sunnuntai 19. huhtikuuta 2020

Ensikokemus Sound Sleep Cocoon yövoiteesta

Olen ennenkin kertonut miten epäluuloisia Marin kanssa olemme uusia tuotteita kohtaan. Nuuskimme ja tutkimme kauan ennen kuin päädymme siihen, että tämän otamme myyntiin. Sound Sleep Cocoon NYT 59€ (78€) on nyt suosikkiyövoide meillä ja sitä testasimme pitkään.


Sound Sleep Cocoon NYT 59€


Stressiä poistava vaikutus

Minun on jatkuvasti kokeiltava jotain uutta tuotetta, koska emme myy mitään, mitä emme ole itse kokeilleet. Käymme läpi Dermalogican ja iS Clinicalinkin tuotteet tiukalla seulalla, vaikka jo tiedämme ne luotettaviksi. Haluamme kuitenkin kertoa tuotteesta asiakkaalle sen mitä olemme itse kokeneet.
Tämä Sound Sleep Cocoon kokeilu oli minulle hyvin opettavainen. Lukiessani ensimmäisen kerran, että sen tuoksu vaikuttaa stressiä vähentävästi, niin meinasin vetäistä aamuteet henkeeni. Ärsyynnyin tapani mukaan hetkessä ja ajattelin, että kaikkea hullua ne jenkit uskookin. Tunnustan olevani erityisen epäluuloinen, että amerikkalaisille voi syöttää mitä roskaa hyvänsä, koska he uskovat Trumpiinkin. 
Onneksi voitin ennakkoluuloni ja kokeilin tuota Sound Sleep Cocoon yövoidetta. Se ei ollut rakkautta ensisilmäyksellä, koska voiteen geelimäinen koostumus on erilainen kuin yövoiteet yleensä. Vasta parin viikon käytön jälkeen aloin ymmärtämään voiteen hienoudet. Tuo stressihormonin eritystä vähentävä tuoksu tulee laventeli-patsuli-santelipuu -uutteesta ja laventelin rauhoittava vaikutus on tunnettu jo satoja vuosia. Kysymys ei ole siitä, että Sound Sleep Cocoon olisi joku unilääke, mutta sen mielihyvää tuottava tuoksu tekee ihmiseen myönteisen vaikutuksen. Koen itsekin sen hyvin selvästi, vaikka en aluksi ymmärtänyt yhtään miten se olisi mahdollista.

Hyvin imeytyvä geelivoide

Sound Sleep Cocoon voiteen geelimäinen koostumus on osoittautunut hyvin mieleiseksi myös rasvapelkoisille suomalaisille. Sitä on myös helppo annostella, koska yksi pumpun painallus purkista riittää. Voiteen suosiota lisää sekin, että se sopii kaiken ikäisille ja lähes kaikille ihotyypeille. Ainoastaan hyvin rasvaiselle acneiholle se ei ole sopiva. Myös rutikuiva vanheneva iho saa siitä riittävästi kosteutta ja tietysti sen alle voi laittaa haluamansa seerumin.
Hyvä yhdistelmä on jokin iS Clinicalin supertehokas seerumi alle ja Sound Sleep Cocoon päälle. Esimerkiksi nyt tarjouksessa oleva seerumi WHITE LIGHTENING SERUM NYT 72€ (89€) toimii oikein hyvin tämän voiteen kanssa yhdessä. Samoin tarjouksessa oleva MULTIVITAMIN POWER SERUM NYT 59€ (77€) sopii Sound Sleep Cocoonin kanssa yhdessä. Tämä Multivitamin Power Serum on erittäin kiinteyttävä ja kosteuttava vaikutus tulee tuosta Sound Sleep Cocoonista. Tämä yhdistelmä on mitä parhain kuivalle vanhenevalle iholle.
Toivottavasti muistan tämän opetuksen minkä sain epäluulostani Sound Sleep Cocoonia kohtaan. Minun pitää oppia ja ymmärtää, että joku asia on mahdollista, vaikka minä en ole siitä aikaisemmin kuullut. En saisi tyrmätä mitään liian nopeasti, vaan ensin pitäisi perehtyä asiaan kunnolla. Toivotaan, että tämä kasvatti minua hiukan paremmaksi kosmetologiksi.


Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta 
vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen 
selviämiseen tästä poikkeustilanteesta.

Siirry tästä verkkokauppaamme!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti