tiistai 14. huhtikuuta 2020

Poikkeustilanne näkyy ihossakin

Jokaisen elämä on nyt muuttunut enemmän kuin koskaan ennen ja kaikki muutos näkyy myös kasvojenkin ihossa. Itselläni on aika korkea stressin sietokyky ja en koe mitään erityistä painetta tästä tilanteesta, mutta ihoni kyllä on erilainen.

Hermostunut iho

On aika vaikea kuvailla miten stressi iholla näkyy, koska se voi vaikuttaa niin monella tavalla. Itse kuvaisin sitä sanalla hermostunut iho, tai lehahteleva iho. Stressi aiheuttaa iholle äkkinäisiä reaktioita esimerkiksi punoitusta, kihelmöintiä, näppyjä tai hilseilyä ja pahimmassa tapauksessa näitä kaikkia yhtä aikaa. 
Stressaantuneen ihon hoito on vaikeaa, koska ei kukaan rauhoitu käskemällä. Yleensä onkin parasta vahvistaa ihon tasapainoa, jotta se ei reagoisi niin helposti. Ajankohtana tämä lopputalvi on hankala, koska iho on jo muutenkin rasittunut sisälämmityksestä. Onneksi säätilat sopivat hyvin ulkoiluun ja sitä kannattaakin käyttää stressin poistokonstina. Kunhan muistaa hyvän aurinkosuojan ja tehokkain on nyt tarjouksessa oleva iS Clinicalin ECLIPSE sk 50 NYT 42€ (54€). 
Ohentunut ja laiminlyöty iho kärsii nyt eniten ja siksi kannattaakin ottaa ihonhoidon tehokuuri, juuri  nyt, kun on hyvin aikaa. Helpoin tehohoito on Dermalogican POWER RICH NYT 150€ (175€), joka vahvistaa ja normalisoi ihoa monella tavalla. Power Rich sopii kaikille yli kolmekymppisille aamulla sekä illalla ja myös silmien ympärille.


Herkistynyt iho tarvitsee kosteutta

Yleensä ihon runsas kosteuttaminen rauhoittaa tilannetta oli vaivana mikä hyvänsä. Nuorellekin iholle hyvä rauhoittava kosteusvoide on CALM WATER GEL (46€) eli vesivoide, joka tuli myyntiin pari vuotta sitten. Se sopii kaiken ikäisille ja talven kuivattama rasvainenkin iho hyötyy siitä. Siinä on myös ihon punoitusta ja herkistymistä rauhoittavia aineosia.
Toinen stressin poistovoide on SOUND SLEEP COCOON NYT 78€, joka on ohut lähes geelimäinen yövoide. Sound Sleep Cocoon sisältää patsuli-laventeli-santelipuu -yhdistelmän, joka tuoksullaan vähentää stressihormonin eritystä. Kaikki jotka tietävät reagoivansa ihollaan stressiin, voisivat varmuuden vuoksi pitää kotonaan tätä Sound Sleep Cocoon yövoidetta ja käyttää sitä aina hankalassa elämänvaiheessa viikon verran. 
Tietysti erinomainen rauhoittaja olisi myös tämä FRESH-UP KASVOHIERONTA 49€, jos siihen on mahdollisuus tulla. Kasvohieronnan vaikutusta stressin poistajana ei mikään voita. Nyt kannattaa kysellä hoitoaikoja, vaikka samallekin päivälle, koska ajanvaraustilanne on täysin muuttunut koronakriisin takia.


Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta 
vaikutatte suoraan pienen yrityksen 
selviämiseen koronan aiheuttamasta kriisistä.

Siirry tästä verkkokauppaamme!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti