torstai 30. huhtikuuta 2020

Virkistä iho kotihoidolla!

Jokainen asiakas valittelee nuutuneen väsähtänyttä olotilaa ja ihon harmaus ärsyttää. Tämä kehittämäni Fresh-up kasvohoito 49€ (87€) on juuri sopiva pikavirkistys ja se onkin ollut erittäin suosittu.


Kaikki tuotteet -20% !

Virkeyttä elottomalle iholle

Kotihoidolla voi tehdä todella paljon ihon hyväksi ja siihen kannattaa käyttää nyt aikaa ellei pääse kasvohoitoon. Nopea pikaraikastus on Dermalogican DAILY RESURFACER 75€-20% hoitotassut, joita voi käyttää tähän vuodenaikaan joka päivä. Ellei käytössä ole aikaisemmin ollut mitään tehotuotetta, niin tämä Daily Resurfacer kuurina ja tehokas seerumi sen jälkeen antaa näkyviä tuloksia alle viikossa.
iS Clinicalin YOUTH SERUM 183€-20% on ehdottomasti meidän tehokkain seerumi ja se sopii kaikille yli kolmekymppisille. Toinen iS Clinicalin virkistystuote on HYDRA INTENSIVE COOLING MASQUE 95€-20% joka herättää ihon ja ihmisen hetkessä. Sen viilentävä vaikutus on todella tuntuva ja se on helppo käyttää, joten se on vähän laiskankin ihonhoitajan suosikki. Tämä iS Clinicalin naamio on erittäin kosteuttava, punoituksia rauhoittava ja ihon väriä kirkastava. Sitä suositellaan 2-3 kertaa viikossa ja sen voi jättää yöksi vaikuttamaan, niin tulos on aina tehokkaampi.
Huomioikaa, että Bt-Sonic ultraäänilaite 126€-20% kuuluu nyt myös tarjoustuotteisiin ja sen avulla saa kaikista hoitotuotteista enemmän tehoa. Bt-sonicin puhdistusta tehostava vaikutus auttaa myös muiden hoitotuotteiden imeytymiseen. Myös miehet ja nuoret käyttävät bt-sonicia mielellään ja sillä saa suuren avun teini-ikäisen finnivaiheeseen. Viikon päästä sunnuntaina on äitienpäivä, joten se kannattaa muistaa ja hyödyntää nämä tarjoukset myös lahjaksi äidille. Yleensä tuo bt-sonic on suosittu lahjaidea äitienpäiväksi ja sen kanssa iS Clinicalin CLEANSING COMPLEX 180ml 52€-20% ja 60 ml 29€-20% puhdistusgeeli on hyvä yhdistelmä.


ALE koko viikonlopun!


Hanki helteeseen sopivat tuotteet nyt!

Tuntuu hiukan hölmöltä puhua nyt helteestä ja hikoilusta, mutta muutaman viikon päästä se voi olla tosiasia. Kotihoitotuotteet hikiseen kesään kannattaa ostaa nyt, koska seuraava alennustapahtuma on vasta syyskuun lopussa oleva Pimeän Kaupan ilta. 
Helteisiin öihin paras tuote on SOUND SLEEP COCOON NYT 53€ (78€) joka on ohut geelimäinen kosteusvoide. Päiväksi hyvä kosteusvoide ja meikinalusvoide on CALM WATER GEL 46€-20% ja sitä voi alle kolmekymppinenkin käyttää yöksi ja päiväksi. HYDRABLUR PRIMER 51€-20% meikinpohjustustuote on erinomainen supistamaan huokosia ja pitämään ihon siistinä ja tasaisena hikoilusta huolimatta. 
Nyt alkaa myös vartalon iho paljastua ja sekin tarvitsee kosteutta ja hoitoa. Dermalogican uudessa vartalotuotelinjassa on kauan kaivattu vartalon kuorinta-aine BODY SCRUB 47€-20% . Samoin siitä löytyy ihana kuivaöljy, joka on hyvin ravitseva ja vähentää kuivuudesta johtuvaa kutinaa ja estää hilseilyn syntymistä.
Huomioikaa verkkokaupan tilauksissa, että tämä korona vaikuttaa myös postin kulkuun ja tavaraliikenteeseen. Paketit eivät kulje nyt yhtä nopeasti kuin ennen, koska verkkokauppojen käyttöaste on lisääntynyt huomattavasti ja sen myötä postin ja matkahuollon kuljetukset ovat moninkertaistuneet.
Myös meillä saattaa olla hyllystä loppu joku tuote ja sen tilaaminen kestää nyt huomattavasti pitempään kuin ennen. Näiden amerikkalaisten tuotesarjojen maahantuontikin on hidastunut valtavasti, kun ne tulevat nyt laivarahtina entisen lentorahdin sijasta.


Tervetuloa ostoksille hoitolaan ja verkkokauppaan
Tarjoukset ovat voimassa su 3.5. saakka!

Iloista vappua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti