keskiviikko 15. huhtikuuta 2020

Ilo irti auringosta!

Onneksi tämä koronakriisi osui kevääseen ja valoisiin lämpeneviin päiviin. Jos joutuisimme marraskuun synkkyydessä kököttämään neljän seinän sisällä, niin voisi olla vitsit vähissä. Nautitaan ulkoilusta ja auringon valosta.


Järkevä suhde aurinkoon

Motkotan usein näistä auringon vaaroista, mutta se ei sulje pois niitä lukuisia hyviä puolia, mitä auringossa ja valossa on. Järkevä ihminen nauttii ja hyödyntää auringon hyvät puolet, mutta varoo huonoja puolia. 
Ensisijainen asia on pysyä poissa suorasta auringon paahteesta ja varoa ihon palamista. Jokaisella pitäisi olla käytössä jokin uv-suojallinen päivävoide, tai meikki. Huomioikaa myös miesten ja lasten ihot. 
Helppo ja kaikille sopiva aurinkosuojallinen päivävoide on iS Clinicalin ECLIPSE sk 50 NYT 42€ (54€). Tätä ohutta hyvin levittyvää päivävoidetta saa myös kevyesti värillisenä. Toinen iS Clinicalin suojavoide on ihanan täyteläinen ja ohutta ihoa vahvistava EXTREME sk 30 (89€). Tämä sopii kaiken ikäisille, joiden iho on talven jäljiltä kuiva ja hilseilevä. Huomioikaa myös, että nämä iS Clinicalin voiteet ovat 100 ml pumppupullot eli tuplakokoiset verrattuna muihin tuotteisiin. 
Dermalogican suosikkisuojavoiteet ovat DYNAMIC SKIN RECOVERY sk 50 (69€) ja SKINPERFECT PRIMER sk 30 (49€).
Dynamic Skin Recovery sk 50 on elvyttävä ja kiinteyttävä, joten en suosittele sitä alle kolmekymppisille. SkinPerfect Primer sk 30 on todella suosittu meikinpohjustusaine, mutta siinä on ollut toimitusvaikeuksia. Se oli koko maailmasta loppu helmi-maaliskuun, mutta nyt sitä meiltäkin taas löytyy. Kehottaisin kuitenkin ostamaan sitä vähän varastoonkin, koska sen toimitukset saattavat  takkuilla jatkossakin.



Antioksidantit korjaavat auringon haittavaikutuksia

Uv-säteily tuhoaa ihosolukkoa sekä hajottaa ja veltostuttaa ihon kimmosäikeitä. Auringon tuottama uv-säteily on ainoa tieteellisesti todistettu syy ihon vanhenemiseen. Tieteellisesti on myös todistettu, että kosmetiikan antioksidanttiset raaka-aineet korjaavat vielä noin kolmen kuukauden ajan ihosolun saamaa säteilytuhoa. Tyypilliset antioksidantteja sisältävät raaka-aineet ovat erilaiset vitamiinit. Dermalogican MULTIVITAMIN POWER SERUM (77€) on varsinainen antioksidanttishotti ja se onkin meillä erittäin suosittu tuote kesäaikaan. Se on koostumukseltaan seerumi, mutta näyttää voiteelta. Moni käyttääkin sitä kesähelteellä yksinään yövoiteena.
Toinen tehotuote korjaamaan uv-säteilyn haittoja on iS Clinicalin GENEXC seerumi (128€), joka vahvistaa ihoa eli myös vähentää pikkujuonteita ja ryppyjä. Genexciä voi käyttää aamulla ja illalla seerumin tavoin tai sitten WHITE LIGHTENING SERUMIN (89€) kanssa. 
iS Clinicalin pigmenttiläiskiä vaalentavat täsmätuotteet sisältävät antioksidantteja ja niitä ovat tämä White Lightening Serum sekä WHITE LIGHTENING COMPLEX (169€). Nämä White Lightening -tuotteet eivät ole pelkästään pigmenttiläiskiä vaalentavia, vaan ne sopivat aivan kaikille vähentämään uv-säteilyn vanhentavaa vaikutusta. Ne myös kirkastavat ja tasoittavat ihoa niin, että nuoruuden hehkeys palautuu.

Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta 
vaikutatte suoraan pienen yrityksen 
selviämiseen koronan aiheuttamasta kriisistä.

Siirry tästä verkkokauppaamme!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti