maanantai 6. huhtikuuta 2020

Ilmainen ihoanalyysi netissä!

Nyt teillä on mahdollisuus saada ohjeet juuri oman ihonne hoitoon, koska olemme kehittäneet tavan tehdä ihoanalyysi netin kautta. Palvelun hinta on 25€ ja tuon maksun voi vähentää verkkokaupan tai hoitolan ostoksista myöhemmin eli ihoanalyysi on käytännössä ilmainen.



Oikeat tuotteet juuri sinun ihotyypillesi

Olemme tehneet jo pitkään tavallaan ”sivutuotteena” asiakkaille ihoanalyysejä sähköpostin välityksellä. Emme ole sitä mitenkään markkinoineet, koska meillä ei ole ollut aikaa tehdä niitä kovinkaan paljon. Välillä jotkut asiakkaat ovat itse keksineet kysyä neuvoja sitä kautta ja heille olemme vastanneet.
Nyt olemme tehneet sitä varten verkkokauppaamme oman tuotteen otsikolla IHOANALYYSI NETISSÄ 25€. Asiakas laittaa meille 3-4 kuvaa ihostaan ja vastaa muutamaan kysymykseen ja näiden perusteella teemme hänelle kotihoitosuunnitelman iS Clinicalin ja Dermalogican tuotteilla. Jos asiakas haluaa ostaa verkkokaupasta joitain suositeltuja tuotteita, niiden hinnasta voi vähentää tuon 25€, joten käytännössä palvelu on ilmainen.
Tällä tavoin pystymme neuvomaan oikeat kotihoidot ja siihen tuotteet lähes yhtä hyvin kuin kasvohoidon yhteydessä. Itse olen tästä aivan innoissani, koska näin voin ammattitaidollani auttaa entistä suurempaa määrä asiakkaita.
Meillä on myynnissä maailman parhaat ammattilaistason kosmetiikkasarjat, joilla saa taatusti tuloksia aikaan kotihoidossakin. Väärin valituilla tuotteilla tulokset eivät ole yhtä hyviä ja kuluttajan on itse vaikea tehdä oikeita valintoja.


Olemme huippuammattilaisia

Voi olla, että tämä kuulostaa itsetyytyväiseltä, mutta tiedän olevani kosmetologina huippuammattilainen ja samoin Marin taidot ovat experttiluokkaa. Marilla on yli kahdenkymmenenvuoden kokemus ja minulla neljänkymmenenvuoden työelämä takana. Kumpikin käymme jatkuvasti koulutuksissa, jotta tietotaitomme on ajan tasalla. 
Työmoraalimme on erittäin korkea ja emme tee työtä pelkästään rahasta, vaan myös halusta auttaa ihmisiä. Meillä on siis parhaat mahdolliset kyvyt auttaa asiakkaita myös tämän netti-ihoanalyysin kautta. Tiedän sitä tehtävän Suomessa muuallakin, mutta valitettavasti se ei ole kovin yksilöllistä. Monet lähettelevät valmiita tuotelistoja vastauksiksi ilman mitään yksilöllistämistä. 
Me teemme tämän analyysin yhtä hyvin kuin teemme sen kasvohoidonkin yhteydessä. Itse pidän kovasti, kun saan rauhassa paneutua kuviin ja asiakkaan tilanteeseen ja sitten vasta päättää ohjeista. Siihen ei paraskaan tietokoneohjelma pysty.
Olemme tähän asti tehneet ilmaiseksi nuo ihoanalyysit ja nytkään tämä ei ole meille tulonlähde. Hinta 25€ on pakko laittaa, jotta se karsii pois ne ihmiset, jotka vaan huvikseen kyselevät tai viihdyttävät itseään tekemällä valeasiakaskyselyjä. Minulla ei ole myöskään mitään käsitystä kuinka paljon ihmiset tästä innostuvat ja tuo maksullisuus ohjaa palveluun vain ne asiakkaat, jotka oikeasti haluavat apua. Kuitenkin tuon maksun voi vähentää ostoksista myöhemmin, joten käytännössä palvelumme on ilmainen. 
Olisimme tyytyväisiä, jos saisimme kymmenisen kyselyä päivässä. Se täyttäisi hyvin ylimääräisen ajan mitä on jäänyt, kun kasvohoitoasiakkaat ovat vähentyneet. Samalla tämä on myös välttämätön muutos työhömme, jotta hoitola selviytyy tämän koronakriisin ylitse. Vakiolukijat ja asiakkaamme luottavat varmasti siihen, että teemme työmme kunnolla ja sitä voi myös kavereille suositella.

Kertokaa siis ystävillenne ja 
tutuillenne tästä palvelusta ja 
jakakaa tätä blogijuttua!

Siirry tästä verkkokauppaamme!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti