iS Clinicalin White Lightening tuotteet ja yllätyin niiden tehosta.




Kaikki haluavat tasaisen ihon värin

Kokeilin nämä iS Clinicalin WHITE LIGHTENING SERUM NYT 72€ (87€) tehoseerumin ja WHITE LIGHTENING COMPLEX NYT 139€ (169€) hoitovoiteen maaliskuun alussa, kun halusin eroon harmaan kalpeasta naamastani. Nämä iS Clinicalin White Lightening tuotteet ovat maailman parhaat pigmenttiläiskien hoitotuotteet, mutta ne ovat paljon muutakin.
Itselläni ei ole pigmenttiläiskiä, joten siihen tarkoitukseen en tuotteita käyttänyt. Minulla oli kyllä pahojakin pigmenttiläiskiä nelikymppisenä ja olin kirjava kuin kissan vuota, joten tiedän omakohtaisesti miten ikäviä ne ovat  Olen iholtani todella vaalea, lähes albiino ja ihon pinta helposti näyttää harmaalta. Juuri tähän taikinan väriseen harmauteen halusin muutosta ja sitä todella sainkin. 
Käytin aamulla ja illalla koko kasvoille ja kaulalle White Lightening Serumia, joka hajottaa pigmenttiä, mutta korjaa myös uv-säteilyn aiheuttamaa soluvauriota. Olin alkuvuodesta Thaimaassa ja halusin nimenomaan myös antioksidantteja vähentämään auringon haittoja. Antioksidanttipitoiset hoitotuotteet korjaavat vielä noin kolme kuukautta uv-säteilyn jälkeenkin ihosolujen vaurioita. Se kannattaa huomioida nyt Suomessakin, kun kevätaurinko paistaa. 
Tämän seerumin päälle käytin White Lightening Complex hoitovoidetta myös aamulla ja illalla. Päivällä minulla oli aurinkosuojalliset meikkituotteet, joten säteilyä ei tullut lisää. Jo ensimmäisten käyttökertojen jälkeen koin tuotteiden olevan erittäin tehokkaita. Tuota seerumia olinkin käyttänyt jo pariin otteeseen aiemminkin, mutta hoitovoide oli aika uusi tuttavuus.


Tuloksena hyvä ihon väri ja napakka tunne

Ensimmäisen illan kokemus tästä seerumi ja hoitovoide yhdistelmästä oli, että nyt ei ollakaan tekemisissä turhien tuotteiden kanssa. Kumpikaan ei kirvellyt eikä kuumotellut, mutta iholle tuli selvästi hyvä tunne siitä, että jotain siinä tapahtuu. 
Alle viikossa tunsin ihon pinnan tiivistyneen ja velttouden vähentyneen. Varsinkin aamuisin meikkiä levittäessä iho tuntui paljon paremmalta kuin ennen. Minkäänlaista ärsyyntymistä tai punoitusta ei tullut ja totesin tuotteet sopiviksi herkälle ihollekin niin kuin koulutuskansiossa luvattiinkin. 
Parin viikon käytön jälkeen ihon väri alkoi tosiaan näyttämään paremmalta. Sitä on vaikea kuvailla, koska mitään selviä läiskiä ei ollut poistettavaksi, mutta iho oli kirkkaampi ja tunkkainen harmaus oli poissa. Vähän ehkä sama kokemus kuin valkoisen lakanan pesu ja kuivatus auringossa. Olin yhtä kalpea kuin ennenkin, mutta en enää harmaan kalpea. 
Meikki levittyi selvästi paremmin ja näytti myös heleämmältä. Käytän edelleen nuo kaksi primeriä päällekäin eli Dermalogican Hydrablur Primerin (51€) ja sen päälle SkinPerfect Primerin (49€) ja nekin näyttivät paremmilta. 
Päätin, että tästä lähtien käytän nämä kaksi White Lightening tuotetta päällekäin joka kevät ja syksy ainakin kuukauden verran, koska tulos oli niin hyvä. Tuo hoitovoide on hyvin ohut ja kosteuttava, joten Suomen talvessa se on yksinään liian ohut, mutta näin keväällä aivan riittävä kuivalle iholleni.
Uskon, että paljon selkeämmin näkyvä tulos tulee tummatukkaisille, joilla on muutenkin tummempi ihon väri. Heillä vähäinenkin pigmenttiläiskä näkyy selvemmin ja ihon väri kaipaa heleyttä vielä enemmän kuin vaaleaihoisilla.

Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta 
vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen 
selviämiseen tästä poikkeustilanteesta.

Siirry tästä verkkokauppaamme!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti